Yoga Pilates for mænd

Yoga Pilates for mænd
Hvis du aldrig har prøvet en yoga Pilates træning, er du nødt til at elske, hvordan det gør du føler.

Yoga Pilates for mænd er stigende i popularitet, fordi flere atleter erkender betydningen af ​​cross-træning.

Fordelene ved Yoga Pilates til mænd

Der er almindelige klasser, at funktionen yoga rutiner tilpasset en mands fysik og energi niveau, og Pilates, der blev grundlagt af den tidligere bokser og fitness ekspert Joseph Pilates, opbygger eksisterende styrke til styrke andre områder af fitness. Således synes det naturligt at kombinere de to metoder for en mangfoldig træning, der ikke konkurrerer med primære motionsaktiviteter.

Fordelene ved yoga Pilates for mænd omfatter:

 • Øget fleksibilitet, især i hofter, lår, og hamstrings
 • Mindre lændesmerter som den abdominale kerne styrkes
 • Bedre koordinering, som bidrager til udviklingen i andre sportsgrene
 • Mindre muskelømhed, selv i målrettede områder
 • En fritagelse for ledsmerter
 • Mindre stress

En typisk Yoga Pilates Rutinemæssig

Kernen i yoga er at forene krop, sind og ånd sammen gennem åndedrag at opnå en større bevidsthed. Joseph Pilates udviklet sin rutine specielt til bedre fysisk kondition, men med kontrol. Åndedrættet driver yogi i den næste asana, mens Pilates styrker ånde ud som kroppen pulserer gennem motion.The to discipliner er ens i, at de er begge tilgængelige for begyndere, og arbejde fra kernen af ​​kroppen udad.

En yoga Pilates rutine for mænd kan følge denne rækkefølge:

 1. En yoga varm op af drejninger, såsom Siddende Spinal Twist.
 2. Dernæst nogle stående rejser, såsom Warrior serien og Sun Salutations.
 3. Derefter Pilates mat arbejde, såsom The Hundred, Roll-Up, Plank, Leg Stretch, Leg Circles, og bækken Curl.
 4. Endelig til en tilbagevenden til gulv yoga, såsom Barnets Pose og bundet Ankel Pose, efterfulgt af en afslapning eller meditation serie lukke sessionen.

Som med enhver øvelse, kan yoga Pilates for mænd være så streng som du ønsker. Under udførelsen Sun Salutations, for eksempel, kan du holde i fuld planke udgøre i stedet hvile på albuer og knæ. Tilføj Pilates udstyr såsom stretch bånd eller magiske cirkel større modstand under Leg Stretch og Roll-Up.

At finde en klasse

Det er vigtigt at følge instruktion af en certificeret yoga eller Pilates lærer, hvis du er ny til enten praksis. Besøg Yoga Alliance eller Yoga Meetup at finde yoga klasser. For Pilates instruktører og klasser, prøv PMA Pilates certificeret.

Hver registreret organisation vil have mere information om yoga Pilates muligheder.

Yoga Pilates for mænd DVD'er

De fleste af yoga Pilates dvd'er ledes af kvindelige instruktører og har andre kvindelige fitness kunstnere. Hvis du hellere vil have en mandlig instruktør til yoga og pilates, her er nogle anbefalede indstillinger:

 • Kæmning Pilates og Yoga for Balance er Tom McCook rutine yoga Pilates for mænd.
 • Yogilates serien er en tre-del serie er udviklet af Jonathan Urla. Hvis du er fortrolig med yoga og vil gerne udvide din motion rutine til at omfatte Pilates, vil denne base viden hjælpe dig nyde denne serie mere. Prøv også Urla New York Style Pilates serien til en mere straight-ahead Pilates træning.
 • Pilates for mænd med fitness ekspert Lindsey Jackson sætter praktikere gennem en streng rutine. Disken har også en lyd indstilling, du kan downloade til din mp3-afspiller.
 • Rael Pilates System-serien er ledet af instruktør Rael Isacowitz.
 • Pilates for mænd har samme titel som ovenfor, men med fire øvelser på én disk, herunder en 10-minutters tidsbesparelse motion.

Hvis du gerne vil prøve en anden forskelligartede rutine, der kombinerer discipliner, prøv Cameron Shayne er kampsport, yoga, og meditation serie Budukon.