Voldtægt og seksuelle overgreb

Definition

Voldtægt og seksuelle overgreb er forbrydelser, der involverer brugen af ​​trusler, frygt taktik, og / eller fysisk vold til at tvinge et barn eller en ung til at underkaste sig samleje eller at engagere sig i andre seksuel aktivitet (f.eks oralsex, analsex).

Beskrivelse

Voldtægt og seksuelle overgreb er voldelige forbrydelser, og børn og unge udgør en stor del af ofrene for disse forbrydelser. Voldtægt og seksuelle overgreb er defineret i henhold til graden af ​​seksuel interaktion. Voldtægt og seksuelle overgreb kan involvere kontakt mellem penis og vagina eller penis og anus, der involverer penetration; kontakt mellem mund og kønsorganer eller anus; penetration af skeden eller anus med et objekt; eller direkte berøring (ikke gennem beklædning). Seksuelle overgreb er defineret som forsætlig berøring af kønsdelene, bryster, balder, anus, inderlåret eller lysken uden seksuel penetration, der er påtvunget offeret. Voldtægt og seksuelle overgreb, der går igen anses seksuelt misbrug. Når gerningsmanden er et familiemedlem, er disse forbrydelser også kaldet incest.

Voldtægt og seksuelle overgreb er særligt traumatisk for børn og unge, som ofte ikke fuldt ud forstår normal seksuel aktivitet. Undersøgelser og statistik har vist, at ungdomsårene er den farligste livsfase for seksuelle overgreb, og det tidspunkt, hvor den mest psykiske traumer kan resultere.

Demografi

De 2.000 ofre, Incident og gerningsmanden egenskaber, udgivet af National Center for Juvenile Justice (NCJJ), analyserede seksuelle overgreb, der er indsamlet af de retshåndhævende myndigheder over en fem-årig span. Følgende egenskaber blev fundet at være signifikant blandt ofre for seksuelle overgreb:

 • Alder: Over to tredjedele af de indberettede ofre for seksuelle overgreb var unge under 18 år unge i alderen 12 til 18 år repræsenterede den største gruppe af ofre på 33 procent; 20 procent var i alderen mellem seks og 11; børn yngre end fem år og voksne mellem 18 og 24 år hver udgjorde 14 procent af ofrene. En ud af hver syv ofre adspurgte i undersøgelsen var under en alder af seks.
 • Køn: Kvinder var mere end seks gange større sandsynlighed for at være offer for seksuelle overgreb end mænd; mere end 86 procent af ofrene var kvinder. Langt de fleste (99%) af ofrene for tvungne voldtægter var kvinder, mens mændene udgør størstedelen (54%) af ofrene for tvungen sodomi (oral eller analt samleje). Hunnerne er mest tilbøjelige til at være offer for seksuelle overgreb i en alder 14, mens mænd er højest risiko i en alder fire.
 • Beliggenhed: Boligen ofrets var det mest almindeligt bemærket placeringen af ​​seksuelle overgreb (70%). Andre almindelige steder omfattede skoler, hoteller / moteller, marker, skove, parkeringspladser, veje og kommercielle / kontorbygninger.

Lignende statistik blev indsamlet af NCJJ om gerningsmændene til voldtægt og seksuelle overgreb. Disse karakteristika omfattede følgende:

 • Alder: Over 23 procent af lovovertrædere var under 18 år; unge var mere tilbøjelige til at være gerningsmændene til tvungen sodomi og Fondling. De resterende 77 procent af lovovertrædere var voksne og var ansvarlige for 67 procent af unge ofre. For yngre unge ofre (under 12 år), unge lovovertrædere var ansvarlige for cirka 40 procent af overfald.
 • Køn: Det store flertal af alle indberettede lovovertrædere var mænd (96%). Antallet af kvindelige lovovertrædere steg for ofrene under en alder af seks (12%), i modsætning til 6 procent til ofre i alderen seks til 12, 3 procent til ofre i alderen 12 til 17, og 1 procent for voksne ofre.
 • Forholdet til gerningsmanden: Cirka 59 procent af lovovertrædere var bekendte af deres ofre i forhold til familiemedlemmer (27%) eller fremmede (14%). Familiemedlemmer var mere tilbøjelige til at være gerningsmændene mod unge (34%) end mod voksne (12%). Derimod fremmede tegnede sig for 27 procent af voksne ofre og 7 procent af ungfisk.
 • Tidligere lovovertrædelser: I 19 procent af unge sager, offeret var ikke den eneste person, der skal overfaldet af gerningsmanden, mens kun 4 procent af voksne sager.

Af særlig betydning er antallet af voldtægter og seksuelle overgreb, der går urapporteret, især hos unge. Selvom hver femte seksuelle overgreb rapporter skal gælde for unge mellem 12 og 17 år, og unge i alderen 16 og 19 år, har den højeste rate af rapporterede seksuelle overgreb, har anonyme skoleundersøgelser viste, at kun 5 procent af seksuelle overgreb unge faktisk rapporterer forbrydelsen til politiet.

Hvornår skal ringe til lægen

Mange børn og unge er tilbageholdende med at indberette voldtægt og seksuelle overgreb af en række årsager. Ofte offeret frygter repressalier fra gerningsmanden. Han eller hun kan være bange for, at familie, venner, samfundet, eller medier kan lære om den strafbare handling. Der kan være en bekymring over at blive dømt eller skylden af ​​andre. Offeret tror måske, at ingen vil tro overfaldet fandt sted, eller at de var en eller anden måde skyld. Urapporteret voldtægt og seksuelle overgreb er særligt almindeligt, når gerningsmanden er kendt af offeret, såsom et familiemedlem eller respekteret medlem af samfundet (f.eks præster, lærer).

Forældre, der har mistanke om, at deres barn eller teenager er blevet voldtaget eller udsat for seksuelle overgreb, bør tage barnet at se en læge og psykolog eller psykiater. Tegn på, at et barn eller en ung kan have været udsat for voldtægt eller seksuelle overgreb omfatter vige bort fra den fysiske kærlighed, uforklarlige blødninger fra endetarmen og / eller vagina, blå mærker omkring brysterne og kønsdelene, og skjule eller smide undertøj. Ethvert barn eller teenager, der bliver voldtaget eller udsat for seksuelle overgreb bør tages til en skadestuen straks så kan samles beviser mod gerningsmanden, og medicinsk behandling kan gives.

Diagnose

Voldtægt og seksuelle overgreb er diagnosticeret ved at interviewe patienten og forældre, fysisk og gynækologisk undersøgelse og laboratorieundersøgelser for forekomst af sædvæsken. I mange tilfælde har børn eller unge ikke rapportere voldtægt eller seksuelle overgreb, men de viser tydelige tegn på fysisk vold. Når der er mistanke om voldtægt, kan diagnosen stilles af en psykiater eller psykolog baseret på sessioner med offeret. I tilfælde, hvor tydelige tegn på forbrydelsen ikke er synlige, og øjeblikkelig behandling ikke er modtaget, kan skadelidte udvikle post-traumatisk stress disorder (PTSD), også kendt som voldtægt traumer syndrom, som er en psykisk lidelse, der beskriver en række symptomer ofte opleves af en person, der har gennemgået en alvorlig traumatisk begivenhed. I sådanne tilfælde er diagnosen voldtægt eller seksuelle overgreb åbenbaret gennem terapi sessioner for PTSD.

Cirka 31 procent af voldtægtsofre udvikle PTSD som følge af deres angreb. Symptomerne på PTSD omfatter:

 • tilbagevendende erindringer eller flashbacks til hændelsen
 • mareridt
 • søvnløshed
 • humørsvingninger
 • koncentrationsbesvær
 • panikanfald
 • følelsesmæssige følelsesløshed
 • depression
 • angst

Behandling

Når et offer for voldtægt eller seksuelle overgreb anmelder forbrydelsen til de lokale myndigheder, kalder en voldtægt krise hotline, eller ankommer til skadestuen at blive behandlet for skader, der er et tværfagligt team ofte dannet for at løse sin fysiske, psykiske og retslige behov. Dette hold omfatter normalt retshåndhævelsespersonale, læger, sygeplejersker, mental sundhed fagfolk, fortalere for ofre, og / eller anklagere.

Offeret kan fortsat føle frygt og angst i nogen tid efter hændelsen, og i nogle tilfælde kan få alvorlige konsekvenser for hans eller hendes personlige og akademiske liv. Opfølgning rådgivning bør derfor gives til offeret, især hvis symptomer på PTSD bliver tydelige.

Forensic Lægeundersøgelse

Fordi voldtægt er en forbrydelse, er der visse krav til medicinsk vurdering af patienten og for journalføring. Den retsmedicinske lægeundersøgelse er et uvurderligt værktøj for indsamling af bevismateriale mod en gerningsmand, der kan være tilladt i retten. Da det store flertal af ofrene kender deres overfaldsmand, formålet med lægeundersøgelse er ofte ikke at etablere identitet, men at etablere nonconsensual seksuel kontakt. Den Seksuelle overgreb Nurse Examiner program er en effektiv model, der bruges i mange amerikanske hospitaler og klinikker til at indsamle og dokumentere beviser, vurdere og behandle for seksuelt overførte sygdomme (STD) og graviditet, og henviser ofrene til opfølgende medicinsk behandling og rådgivning. Mange sygeplejerske eksaminatorer er specielt uddannet til at håndtere sager, der involverer børn og unge. Den "Seksuelle overgreb Sygeplejerske Examiner Udvikling og Operation Guide," udarbejdet af Sexual Assault Resource Service beskriver den ideelle protokol for indsamling af bevismateriale fra et seksuelt overgreb offer. Denne protokol omfatter følgende:

 • udfører lægeundersøgelsen inden for 72 timer efter overfald
 • tager en historie af overfald
 • dokumentere den generelle sundhedstilstand af offeret, herunder menstruationscyklus, potentielle allergier, og graviditet status
 • vurdere om traumer og tage fotografisk dokumentation af skader
 • tager fingernegl udklip eller afskrabninger
 • tage prøver for sæd eller sædvæske
 • kæmning hoved / kønsbehåring for udenlandske hår, fibre og andre stoffer
 • indsamling blodig, revet eller farves tøj
 • tage prøver for blodtypebestemmelse og DNA screening

Efter beviser indsamles, er voldtægtsofre behandlet med den nødvendige lægehjælp til deres skader. I kvindelige børn og unge, vaginale tårer og skader kan kræve suturering; i mandlige børn og unge, anal tårer og skader er almindelige og kan kræve suturering og anden behandling.

Prognose

Børn og unge, som er blevet voldtaget eller seksuelt overgreb er tre gange mere tilbøjelige til at opleve en anden voldtægt i voksenalderen. Ofre for voldtægt og seksuelle overgreb, som indberetter angreb større end en måned bagefter er mere tilbøjelige til at lide af PTSD, humørsvingninger, og depression end ofre, der indberetter deres angreb med det samme, sandsynligvis fordi ofre, der indberetter deres angreb straks modtage passende interventionel behandling især mental støtte sundhed og rådgivning. For unge, kan ubehandlet voldtægt og seksuelle overgreb resultere i alvorlige langsigtede psykologiske virkninger. En ud af 10 seksuelle overgreb unge forsøger selvmord, og omkring 50 procent er diagnosticeret med fobier, depression, stofmisbrug og andre psykiske lidelser. I forhold til dem, der aldrig har været offer, voldtægtsofre er tre gange mere tilbøjelige til at have en depressiv episode, fire gange større sandsynlighed for at have overvejet selvmord, 13 gange større sandsynlighed for at udvikle afhængighed af alkohol problemer, og 26 gange større sandsynlighed for at udvikle stof misbrugsproblemer. Desuden skolens resultater i mange seksuelle overgreb unge falder, og mange i sidste ende mislykkes fagligt. Selv når de behandles, kan voldtægt og seksuelle overgreb medføre dårlig selvværd, seksuel dysfunktion og værdiforringede seksuelle og personlige relationer, søvnløshed, angst, spiseforstyrrelser og andre psykiske symptomer, der varer ind i voksenalderen.

Varig psykologiske traumer er særlig alvorlig i mandlige børn og unge, der er voldtaget eller seksuelt overgreb. Unge drenge kan være mere tilbageholdende med at diskutere deres angreb og kan harbor følelser af vrede og angst over potentielle homoseksualitet. Overfaldet unge drenge kan til gengæld begå seksuelle overgreb sig i fremtiden. Passende psykologisk behandling er nødvendig for bedre langsigtede resultater.

Forebyggelse

Normalt kan voldtægt og seksuelle overgreb ikke kan forebygges, og det er vigtigt, at børn og unge, som ofte tror, ​​de er skyld efter et angreb, at vide, at der ikke var noget de kunne have gjort for at forhindre angrebet. Måler imidlertid at reducere sandsynligheden for en voldtægt eller seksuelle overgreb, og at øge chancerne for en voldsmand bliver fanget kan tages:

 • Børn og unge kan blive instrueret om sikkerhed og fremmede og uhensigtsmæssig rørende, og vigtigheden af ​​at fortælle forældrene om enhver ubehagelig situation.
 • Forældre kan overvåge sociale aktiviteter, især for ældre unge, som kan deltage i begivenheder (f.eks parter uden opsyn af en voksen) uden forældrenes viden.
 • Unge kan blive uddannet om "dato-voldtægt" stoffer og metoder til at forhindre deres forbrug (f.eks aldrig forlader drinks uden opsyn til en fest). Og de kan blive informeret om farerne ved indtagelse af alkohol.
 • Forældre kan tilskynde til åben kommunikation vedrørende den normale seksuelle udvikling og aktivitet og understrege betydningen af ​​at sige nej i at gå på kompromis eller ubehagelige situationer.

Seksuelt overførte sygdomme (STD) Forebyggelse

Kønssygdomme er en kilde til bekymring for mange ofre for seksuelle overgreb. De mest almindeligt overførte sygdomme er gonoré, chlamydia, kønsvorter, og erhvervet immundefekt syndrom (AIDS) / human immundefekt virus (HIV). Kønssygdomme overføres i op til 30 procent af voldtægter. Behandlingen involverer antibiotika og antivirale medikamenter, afhængigt af STD. I nogle tilfælde kan kulturer tages under lægeundersøgelsen og tidspunkt bagefter at teste for gonoré eller klamydia. Det er vigtigt, at offeret får information om symptomerne på kønssygdomme og blive rådet til at vende tilbage til yderligere behandling, hvis nogen af ​​disse symptomer opstår.

Graviditet Forebyggelse

Kvindelige unge med risiko for at blive gravid efter et overfald bør rådgives på tilgængeligheden af ​​nødprævention. Ifølge Food and Drug Administration (FDA), nødprævention (i form af et kursus af piller) er ikke effektiv, hvis der er en graviditet, men arbejder for at forhindre graviditet i at opstå ved at forsinke eller forhindre ægløsning, ved at påvirke transporten af ​​sæd og / eller ved udtynding det indre lag af livmoderen (endometrium), således at implantation forhindres.

Vigtige vilkår

 • Forværret seksuelt misbrug-Når en person er tvunget til at underkaste sig seksuelle handlinger ved brug af fysisk magt; trusler om død, personskade, eller kidnapning; eller stoffer, der gør, at de enkelte bevidstløs eller forringet.
 • Tvungen sodomi-Tvungen oral eller analt samleje.
 • Forensic-Vedrørende retssalen procedure eller bevismateriale, der anvendes i domstole.
 • Incest-ulovlig seksuel kontakt mellem personer, der biologisk beslægtede. Mange terapeuter dog bruge udtrykket til at henvise til uhensigtsmæssig seksuel kontakt mellem alle medlemmer af en familie, herunder papforældre og papsøskende.
 • Post-traumatisk stress disorder (PTSD) -A lidelse, der opstår blandt overlevende fra ekstremt stressende eller traumatiske begivenheder, såsom en naturkatastrofe, et flystyrt, voldtægt eller militær kamp. Symptomerne omfatter angst, søvnløshed, flashbacks og mareridt. Patienter med PTSD er unødvendigt årvågne; de kan opleve overlevende skyld, og de undertiden ikke kan koncentrere sig eller erfaring glæde.
 • Seksuelt misbrug-Tvungen seksuel kontakt ved brug af trusler eller andre frygt taktik, eller tilfælde, hvor en person er fysisk ude af stand til at falde seksuel aktivitet.
 • Seksuelle overgreb sygeplejerske eksaminator-En registreret sygeplejerske, der er uddannet til at indsamle og dokumentere beviser fra et seksuelt overgreb offer, vurdere og behandle for seksuelt overførte sygdomme og graviditet, og henviser ofrene til at følge op lægehjælp og rådgivning.

Forældrekontrol Bekymringer

Forældre til børn og unge, der er voldtaget eller udsat for seksuelle overgreb, er forståeligt nok ked af, vred, og endda voldelig mod gerningsmændene. For den bedste mentale sundhed offer, bør forældrene stræbe efter at lytte til deres børn, bruger sunde mestringsstrategier, og berolige offeret, at han / hun var uden skyld. Forældre bør modstå lade vrede mod voldsmand forrang opmærksomme på deres barn eller teenager.

Fordi voldtægt og seksuelle overgreb forårsage langsigtede psykiske traumer, bør forældre være opmærksomme på symptomer på PTSD, depression, stofmisbrug, høj risikoadfærd, og angst i deres børn. Langsigtet behandling med en rådgiver med erfaring i voldtægt og seksuelle overgreb traumer kan gavne både offeret og forældre.

Forældre bør også være opmærksomme på, at PTSD og andre psykiske følger af voldtægt kan manifestere sig som dårlig skolegang. Nedsat koncentrationsevne, der handler i skole, kan mindre energi, forlegenhed og frustration alle forekommer i traumatiserede børn og unge. Skole embedsmænd og rådgivere bør kontaktes for at hjælpe elever med faglige problemer; midlertidige hjemmegående instruktion eller dag terapi programmer kan være nødvendig.

Ressourcer

Bøger

Matsakis Aphrodite voldtægt Recovery Handbook:.. Trin-for-trin-hjælp efter overlevende for seksuelle overgreb Oakland, Californien: New Harbinger Publications, 2003.

Tidsskrifter

Kawsar, M., et al. "Udbredelsen af seksuelt overførte sygdomme og mental sundhed behov Female Børne- og ungdomspsykiatrisk Overlevende fra voldtægt og seksuelle overgreb Deltage i en specialklinik." Seksuelt overførte infektioner 80 (april 2004): 138-141.

Pharris, Margaret D., og Sarah S. Nafstad. "Sygepleje af unge, der har været udsat for seksuelle overgreb." Sygepleje Clinics i Nordamerika 37 (2002): 475-97.

Ruggiero, Kenneth J., et al. "Er Videregivelse af Childhood Voldtægt forbindelse med mental sundhed Outcome Resultater fra de nationale Kvinders Study?". Børnemishandling 9 (Februar 2004): 62-77.

Organisationer

American College of Obstetricians og Gynækologer. 409 12th St., SW, PO Box 96920, Washington, DC 20090-6920. Websted: http://www.acog.org/.

Voldtægt, misbrug, og Incest National Network (RAINN). 635-B Pennsylvania Ave. SE, Washington, DC 20003. National Sexual Assault Hotline: 1-800-656-HOPE. Websted: http://www.rainn.org/.

Websteder

"Unge Opdatering:. Narkotika og date rape" American College of Emergency Physicians Tidligere tilgængelig online på. http://www.acep.org/webportal/MemberCenter/SectionsofMembership/PediatricEmergencyMedicine/NewsletterArticles/AdolescentUpdateDrugsDateRape.htm (Adgang November 3, 2004).