Zinfandel

Zinfandel

For mange, deres første introduktion til Zinfandel er hvid Zinfandel. Lavet af Zinfandel drue, hvid Zin en off-tør eller sød, lav alkohol, billig, masseproduceret blush vin. Desværre er mange vindrikkere prøv aldrig Zinfandel efter denne oplevelse, under forudsætning af drue kun giver søde lyserøde vine af lidt karakter. Hvilken tragedie er, at så mange går glip af de magtfulde, berusende, eksplosive smag af saftige Zinfandel vine.

Zinfandel Vine

Mens Zinfandel drue kan give den populære blush vin begunstiget blandt mange, er det svært at forestille sig en mere anderledes introduktion til denne drue fra dens faktiske karakter. Zinfandel druer er en solid rød drue, at når der i den røde vin stil, udbytte flavorful, kraftfuld, fyldig rødvin, der ofte er af høj alkohol kraftcentre. Hvordan kan man drue lave to vine af så forskellige figurer? Historien starter i Europa i omkring 6000 fvt.

Historie og Origins

Som mennesker tamme druer til vinfremstilling i omkring 6000 fvt langs grænsen af ​​Europa og Asien, vinavl hurtigt spredt til Middelhavet og de omkringliggende områder, hvor solrige himmelstrøg gav ideelle betingelser for dyrkning stærkt aromatiseret druer. De tidligste tegn på en Zinfandel-lignende drue udkom i Kroatien, og i det 19. århundrede, kroatisk vinfremstilling næsten udelukkende rettet mod Zinfandel-relaterede druer. Desværre phylloxera epidemi sent i dette århundrede dræbte mange af de lande, Zinfandel sorter, så kun et par stykker, hvor der engang var mange. Ni variationer af druer svarende til Zinfandel forblive i Kroatien i nuværende tider.

Italiens Primitivo drue, som voksede til vinfremstilling popularitet i det 18. århundrede, de fleste likey kom fra denne kroatiske lager. Primitivo menes at være den italienske version af amerikansk Zinfandel.

I begyndelsen af ​​1800'erne, ankom Zinfandel i Amerika, sandsynligvis fra den østrigske Imperial Nursery. Østrigs Zinfandel vinstokke kan spores tilbage til, når landets Hasburg Monarki regerede Kroatien mellem det 13. og 18. århundrede. Den vin oprindeligt slog rod på Long Island, og derefter arbejdede sig vej mod vest, indtil den fandt sit hjem i Califorina, hvor vækstbetingelserne arbejdede i perfekt synergi med drue.

I dag, Zinfandel tegner sig for mere end 10 procent af Californiens vinmarker. Californien vingårde producere hvide Zin og Zinfandel vine i et forhold på ca. 6: 1.

Flavors

White Zinfandel er ofte sød og blomster. Det er en meget nem at drikke, lys og rørige, quaffable vin med smag, der passer næsten alle fødevarer, som du serverer den. Den lethed af vinen udgør en stor del af vinens popularitet i USA. Red Zinfandel på den anden side er en anden historie alle sammen. De høje sukker druer udbytte pink juice, at når tilbage i kontakt med skind, få en mørk rød farve. Da sukkeret interagerer med gær under fermentering, alkoholindhold stiger og sødme delcines. Red Zins er tørre og blandt de højeste indhold af alkohol rødvine kan du finde. Vinene er ofte fulde af berusende, jammy smag af bær og peber. Alkoholindholdet en sværvægter, og den tørre vin er garvesyre kan være blød eller fed, afhængigt af den stil af vinen.

Food Pairing

Zinfandel er driness, krydret karakter og frugtagtig smag resulterer i en vin, der står sig godt til krydret mad. Zinfandel par godt med pizza, lasagne, pasta med tomatsauce, pølse og peberfrugter, og tilsvarende dristigt aromatiseret fødevarer. It også parvis godt med fede bøffer, grillet kød og grill.

Store producenter

Californien producerer nogle af de bedste Zinfandels i verden. Giv disse vinproducenter en chance.

  • Ridge Vineyards
  • Ravenswood
  • Turley Wine Cellars
  • Carslile
  • Rosenblum Cellars
  • Robert Białe Vineyards
  • Martinelli

Hvor kan jeg købe

De fleste vin butikker og købmandsforretninger bære en fuld bestand af Zinfandel vine. Du kan også finde specifikke Zinfandel vine online ved hjælp af Wine Searcher. Online vin butikker med kvalitet Zinfandels inkluderer:

  • The Wine Exchange
  • Wine.com
  • BevMo!

Hvis du aldrig har bevæget sig ud over hvid Zinfandel men elsker rødvin, og derefter give saftig, jammy Zinfandel en chance. De kraftige røde vil gøre en fantastisk tilføjelse til din vin start rotation.