Vitamin: Eye Sundhed Tips

Eye ernæring med Omega 3 fiskeolier

Du ved sikkert, at spise fisk højt indhold af omega 3 fiskeolier, som laks og torsk er godt for din krops sundhed og velvære, men vidste du, det er godt øje ernæring, også? Mennesker, der spiser kost højt indhold af omega 3 fiskeolier viser langt færre forekomst af glaukom, og der er beviser det kan hjælpe med at forhindre eller forbedre symptomerne på andre øjensygdomme, så godt.

For eksempel har Eskimo indianere, hvis kost er rig på Omega 3 typer af fisk, har næsten ingen tilfælde af grøn stær og medicinske undersøgelser fundet de samme resultater. Så for godt øje ernæring, spise de rigtige fødevarer, som laks, torsk, tun, kuller og sardiner, spise bladgrøntsager grønne frugter og grøntsager til lutein, og tjekke med din læge om andre øje ernæring kosttilskud.

Se lyset (og se i mørke) med vitamin A kosttilskud

Vitamin A spiller mange roller i kroppen, men det er især vigtigt for at fremme øjet sundhed. Vitamin A er også kendt som retinol, fordi det hjælper med at udvikle pigmenter i nethinden i øjet, og det spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af ​​nattesyn. Faktisk har undersøgelser vist, at A-vitaminmangel kan forringe nattesyn.

For at holde øje syne sund og stærk, overveje dosis. Den FUI er 5.000 internationale enheder (IE). Vitamin A kommer fra to kilder: præformede retinoider og pro-vitamin carotenoider. Præformede retinoider anvendes straks og kommer fra fiskeolie, mens pro-vitamin carotenoider omdannes til vitamin A og kommer fra vegetabilske kilder. Carotenoider, såsom beta-caroten har stærke antioxiderende egenskaber og kan omdannes til vitamin A efter behov.

Og hvis du har nogle makuladegeneration, forskning tyder på, at høje doser af beta-caroten kan forhindre yderligere tab vision.
Tilsvarende kan antioxidant lutein og urten blåbær fremme øjet sundhed ved at reducere risikoen for makuladegeneration.

Men fordelene vitamin A gå ud over øjnene. Utilstrækkelig vitamin A også kan gøre dig mere modtagelig for infektionssygdomme. Slimhinden er kroppens første barriere mod infektion og tilstrækkelig vitamin A hjælper med at holde denne vigtige mekanisme forsvar sundt.

Vitamin A bidrager også til udviklingen af ​​sunde tænder, knogler og hud. Når du bruger en hudpleje produkt, der indeholder retinol, du nyder godt af vitamin A, også.

Selvom du kan få vitamin A fra fødevarer kilder, kan kosttilskud være til gavn for mange mennesker, især dem, der ser deres fedt og kolesterol. Mange fødevarer, der er høj i vitamin A kommer fra animalske kilder (kød, mælk, æg, ost, lever), og de er også høj i kolesterol og mættet fedt.

Eye Sundhed Vitaminer til makuladegeneration

Makuladegeneration, en øjensygdom, der kan resultere i tab af perifert syn og endda blindhed er den mest almindelige årsag til blindhed og synsproblemer for personer over 60 år i Amerika i dag. Der er behandlinger for makuladegeneration, men hvis sygdommen skrider for langt, er der ingen behandlinger, der vil vende skaderne på øjnene og genoprette vision.

Der er gode nyheder om denne invaliderende sygdom, dog. Det højre øje sundhed vitaminer kan hjælpe med at holde makuladegeneration opstår og kan hjælpe med at holde sygdommen forløber, samt. Antioxidant kosttilskud, herunder 500 mg C-vitamin, 400 IE E-vitamin, 15 mg betacaroten, 80 mg zink, og 2 mg kobber pr dag, viste sig at bidrage til at mindske virkningerne af makuladegeneration i mennesker, der lider af sygdommen .

Symptomer på makuladegeneration omfatter lige linjer, der vises bølget, sløret syn, og en mørk plet i midten af ​​din vision, der ligner en blind plet, og begynder at få større. Hvis du har nogen af ​​disse symptomer tale med din læge og bede om at tilføje øjet sundhed vitaminer til din kost for at hjælpe med at bekæmpe problemet.

Lutein, et Eye Health Supplement

Lutein er en anden antioxidant meget vigtigt at øjet sundhed. Dette øje sundhed supplement kan hjælpe med at forebygge øjensygdomme såsom macular degeneration, og findes naturligt i mange frugter og grøntsager som spinat, grønkål, broccoli, majs, ærter, og andre. Hvis du ikke spiser nok frugt og grøntsager, kan du søge efter et øje sundhed supplement, der omfattede lutein at hjælpe med at sikre dine øjne forbliver sunde hele dit liv.

Du er nødt til at tage mindst 6 mg lutein pr dag for at hjælpe med at reducere risikoen for øjensygdomme, så se efter et øje sundhed supplement, der indeholder mindst det meget lutein i den daglige dosis. Mange eksperter mener, op til 10 mg lutein pr dag er en endnu bedre beløb til at søge i øjet sundhed supplement. Spørg din læge for at finde ud af den rigtige mængde for dig, så du kan vælge den helt rigtige øje sundhed supplere med lutein.

Betakaroten eller Bust

Du har chomped på gulerødder som Snurre Snup, dine børn siger, og alligevel øjnene stadig sløre. Ikke på grund af en alvorlig hjernerystelse eller solskoldning, men fordi dine øjne er aldring.

Beta-caroten, som faktisk giver gulerødder at fabelagtig orange farve, beskytter dine øjne mod frie radikaler. Men hvis du beslutter at tage det som et supplement, det er ligesom vitamin A, og du kan få for meget A-vitamin Nogle beta råd, Doc:

* For at opnå maksimal antioxidant værdi, tage beta-caroten som en del af et tillæg med vitamin C og E.
* Anti-aging og Eye Næringsstoffer og supplerer ofte kombinerer beta-caroten med lycopen og lutein samt alfa-caroten.
* Den gennemsnitlige daglige dosis af beta-caroten er 50 mg - hvis du tror, ​​du har brug for mere end det, konsultere en ernæringsekspert.

Alternativt kan du tage med lav potens beta-caroten for øjet sundhed og bare holde gumlede de gulerødder!

Blåbær Vision

Blåbær lyder som Hobbit. Faktisk har blåbær kommer fra lystig gammel England - det hedder den europæiske blåbær, og ligesom blåbær, blåbær har flavonoider, alias antioxidanter! Du tror, ​​at ligesom blåbær, som anses for en antioxidant superfood, kan blåbær give dig den vision, du har brug for at finde den Ene Ring over dem alle. Ja, der er kvindelige fantasy nørder, og de har alle brug for et godt syn og øjne sundhed. Ikke så meget som de fyre, der bruger timer stirre på edb RPG'er, men stadig ...

I modsætning til beta-caroten / vitamin A, som bærer advarsler om for høje doser, er blåbær ikke nogen advarsler, bortset fra at det ikke kan være effektiv for langsigtet øjet sundhed. Diabetisk retinopati gør viser en vis forbedring, ifølge undersøgelser udført på blåbær, hvor standard dosis er 120-240 mg blåbær ekstrakt to gange dagligt.

Huh? Du mener fordelene ved blåbær er så falsk som Orc fødder? Blåbær kan faktisk være effektiv, når det kombineres med selen, lutein og beta-caroten i et øje sundhed formel. Andre videnskabelig forskning viser, at blåbær gør bevare retinal sundhed, og at den bør tages tre gange dagligt som en væske.

Ligesom spørgsmålet om, hvilken fantasy epos er bedre, de visuelle effekter af blåbær er en kilde til debat. Frodo foretaget et valg at kaste Ringen i Mordor. Du laver din egen beslutning om øjet sundhed.

Forebyggelse Grå stær

Grå stær. Bare ordet betyder så meget rædsel som rynker - selv om nogle visdom hævder, at rynker er et tegn på værdighed. Ikke så med grå stær.

Ligesom du kan tage vitaminer til at holde din hud sund og ung leder, kan du indtager mineraler og vitaminer for at beskytte mod grå stær. Du kan også stoppe med at ryge, slid UVA og UVB-blokerende solbriller, og slippe af med diabetes, eller aldrig få det i første omgang.

Mens du laver plasteret, købe nuancer og tabe sig, tage 15 milligram zink om dagen for at forhindre forandres af nethinden og øge antioxidanter.

FOREBYGGELSE magasin udstikker dette ideal anti-katarakt formel:

* Beta-caroten: 25.000 IE (internationale enheder)
* Kobber: 1 milligram for hver 10 milligram zink, men ikke mere end 2 mg
* Zink: 15 mg, kan gå til 50, men justere kobber indtag
* Selen: Et underligt antioxidant, 50-200 mikrogram
* C-vitamin (rhymes med "se"): 500-3.000 milligram
* Vitamin E: Standard 400 internationale enheder

Selvfølgelig alle disse antioxidanter hjælpe din hud også. Så nu behøver du ikke frygte at dække over dine øjne med tykke briller og din hud med denne makeup, aldrig set godt ud på dig alligevel. Men du ser godt ud, og endnu vigtigere, du se klart. Alt for tydeligt. Det er en rynke, er det ikke? Ah ja, så længe du ikke har grå stær ...

Blue Light Special

Hvis du ser slørede lys, kan det være på grund af blåt lys. Blur lys i indendørs belysning og sollys kan alder dine øjne med oxidation og frie radikaler.

Heldigvis lutein er den blå-lys særlige af øjet sundhed. Lutein filtrerer blåt lys bølgelængder (husk dine naturvidenskabelige klasser og de erfaringer på optik). Vi har andre virkelighedstro blå måder, du kan hjælpe med lutein gøre sit arbejde:

* Tag blåbær, selen og beta-caroten til at støtte øjet sundhed og øge effekten af ​​lutein.
* Køb solbriller, der blokerer blå lysbølger i sollys, også kendt som UVA og UVB.
* Køb halogenpærer uden blåt lys blænding.
* Brug en Fellowes CRT-reducerende skærm skjold til din computer - du kan vedhæfte det til skrivebordet skærmen (det kan ikke arbejde godt med fladskærme) og fjerne skader fra computer blænding!
* Spis spinat og grønne veggies højt i lutein. Det er dine øjne, vi taler om.

Undgå blåt lys med lutein vil holde dig fra at se rødt, når du indser du skulle have gjort noget ved dit øje helbred.

Piger, der bruger briller

Nogle fyre elsker sexede specs ifølge Dorothy Parker. Men du kan ikke lide dem, kan ikke gøre LASIK og er allergisk over for kontakter. Hvad gør du?

Lutein vitamin formler og øje øvelser kan hjælpe dig med at forbedre dit syn, hvis du har mindre problemer med synet. For nærsynethed og presbyopi, skal du din øjenlæge hjælp. Men selv øjet læge vil fortælle dig at tage lutein for øjet sundhed, fordi trods alt, du er for ung til at have grå stær, ikke? Hvis du tager vitamin C og E samt blåbær, selen og beta-caroten, kan du ikke få grå stær. Dine sexede specs er sjove, men tykke briller med glidende overgang er ikke.

Sagde du lige dine briller var sjovt? Lejlighedsvis de er. Men din husbond kan bare nødt til at finde noget andet at fokusere på. Lutein kan gradvist at reducere dit behov for briller eller i det mindste begrænse dem til læsning og kørsel. Du er smuk alligevel, briller eller ingen briller.

Kan ikke leve af Lutein Alone

Du tror sikkert af lutein som en solo handling, ligesom Annie Lennox bortset fra Eurythmics. Men lutein og zeaxanthin er ligesom John og Yoko, eller Sonny og Cher tilbage i dag.

Lutein og zeaxanthin er ligesom kærlighed og ægteskab. Selvom vitamin flasken ikke siger "zeaxanthin," det er normalt der. Bare læse etiketten nøje.

Lutein og zeaxanthin (samt blåbær, selen og beta-caroten, backup sangere) arbejder togetehr at holde dårlige fedtsyrer fra formning. De beskytter også blodkar i øjet. Denne dynamiske sang duo er et hit med makulært degernation crowd, herunder børnene i deres tidlige trediverne, der har tilbragt halvdelen af ​​deres liv foran en computerskærm downloading musik.

Så tjek etiketten og sørg for at se zeaxanthin faktureret sammen med lutein. Babe, jeg fik dig babe ... bare forestille sig.

Vitamin Hjælp til tørre øjne

Din datter spillede i spidsen for "Romeo og Julie", og du græd ikke. Din bedste ven har brystkræft. Ingen tårer. Er du en robot? Nej, du skal bare kronisk tørre øjne.

LASIK operation kan udtørre dine øjne. Mens du bruger ThereaTears regelmæssigt, kan du også brug for et øje sundhed supplement til at stimulere tåreproduktion. Øjet har brug smøring - og din familie og venner har brug for at se, at du ikke er ligeglad.

Din typiske tåre supplement indeholder:

* C-vitamin
* Vitamin A
* Vitamin D3
* Vitamin E
* Vitamin B6
* Magnesium
* Black Currant Seed Oil og torsk lever olie
* Gurkemeje

Tårerne nødvendigvis at vaske dine øjne. Hvis alt andet fejler, kan du prøve at hakke et løg. Men tag en tårer i øjnene formel for øjet sundhed først.

Eye Tillæg for Better Vision

Vitamin A er et godt øje tillæg for godt øje helbred, men så er C-vitamin og E-vitamin Begge indeholder antioxidanter, der giver øjet sundhed og velvære, og begge er meget let at opnå. C-vitamin er til stede ved højere niveauer i øjnene end andre steder i kroppen, og det har antioxidant kvaliteter, der hjælper stoppe krystallisering og opbygning af fremmede elementer i øjnene, der kan føre til grå stær og deres ledsagende sløret syn.

Lave niveauer af E-vitamin kan hjælpe føre til grå stær og makuladegeneration, så godt. Når du vælger C-vitamin og E kosttilskud for øjet sundhed, vælge naturlige, ikke syntetiske sorter, og sørg for at tjekke med din læge, hvis du oplever sløret syn eller andre symptomer på øjenproblemer. Det højre øje kosttilskud kan føre til bedre udsyn hele dit liv.

Vitamin A og Eye Health

A-vitamin er vigtigt for øjet sundhed, fordi mangler af vitamin A kan føre til natteblindhed og eventuel blindhed, hvis manglen fortsætter længe nok. Hvis mangler fortsætter, vil øjets hornhinde tørre ud og til sidst vil skade nethinden og hornhinden til det punkt, blindhed kan forekomme. Vitamin A er lagret i leveren, og mangler i USA, er sjældne, men er meget mere almindelig i mange tredje verdens lande, især hos børn.

Vitamin A forekommer naturligt i mange forskellige typer af kød og grøntsager. Nogle af de bedste kilder omfatter oksekød og kylling lever, mælk, ost, æg, gulerødder og spinat. For meget A-vitamin i kroppen kan føre til helbredsproblemer så godt, så tjek med din læge, før du begynder at tage A-vitamintilskud, de kan ikke være nødvendig, og de kan føre til andre symptomer som leverproblemer og osteoporose.