Web Hosting: dedikeret IP-adresse Tips

Vigtigheden af ​​at have en dedikeret IP-adresse

Hvis du kører en hjemmeside, der vil gøre forretninger med det offentlige, er det vigtigt at have din egen dedikeret IP-adresse. I virkeligheden, hvis du køber din egen SSL certifikat, vil det være helt nødvendigt, at du har en dedikeret IP-adresse for at installere certifikatet. De fleste web-hosting virksomheder vil gøre denne mulighed til rådighed som et add-on, men de bedste af dem vil tilbyde dette som en del af deres standard funktioner til business hosting. Hvis din nuværende hosting selskab ikke tilbyder dedikerede IP-adresser, kan det faktisk være billigere at finde et nyt selskab, der vil. Nogle hosting virksomheder vil opkræve så meget som $ 50 om året for en dedikeret IP-adresse, som virkelig kan tilføje op over tid.

Vigtigheden af ​​at have en dedikeret IP-adresse

Hvis du kører en hjemmeside, der vil gøre forretninger med det offentlige, er det vigtigt at have din egen dedikeret IP-adresse. I virkeligheden, hvis du køber din egen SSL certifikat, vil det være helt nødvendigt, at du har en dedikeret IP-adresse for at installere certifikatet. De fleste web-hosting virksomheder vil gøre denne mulighed til rådighed som et add-on, men de bedste af dem vil tilbyde dette som en del af deres standard funktioner til business hosting. Hvis din nuværende hosting selskab ikke tilbyder dedikerede IP-adresser, kan det faktisk være billigere at finde et nyt selskab, der vil. Nogle hosting virksomheder vil opkræve så meget som $ 50 om året for en dedikeret IP-adresse, som virkelig kan tilføje op over tid.

Hvad kan jeg forvente af min Virtual Dedicated Server?

En virtuel dedikeret server er generelt fyldt med den grundlæggende software, der kræves for en hjemmeside hosting og drift, herunder:
- Http-server
- DNS-server
- Mail-server
- DBMS
Den medfølgende software tager ikke ekstra plads fra din virtuelle dedikerede server. Tjenesteudbyderen løbende fylder software lager og opdaterer installerede koder til stabile versioner. Dette giver dig frihed til at være bekymre fri opdatere din egen server. Hver virtuel dedikeret server har sin egen IP-adresse, som ikke deles med nogen anden hjemmeside.
En virtuel dedikeret server vil arbejde stor for enhver lille virksomhed er involveret i udviklingen af ​​hjemmesider. Databasen kapaciteter, en virtuel dedikeret server vil har tillade dig at være vært for nogle af dine kunders hjemmesider, samtidig sikre, at kunden frit kan vælge de teknologier, software og scripting sprog.

Hvad er en dedikeret hosting IP-adresse?

En dedikeret hosting IP er den numeriske værdi af den IP-adresse, der er afsat specifikt til ét domæne. En IP-adresse, alias den IP-adresse, er et unikt nummer, som computere bruger til at identificere og kommunikere med hinanden på World Wide Web, udnytte Internet Protocol standard (IP) den.

Når nogen indgange en vis dedikeret hosting IP-adresse værdi i adresselinjen i en søgemaskine browser, vil de altid være rettet mod samme domænenavn. Dette er muligt ved hjælp af dedikeret server hosting, hvor server hosting din hjemmeside har reserveret plads til din hjemmeside.

En dedikeret hosting IP-adresse er bedst til hjemmesider, hvor der er mange brugere, hvor der er mange transaktioner, eller hvor der er adgang følsomme oplysninger. Det er også den sikreste løsning for så vidt angår søgemaskiner er berørt. Dedikeret server hosting er dyrt, så en dedikeret hosting IP er tilrådeligt, hvis du har brug for at acceptere betaling med kreditkort, behøver private navneservere, eller har brug for omfattende søgemaskine optimering.

Løb & Administration din egen Windows Dedikeret Server

Windows baserede servere er en glimrende mulighed for dedikerede servere. Seneste fremkomsten af ​​.Net-teknologi har gjort det muligt for Windows dedikerede servere til at blive mere nyttigt og effektivt.
Hvis du planlægger at køre og administrere din egen dedikeret server, Windows-baserede servere er en bedre løsning i forhold til andre servere. Windows dedikerede servere kommer med fremragende støtte, sikkerhed og integration for produkter, der er udgivet af Microsoft.
Det anbefales kraftigt, at du går til en Windows dedikeret server, hvis du har brug for at knytte en Microsoft-baseret tjeneste til din Internet hosting. Men husk, at Windows-baserede dedikerede servere er temmelig kompleks og kræver en vis arbejdskraft.
Det er bedst, at du går til disse, hvis du har en vis erfaring som webmaster, der har fastholdt Windows-systemer i fortiden og har arbejdet med produkt / Web integration / dedikerede IP-adresser. Du har brug for erfaring, ikke kun som en webmaster - men som en systemadministrator.

Simple Shared Hosting vs Virtual Dedicated Server

I en simpel delt hosting situation er de midler deles mellem flere brugere, men er ikke jævnt fordelt. Med virtuel dedikeret server hosting, er ressourcerne også delt, men er fordelt jævnt.
Hver bruger af en virtuel dedikeret server vil have den samme mængde CPU, hukommelse og båndbredde tildelt dem som enhver anden abonnent. Dette tillader konsekvens af tjenesten og sikrer, at du har en chance for at "ejer" den samme mængde ressourcer som den næste person.
Virtual server hosting er også en billigere måde at opnå og bevare en dedikeret hosting IP-adresse til dit websted, i stedet for at leje din egen private dedikeret server.

Tilgængeligheden af ​​en Windows Managed Server

Med hjælp fra din Windows-dedikeret server, kan du ændre, installere, opdatere og opgradere programmer som helst du vil. Ansøgningen konfigurationer er åbne for dig at ændre, når du føler, at det er påkrævet.
En Windows dedikeret server er designet, så den kan gennemføre avancerede Microsoft-programmer og integrere back-end software, såsom FrontPage, Access og MS SQL. Det giver også særligt målrettede programmeringssprog, såsom Active Server Pages (ASP), Visual Basic Scripts og Cold Fusion.

Tilgængeligheden af ​​en Windows Managed Server

En Windows styret server kan tilgås via fjernadministration pakker, såsom PCAnywhere, eller gennem en tilpasset kontrolpanel, som er grafisk brugergrænseflade aktiveret. Skønheden i disse pakker er, at du kan logge på den dedikerede Window server desktop som administrator, så længe du har fuld kontrol over din lykkedes Windows server. Dette giver dig mulighed for at ændre dit websted, tilgængelig via en dedikeret IP-adresse.

Simple Shared Hosting vs Virtual Dedicated Server

En virtuel privat server giver brugerne mulighed for at drive deres eget system for hver webhotel de har. Men du stadig dele omkostningerne med andre anvendelser, som gør det lettere på tegnebogen. En virtuel privat server fungerer som en separat operation inden for en webserver og giver root-adgang i privatlivets fred.

Mere sikkerhed i virtuelle servere

En virtuel dedikeret server er mere sikker end en delt server på grund af filsystemet setup. Selvom alle brugere deler CPU, hukommelse og netværksforbindelse, behøver de ikke deler den samme filsystem. Dette indebærer, at hvis en anden virtuelle dedikerede server bliver rodet op, er der ingen måde, de kan springe fra det virtuelle filsystem på din virtuelle filsystem.
I et fælles system, er der kun ét filsystem og brugerne kan hoppe som helst de ønsker at se, hvem der ellers er der. En virtuel dedikeret server derved giver mere sikkerhed derefter delt hosting og er den næst bedste ting at en fuldt dedikeret server.
Du kan finde virtuelle dedikerede server regnskab for så lidt som 40 dollars om måneden. Nogle virtuelle server udbydere vil garantere minimum / maksimum RAM beløb. Denne lille beløb vil også få dig en langt større bid af båndbredde i forhold til delt hosting.

Deling af ressourcer på en Virtual Dedicated Server

Hvis du har besluttet at bruge en virtuel dedikeret server, i stedet for en almindelig dedikeret server, kan du blive overrasket over at opdage, at du skal dele systemressourcer (ligesom CPU og hukommelse) med andre brugere.
Den gode nyhed er, at med virtuelle dedikerede servere, filsystemet er setup på en sådan måde, at du ikke kan skelne, hvis en anden i øjeblikket bruger serveren og den vil være temmelig meget som en dedikeret server.
De CPU, hukommelse og andre ressourcer på en virtuel dedikeret server er setup på en sådan måde, at hver bruger kun har tilladelse til at anvende en bestemt procent af dem. På denne måde kan du altid få adgang til ressourcer når som helst og de er altid til rådighed for dig.

Hvad er en Virtual Dedicated Server?

En virtuel dedikeret server er, hvor den fysiske server rum er inddelt næsten i flere dele. Det er muligt at få alle anvendelser af et dedikeret server ved hjælp af en virtuel dedikeret server. Der er to primære fordele ved denne mulighed:

Den første fordel af en virtuel dedikeret server er, at de tillader root-niveau adgang til individuelle kunder uden at behøve nogen fysisk dedikerede servere. Hvis der ikke kan tages dine behov varetages af delt hosting, og du har brug for en dedikeret IP-adresse, så en virtuel dedikeret server er den bedste løsning.

Den anden fordel af en virtuel dedikeret server er, at denne hosting løsning er billigere end fuldt dedikerede servere og giver også lignende tjenester som sagt dedikerede servere.

Den eneste virkelige fangst, når det kommer til at bruge en virtuel dedikeret server er, at du vil have nogenlunde begrænsede muligheder, og vil ikke være i stand til at nappe operativsystemet eller server selv.

Hvad kan jeg forvente af en Windows Dedikeret Server?

En Windows dedikeret server vil normalt kommer med bundtede basale tjenester, herunder:
- ASP.Net komponenter
- PHP
- Perl
- Server-side XML
- CGI-BIN biblioteker til scripting
Som en slutbruger, kan du forvente støtte til FrontPage (alle versioner 97-2005), samt komplette integration med:
- .Net,
- Macromedia Dreamweaver,
- NetObjects Fusion og,
- Macromedia Flash
Disse funktioner bør indgå med alle Windows dedikeret server, uanset hvor du køber din hosting fra.