VVS: Vandvarmer Tips

Vandvarmer Bevarelse

De fleste mennesker tager deres vandvarmer for givet, så længe det fungerer korrekt. Men kan bare et par enkle justeringer sende dig på din vej til vandvarmer bevaring. Prøv disse enkle tricks til at spare energi med din eksisterende vandvarmer:

  • Drej temperaturen ned til 120 grader Fahrenheit, især hvis du har en ældre model vandvarmer. Når du gør det, vil du spare energi og din vandvarmer vil være mindre tilbøjelige til at skade på grund af overophedning.
  • Øge effektiviteten af ​​din vandvarmer ved at dræne vandet hver sjette måned. Du vil slippe af indskud sediment i din vandvarmer, så din enhed til at fungere mere effektivt og fremme vandvarmer bevaring.

Regne ud, hvad størrelse vandvarmer Tank du behøver

Vandvarmer tanke kommer i en bred vifte af gallon kapacitet. Hvis du ikke er sikker på, hvor mange gallon du behøver til din vandvarmer tank, følge vores retningslinjer for at finde ud af det:

Spørg dig selv, hvor mange mennesker, brusere og badekar er der i din husstand, uanset om du har en opvaskemaskine, og om du har en vaskemaskine. For hver person i dit hjem og hvert stativ eller apparat, give dig selv et punkt, og tilføje dem op.

4 point eller derunder - Du har brug for en 30-gallon gas vandvarmer eller en 40-gallon elektrisk vandvarmer.
5 til 6 point - Du har brug for en 40-gallon gas vandvarmer eller en 50-gallon elektrisk vandvarmer.
7 point - Du har brug for en 40-gallon gas vandvarmer eller en 65-gallon elektrisk vandvarmer.
8 point - Du har brug for en 50-gallon gas vandvarmer eller en 65-gallon elektrisk vandvarmer.
9 point og derover - Du har brug for en 50-gallon gas vandvarmer eller en 80-gallon elektrisk vandvarmer.

Ulemper ved en tankless vandvarmer

Den tankless varmelegeme er en nyere udbud på markedet for private forbrugere. Selvom der er mange fordele ved at en tankless varmelegeme, hvis du drøfter mellem en tank varmelegeme og en tankless en, husk der er to primære ulemper at overveje:

1. Du skal betale flere penge forhånd for en tankless vandvarmer end en tank vandvarmer. For at kunne købe en tankless vandvarmer, som vil forsyne dig sammenlignelig opvarmning til en tank model, betaler du mindst to til tre gange prisen.

2. En tankless varmelegeme ikke ofte lig med kapaciteten af ​​en tank radiator for at levere varmt vand til din husstand.

Fordele ved en tankless vandvarmer

Mange ældre husstande bruge den traditionelle gallon vandvarmer for at levere varmt vand til deres husstand. Men med tilgængeligheden af ​​tankless vandvarmer, kan nogle forbrugere ønsker at overveje at skifte over. Her er nogle af fordelene ved tankless over en gallon vandvarmer:

  • Kompakt størrelse giver større fleksibilitet i en pladsbesparende enhed.
  • Den tankless vandvarmer er tilgængelig som en gas eller elektrisk model, afhængigt af dine husholdning.
  • Du har fleksibiliteten i at købe en mindre, billigere enhed at varme bare en vask eller et større for at opvarme flere armaturer i din husstand.
  • Nogle enheder giver mulighed for en stor del af omkostningsbesparelser i din elregning.

Vandvarmer reparation og udskiftning

Hvis du overvejer enten vandvarmer reparation eller udskiftning, så tjek vores handy guide til at hjælpe dig med at beslutte, hvilken vej at gå.

1. Kontrollér producentens anbefalede levetid din vandvarmer. Overvej vandvarmer reparation, hvis din enhed er godt i levetiden. De fleste producenter forventer, at deres produkter til at vare fra 8 til 12 år.
2. Overvej eksterne faktorer såsom dårlige vejrforhold, integriteten af ​​den oprindelige installation, og mængden af ​​vedligeholdelse din vandvarmer har modtaget i årenes løb. Hvis din enhed har klaret en stor vejrliget og forsømt vedligeholdelse, kan det være tid til at udskifte din enhed.
3. Utætheder omkring tanken eller manglende pålidelighed fra din vandvarmer mener det er tid til at udskifte din enhed.

Vandvarmer priser

En vandvarmer er en altafgørende køb til dit hjem. De fleste husholdninger bruge varmt vand på en daglig basis, flere gange om dagen. Tjek vores scoop på vandvarmer priser, hvis du ønsker at forberede dit budget for en kommende køb.

Under $ 200 - Du vil ikke være i stand til at finde så mange vandvarmere i denne kategori af vandvarmer priser. Der er nogle mindre model elektriske vandvarmere og et par lavere kapacitet tankless modeller.

200-400 $ - Gas vandvarmere starte i denne prisklasse. Du kan finde gas og elektriske vandvarmere i de fælles 40 og 50 gallon størrelser. De tankless vandvarmer modeller du finder stadig appellerer til brug med én stativ, såsom en vask.

$ 400-600 - Kig efter lavere til entry-level vandvarmere i gassen kategori her. Funktioner som længere garantier for 12 år og en selvrensende tilstand er en del af denne pris punkt. Mange elektriske vandvarmere koster ikke meget over $ 400 til $ 600 for rækkevidde, men du kan finde de tankless vandvarmer versioner, der vil varme en større program ad gangen.

Mere end $ 600 - vil du finde nogle af de mid-niveau og højere gasvarmere ende tankless der kan skære din årlige forsyningsudgifter i denne kategori. Højere ende elektriske modeller går i denne kategori. De tankless modeller kan erstatte nogle af dine eksisterende vandvarmere, der giver varme i en til tre store applikationer på én gang.

Den tankless vandvarmer

En tankless vandvarmer er en enhed, som typisk monteres på en væg i dit hjem. Nogle modeller er beregnet til udendørs montering, mens andre kan være indendørs. Kompakt i størrelse, de gør stor pladsbesparende alternativer til den traditionelle vandvarmer. De fås som enten gas eller elektriske modeller og kan levere alt fra 4 til over 6 gallon per minut af varmt vand til dit hjem. Nogle enheder kan barbere 50% på dig årlige vandregning. Du kan købe en model, der vil varme op bare en vask i dit hjem eller hele varmtvandsforsyning til dit hus. De fleste tankless vandvarmer enheder kan erstatte den nuværende vandvarmer du ejer.

Hvad skal du se efter når du køber en vandvarmer

Hvis du tænker på at udskifte din eksisterende vandvarmer, det hjælper at vide det grundlæggende, så du kan vælge en model, der passer bedst til dit hjem. En vandvarmer kommer i to hovedtyper: el og gas. Hvis du leder efter en el-vandvarmer, de er egnede til brug i de fleste områder. Folk, der køber ind for gas vandvarmere normalt også bruge gas til brændstof et apparat, såsom en pejs eller brændeovn. Når shopping for begge typer af vandvarmer, bør du overveje følgende:

Vand Kapacitet: En gas vandvarmer spænder fra tankless eller blot et par gallons til over 50 gallon. Den mest almindelige størrelse er 40 eller 50 gallon for en vandvarmer.

Recovery Rate: Opsvinget sats vil afgøre, hvor mange gallon din vandvarmer vil varme op i en time.

Størrelse: Hvor du placerer din vandvarmer og hvor meget plads du har, vil påvirke de begrænsninger af enheden størrelse. Kig på højden og bredden til at sikre, at du har nok plads til din enhed.

Energiklasse: Ønsker du at vide, hvor meget den vandvarmer du køber kommer til at koste dig om året? Kig efter en mærkat på siden af ​​modellen fortæller dig energieffektivitet rating.

Bestemmelse Effektivitet på din vandvarmer

Effektivitet er en vigtig del af din vandvarmer. Når man overvejer effektivitet, kigge efter to faktorer - den energi faktor, og den første time rating. Den energi faktor eller EF måler, hvor godt din vandvarmer omdanner energi til varme, og hvor godt den gemmer det. En god EF faktor er tæt på 1. Den første time rating eller FHR lader dig vide, hvor mange liter vand i minuttet, kan din vandvarmer levere til dit brusebad, håndvask, eller andet armatur. Hvis du overvejer en gas vandvarmer, kan du finde de fleste modeller har en tendens til at levere en højere FHR.