Web Trafik: websted Analyse Tips

Overvåg dit websted og sørg for der er ingen brudte links.

Tekniske snafus kan koste dig kunder. Sørg for, at dit websted er altid op, og sørg for dine links virker. Der er en række af web site overvågningsværktøjer, der kan hjælpe dig med at sikre, at dit websted er teknisk lyd. Server nedetid og brudte links vil give nye besøgende en forfærdelig første indtryk, og vil underminere vender kundernes tillid til din virksomhed. Du har sat dit navn på linjen ved at indsende til søgemaskiner og skabe PPC-kampagner, så du skal være på vagt om at gøre sikker på dit websted er i god stand.

Vide, hvilken side dine besøgende indtaste dit websted.

Visitor sporing på dit websted, især sporing web site adgangspunkter, vil hjælpe dig med at forstå, hvordan de linker til dit websted, og hvad de søger. Også, fordi det er bydende nødvendigt at fange dine besøgendes opmærksomhed i de første par sekunder, at de er på den destinationsside, vel vidende, hvor besøgende jord vil hjælpe dig med at fokusere dit indhold udvikling og design bestræbelser på at gøre denne indgangsside "klistret". Da en destinationsside er meget ofte et "hjem" side, er det vigtigt at have rigt indhold, der besvarer de grundlæggende spørgsmål om, hvem du er, hvad du gør, og kan tilbyde, hvad dine produkter og tjenester er, og ofte stillede spørgsmål og Udtalelser, der vil bygge renter og tillid til dine besøgende. Hvis det er tilfældigt, din destinationsside er ikke en hjemmeside, men en artikel eller andet side, skal du linke tilbage til det centrale oplysninger om din virksomhed og dens produkter og serviceydelser.

Vide, hvilken side dine besøgende, når de forlader dit websted.

Sporing den side, hvor de besøgende forlader dit websted vil hjælpe dig med at identificere succeser og mangler i din web site. Hvis de besøgende forlader hjemmesiden eller destinationsside, kan du tænke over, hvad produkter eller indhold, du byder på den pågældende side, og om det virkelig opfylder behovene hos dine besøgende. Forlader denne tidlige kan betyde, at brugerne ikke er at finde det, de ledte efter, og mens du kan få en række web-surfere, der finder dig "ved et uheld", kan du også ønsker at dobbelttjekke, at dine søgeord er de bedste søgeord, du kan være at bruge, og overveje at indsnævre omfanget af disse søgeord til bedre fokus på din målgruppe. Alternativt kan du opleve, at brugerne bruger en rimelig tid på dit websted, få adgang til produktoplysninger, og derefter forlader. Dette kunne betyde, at dit websted er effektiv i at erhverve besøgende og give det indhold, de søger. Hvis dette er tilfældet, kan du koncentrere sig mere om at konvertere de besøgende.

Forstå forholdet og forretningsmæssige konsekvenser af besøgende, leads, salg og indtjening.

For virkelig at måle effektiviteten af ​​individuelle Internet marketing kampagner - eller endda en suite af online marketing indsats - det er vigtigt at vide, hvordan folk kommer til dit websted, hvad de gør på hjemmesiden, og om de besøgende konvertere til leads og salg. Sporing leads og salg vil hjælpe dig med at udføre cost-benefit-analyser for kampagner, hjælper du bedre beslutte, hvordan at afsætte dine ressourcer til at skabe dit mest effektive web-marketing strategi.

Granske dit websted top exit sider at identificere områder for forbedringer.

Gearing websted sti analyse til at spore den besøgendes bevægelser på dit websted, og se nøje på exit sider. Mens en ideel scenario kunne være at have en besøgende finde din hjemmeside, udforske det, gennemføre en transaktion, og derefter forlade stedet, er der masser af tilfælde af forladte kurve og andre tidlige udgange. Forventer noget andet ville være urealistisk, og du kan sikkert forvente at se en bred vifte af exit sider som de besøgende udforske dit websted. Men hvis en stor procentdel af de besøgende forlader på en bestemt side, skal du gennemgå siden nøje og overveje ændringer, der ville forbedre besøgendes fastholdelse. Hvis siden er teknisk forsvarlig, fokusere på at forbedre indholdet og dermed tilbyde ekstra værdi for den besøgende.