White Wicker Smykker Armoire

White Wicker Smykker Armoire
Wicker kan gemme værdifulde keepsakes.

En hvid flet smykker armoire er en perfekt smykker lagerløsning til Americana, land, og sommerhus smart indretning. Timeless i appel og smukke i deres håndværk, flettede klædeskabe er et arvestykke møbel, der vil vare gennem generationer.

Hvis du indsamler smykker eller tilbehør, du helt sikkert brug for at gemme den. Smykker kasser kan variere fra traditionelle træsorter og shell til håndlavede flet. At vælge et smykke garderobe, der passer til din personlige indretning er et klogt valg. De fleste smykker skabe og kister koste en smuk øre og er en langsigtet investering. Hvis du har en uafklaret sans for stil, overveje din livsstil og indretning behov. Mens træ er smukt og varmt at røre ved, kurvefletning er luftige, beachy og traditionelle.

Fordele ved Lagring Smykker

Lagring smykker i en overdækket garderobe har mange fordele. Lagret sølv og guld smykker tendens til at oxidere langsommere, bevare finish. Opbevaring metal smykker i et lukket skab eller armoire vil bevare sin polish med lille indsats.

  • Lagret smykker er organiseret og let tilgængeligt, ikke mere på udkig efter en manglende øreringe eller udrede lange kæder.
  • Lagring smykker beskytter ædle metaller og fine ædelstene fra støv og snavs.
  • Lagret smykker holdes sikkert fra ulykker og tab.
  • Lagret smykker holdes ude af syne. Risikoen for tyveri er stærkt reduceret, når smykker er skjult eller skjult.
  • Smykker frysere ofte tilføje en tiltrængt designelement til et værelse. Wicker og træ klædeskabe tilføjer en dekoratør touch til soveværelser og bade.

History of Wicker

Den ældste kendte stykke flet går tilbage til Egypten i 3000 f.Kr. Siden har vævet vidje været et populært materiale i konstruere havemøbler, kurve, borde, bassinets og smykker klædeskabe. Selvom flet har en gammel fortid, det liv i USA er temmelig ung. I Massachusetts i år 1850 en herre ved navn Cyrus Wakefield snuble over et bundt af robust flet og rattan, der blev brugt til at binde tilbage gods på skibe, der kommer fra Asien. Fascineret af styrke og holdbarhed af sivene, Mr. Wakefield forestillede stole og borde vævet fra materialet. Selvom Mr. Wakefield var en succesfuld købmand i byen South Reading, Massachusetts, forestillede han genbrug af flettede stokke fundet på skibet og i sidste ende solgt sin lille købmand at vove sig ind i flettede vævning håndværk. Hans firma, Wakefield Wicker, blev snart et kendt navn. Byen South Reading blev til sidst omdøbt Wakefield, Massachusetts, til ære for Cyrus Wakefield.

Wicker stilarter varierer fra traditionel, land og victorianske design. Victorian flet er stærkt udsmykkede og rullet, mens traditionelle vidje er ren foret med enkle krumninger. De naturlige stokke af flet tilføje en følelse af varme og karakter til ethvert rum. Hvid flet er ofte forbundet med den victorianske æra, og unddrager sig en send af romantik og charme perfekt til smykker kabinetter og klædeskabe.

Omsorg for Wicker

Wicker er en holdbar vævet Reed, der vil vare i årevis, hvis godt vedligeholdt. Mens en hvid flet smykker armoire vil højst sandsynligt blive holdt indendørs, er det stadig vigtigt, at du pleje og behandle flet hensigtsmæssigt at opretholde det naturlige skønhed.

Pleje: Wicker bør jævnligt rengøres med en let fugtig klud for at fjerne snavs og støv. Ofte flet kan rengøres med en vedhæftet fil vakuum børste. Hold flet indendørs ud af sollyset. Undgå at få vidje våd. Når flettede siv er fugtige, de rådner nemt og strukturen af ​​flet brik begynder at forringes.

Hvor kan jeg købe White Wicker Smykker Klædeskabe

Når shopping for flettede smykker kasser og klædeskabe, opsøge velrenommerede flettede fabrikanter. Wicker vævning er en alder gamle håndværk, og jo finere konstruktionen jo længere stykket vil vare. Hvis du ønsker at passere ned dine smykker kabinet gennem generationer, overveje en stemplet stykke flet for en ekstra følelse af værdi og historisk reference.

  • Fran er Wicker
  • Wicker Paradise
  • Wicker Palace