Virkninger af ikke når REM Sleep

Virkninger af ikke når REM Sleep

Ikke at nå din søvn REM cyklus regelmæssigt kan give problemer, mens du er vågen. Søvn har en effekt på din evne til at fungere og sove uden nok REM søvn kan også forårsage en række sundhedsproblemer.

Hvad er REM?

REM står for "hurtig eye movement", og det opkaldt efter den spike aktivitet i øjnene under søvn. Aktiviteten i øjnene signalerer en stigning af aktivitet i hjernen i denne fase af søvnen, der fylder omkring 20 procent af den samlede søvn tid, ifølge National Institute of Neurologiske og Stroke (NINDS).

Hjerneaktivitet

Sleep bruges til at blive betragtet som en passiv tilstand, men undersøgelser har vist, at hjernen er meget aktive, især under REM. REM cyklus følger et mønster i kroppen:

 • Signaler fra pons i bunden af ​​hjernen rejse til thalamus
 • Thalamus sender signaler til hjernebarken
 • Pons lukker de neuroner i rygmarven, hvilket gør sovekabine ikke kan bevæge sig, mens drømme

REM er et af fem faser af søvn. Under forløbet af en nat, den sovende skrider fra første etape til REM, den femte etape. Ikke at nå din søvn REM fase udmønter sig i en ufuldstændig cyklus.

Ikke Nå din Sleep REM Stage

Visse betingelser kan faktor i den manglende evne til at få nok Rapid Eye Movement.

 • Personer med terminal søvnløshed kan ikke opleve så meget af denne fase af søvnen, fordi staten stiger under den senere del af søvn cyklus. Folk har en tendens til at drømme mere i de tidlige timer om morgenen. De, der har sent søvnløshed mister REM-søvn, da de vågner for tidligt, ude af stand til at falde i søvn igen.
 • Søvnapnø forstyrrer søvn cyklusser, og det kan interferere med evnen til at nå den femte etape af søvn hele natten.
 • Søvnforstyrrelser, der interfererer med den naturlige progression af søvn kan interferere med den femte cyklus. Derudover individer tage visse lægemidler, naturlægemidler kosttilskud eller alkohol før sengetid kan opleve et fald i den femte fase af søvnen.

Det er vigtigt at diskutere søvnproblemer med din læge for at sikre, at problemet ikke fortsætter. En sove undersøgelse kan være nødvendigt at diagnosticere en søvnforstyrrelse.

Udløbere af ikke når REM søvn Stages

Hvad sker der, hvis du ikke er ved at nå din søvn REM fase? Modstridende oplysninger findes, men kan opstå problemer i kognition og smerte følsomhed samt på andre områder ifølge nogle undersøgelser. Undersøgelser om emnet hurtige øjenbevægelser og søvnmangel har fundet:

 • Mangel på Rapid Eye Movement kan forstyrre langtidshukommelsen. Rotter berøvet Rapid Eye Movement oplevede reduceret celleproliferation i den del af hjernen, der er forbundet med langtidshukommelsen i en undersøgelse af Dennis McGinty, PhD.
 • Fedme er forbundet med en mangel på dette stadium i søvn. Reduceret REM-søvn kan bidrage til vægt problemer i teenagere og børn, ifølge en University of Pittsburgh undersøgelsen.
 • Du kan være mere følsomme over for smerter uden nok søvn. Akut smerte følsomhed kan stige med manglende Rapid Eye Movement, ifølge en undersøgelse på Henry Ford Hospital.
 • Mestringsstrategier og reflekser kan aftage. En undersøgelse fra University of Wisconsin undersøgelse viste, at rotter berøvet Rapid Eye Movement havde reduceret evne til at håndtere vanskelige situationer og til at vise defensive reaktioner i truende miljøer.

Læring og hukommelse

Den femte fase af søvn kan spille en rolle i indlæring og hukommelse. Artiklen, "Sleep læring og hukommelse" fra Harvard Medical School Division for Sleep Medicine udforsker forholdet mellem søvn, hukommelse og indlæring:

 • Folk, der deltager i et intensivt sprogkursus oplevet en stigning af REM. Dette indikerer, at hjernen kræver mere REM-søvn for at tilpasse sig de nye oplysninger.
 • Mus i undersøgelser viser en stigning i REM-søvn efter efterbehandling en ny sti gennem en labyrint. Det betyder, at musene kan kræve mere af denne fase af søvn til at absorbere erfaringerne i oplevelsen.
 • Den femte etape synes at spille en rolle i proceduremæssige hukommelse (sekventielle trin til at udføre opgaver). Det fremgår, at denne fase af søvn kan hjælpe dig med at huske, hvordan til at udføre opgaver.

Som med mange søvn problemer, er den rolle, hurtige øjenbevægelser i indlæring og hukommelse stadig at blive undersøgt. Modstridende teorier og debatter om emnet fortsætter, og nogle modstridende forklaringer opstår:

 • Personer, der tager medicin, der interfererer med REM-søvn er ikke rapporteret hukommelsessvækkelse.
 • Skader på hjernestammen kan fjerne den femte etape af søvn hos nogle patienter, men patienterne oplever ingen tilsyneladende manglende evne til at danne nye memories.

Ikke at nå din søvn REM tilstand kan være en fordel under visse omstændigheder, men søvnmangel er ikke en behandling for depression til at overveje. Personer med depression kan opleve forbedringer, når frataget denne fase af søvnen.Selv om lidt er kendt om de specifikke funktioner i hurtige øjenbevægelser cykler, denne fase af søvnen synes at være vigtig og ikke når denne cyklus kan føre til problemer i nogle tilfælde. I denne aktive fase af søvnen de områder af hjernen, der anvendes til læring, stimuleres. Dette kan være årsagen til, at babyer opleve mere REM søvn end voksne gør.