Webworms

Webworms

Faldet webworm er hjemmehørende i Nordamerika, hvor det er almindeligt fra Mexico til Canada. Selvom disse skadedyr normalt medføre meget lidt langvarig skade, de fleste gartnere hader dem. Banerne er store og grimme, en reel eyesore i haven.

Hyphantria cunea
Fællesnavn: Fall webworm

Webworms Beskrivelse

Store, lysegrå webs omslutter gren tips er en indikator for fall webworms.

De larver er dækket med lange grå-hvide eller gule-hvide hår. Der er to slags webworms, den blackheaded og rødhårede slags. De blackheaded larver er mere gul i farven og har to rækker af sorte knuder. De rødhårede larver er mere tan i farven og har orange eller rødlige knuder.

Webworm larver gør særprægede rykkende bevægelser, bevæger sig i kor, hvis deres rede forstyrres. Fuldvoksne larver er omkring en tomme i længden.

De voksne møl har et vingefang på omkring en og en halv inches. De er ren hvid og kan have sorte fløj pletter. De møl lægger deres æg på undersiden af ​​værten blade.

Food Source

Fall webworms lever af mere end 100 arter af træer i Nordamerika. Pecan, valnød, amerikansk elm, Hickory, frugttræer, og nogle Maples er deres begunstigede fødekilde i den østlige del af det fælles, mens el, pil, Cottonwood og frugttræer er almindeligt angrebet i vest.

Banerne er normalt koncentreret i begrænsede områder, så forholdsvis lidt påføre skade på værten træer.

Life Cycle

Voksne møl lægger deres æg på undersiden af ​​bladene. De larver udklækkes omkring en uge senere og straks spinde en web over løv de spiser. Efterhånden som de vokser, de udvide nettet til at omfatte mere løv. Hvis befolkningen er store, flere grene eller endda en hel lille træ kan indkapslet i webbing. De larver modne i omkring seks uger, og falde til jorden for at forpuppe.

I varme områder, kan op til fire generationer produceres i et år. En kraftigt angreb kan defoliate et træ. I koldere områder, dette skadedyr overvintrer jorden og møl dukke følgende forår og sommer.

Webworms har periodiske befolkningsundersøgelser eksplosioner. Udbrud hver fire til syv år, og hver udbrud kan vare to til tre år, indtil naturlige bekæmpelsesmidler reducere aktiviteten.

Kontrol

Over 86 forskellige rovdyr bytte om webworms, så naturlige kontrol er normalt effektive. De fleste gartnere foretrækker at beskære banerne ud af træer så godt.

Parasit fluer, stink bugs, fugle og sociale hvepse (gule jakker og papir reden hvepse) er de vigtigste rovdyr.

En specifikke bakterier, Bacillus thuringiensis sort kurstaki (BT for korte), er effektiv mod webworms og er ikke skadeligt for gavnlige rovdyr. Det bør anvendes i sensommeren, mens larver er stadig små. Den kurstaki sort er den mest effektive, så sørg for at læse etiketten grundigt, før de køber. Når du sprøjter, skal du sørge for grundigt at dække alle bladene ud for banerne.

Insekticid spray og systemiske insekticider kan bruges, men de er ikke normalt nødvendigt.

Andre skadedyr

Webworms undertiden forveksles med Gypsy Moth larver eller Orange-Striped Oakworm.

Webworms ofte forveksles med teltet caterpillar, hvilket er langt mere ødelæggende skadedyr. Men teltet larve primært aktiv i foråret, mens webworms er mærkbare i efteråret. Telt larver gør mindre webs i skridtet af filialer, i modsætning webworms som gør store baner på spidsen af ​​grene. Webworms foder kun inden for deres spind, mens telt larver spiser i det fri og vende tilbage til deres spind om natten eller på kolde, våde dage. Webworms er gul-hvide, men telt larver er sort med en hvid stribe.Du er her: LoveToKnow Have >> Webworms