Visse Brystimplantater fremkalde kræft

I Storbritannien har der været et udbrud af anaplastisk store celle lymfom. For en kort tid, har lægerne talt 150 nye tilfælde. 90% af disse tilfælde er kvinder, der har fået brystimplantater.

Visse Brystimplantater fremkalde kræft

Vi taler om de mest almindelige brystimplantater i England - teksturerede skaller. Selv om de er stadig ikke så populære i USA, i England 30.000 patienter om året, dvs. 99% af alle kvinder, der besluttede at gøre brystforstørrelse, modtage dem. Anaplastisk storcellet lymfom er immunsystemet kræft, hvor kroppen ophører med at genkende tumorceller. Klart, at årsagen til denne fiasko er implantater.

Dens ru struktureret overflade, som forskere hævder, er en ideel grobund for kræft-provokerende bakterier. Heldigvis er de fleste kvinder med anaplastisk storcellet lymfom komme sig helt efter operationen. I nogle tilfælde, de har brug for kemoterapi og stråling; imidlertid er også blevet registreret dødsfald.

Ifølge forskerne, er denne form for kræft forbundet med en forholdsvis almindelig bivirkning fra brugen af ​​teksturerede implantater - kapselskrumpning. Disse brystimplantater blev først produceret i 1980'erne, men kom i bred praksis kun i 1990'erne. I lande, hvor disse implantater er populære (som Australien og Storbritannien), er der betydeligt flere tilfælde af specifikke kræftformer.