1.200-kalorie højt proteinindhold Plan

1.200-kalorie højt proteinindhold Plan
Omelet Salad

Nogle, der fremmer en 1200 kalorieindhold højt proteinindhold plan at tabe krav hurtigt vægttab på op til 20 pounds en måned. Er det muligt, eller er det kostplan bare en anden fad kost?

Hvor meget protein har du brug for?

Hvor meget protein er ideel til sundhed og vægttab er et emne for debat, selv blandt eksperter. Nogle siger, at der er negative bivirkninger til at spise højt proteinindhold kost, herunder øget risiko for hjerte-kar-sygdom, når proteinet indtages er højt indhold af mættet fedt som mange kød og andre animalske produkter.

Sandheden er, at ligesom alle næringsstoffer, hvor meget protein er det rigtige for dig vil blive bestemt af din størrelse. For at beregne mængden af ​​protein rigtige for dig, kan du bruge følgende formel:

(Din vægt) ÷ 2,2 = (din vægt i kg) Når du har dette nummer følge denne formel:

(Din vægt i kg) x 0,8 = antal gram protein du skal forbruge hver dag.

Følg den anbefalede mængde protein til din størrelse, og mens du er på det tage det et skridt videre og vælge protein, der er godt for dig.

1200 Calorie High Protein Plan

Faktisk en sund tilgang til en 1200 kalorie plan, der er højt proteinindhold betyder, at du vil inkludere protein ved hvert måltid. Faktum er, at ikke alle dette protein skal omfatte animalske produkter højt indhold af mættet fedt. For eksempel kan du finde sunde morgenmadsprodukter eller kornprodukter barer, der er højt proteinindhold og godt for dig. En ernæringsmæssigt tætte måltid er perfekt til at starte dagen. Den Kashi brand tilbyder en række kornprodukter, der smager godt og er gode for dig. Andre mærker til at kigge efter, er:

 • South Beach
 • Kay Naturals
 • Dymatize Nutrition Elite

Hvis du ikke er meget af en korn Æderen, være kreative. En æggehvide omelet er et godt alternativ.

Til Snack eller ikke at Snack

Kost anbefaler ofte at spise flere små måltider i løbet af dagen, men når begrænse dig selv til 1200 kalorier, nogle mennesker bekymre de vil ikke have mad nok på deres plade til at opfylde dem på måltider, hvis de bruger nogle af deres dyrebare kalorier på snacks. Dette behøver ikke at være tilfældet. Snacks hjælpe med at opretholde blodsukker og kontrol appetit. Hvad mange mennesker ikke indser er, at frugt og grøntsager indeholder også protein. Hvis du beslutter at spise en kop skiver banan som en snack, vil du tilføje en anden 1.635 gram protein til dit indtag. Her er et par mere ernæringsmæssige værdier, der viser et udsnit af proteinindholdet findes i frugt og grøntsager:

 • 1 kop indkvarteret eller hakket æble er kun 65 kalorier og har 0,325 gram protein
 • 1 kop Naval appelsin er 80 kalorier og 1,5 gram protein
 • 1 kop druer er 61 kalorier og 0,58 gram protein
 • 1 kop sød grøn peber er kun 29 kalorier og har 1 gram protein
 • 1 kop broccoli er 30 kalorier og 2,5 gram protein
 • 1 kop hakkede gulerødder har 52 kalorier og 1 gram protein

Hvis du overvejer en 1200 kalorieindhold højt proteinindhold plan så være sikker på at se dine yndlings frugt og grøntsager og gøre dem til en del af din kost.

Protein til frokost

Hele korn brød er en anden god kilde til protein. Check etiketter fordi proteinindholdet varierer fra mærke til et andet. Men kan du nemt finde fuldkornsbrød, der tilbyder 8 gram protein per portion. Nut Butters gøre en god kilde til protein, også. Almond smør, for eksempel, er 101 kalorier for to spiseskefulde og giver yderligere 2 gram protein til din kost.

Mulighederne er ubegrænsede. Her er et par flere muligheder:

 • Salat med hytteost og hakkede mandler
 • Hjertelig suppe lavet med klar bouillon
 • Omelet salat lavet med æggehvider og dine foretrukne grøntsager

Middag Idéer

Hvor stor din dele er på middag, vil afhænge af, hvor meget du har spist tidligere på dagen. Hvis du ved, du nyde en større middag, da kun spise halvdelen af ​​dine kalorier eller mindre i den første del af dagen. En 600-700 middag giver dig mere end nok kalorier til at spille med, når du udfylder din tallerken. Her er et par menu ideer til at få dig i gang:

 • Grillet laks med grøntsager
 • Kyllingebryst med grønne bønner og svampe
 • Bagt helleflynder, brune ris, med grøntsager

Check Labels

Uanset hvad fødevarer, du beslutter dig for at spise på din 1200 kalorieindhold kost, er det vigtigt at tjekke etiketter. Hvert mærke er lidt anderledes, og det gør ikke ondt at tjekke for at sikre, at de ikke har ændret, hvordan produktet er lavet siden sidste gang du spiste det. Tælle kalorier er ikke svært, når man vænner sig til det, og hvis du bruger en kalorie Lommeregner det vil hjælpe dig med at beregne protein i gram samt calories.While dette er ikke et modefænomen kost, er det urealistisk at tro, du kan tabe 20 pounds en måned. En langsom naturlig reduktion på 2-3 pounds en uge er mere realistisk