Virkninger af garvning senge

Virkninger af garvning senge


Selvom smukke, garvede organer er stadig alle de vrede, har nyheder om de farlige virkninger af solarier gennemsyret selv de mest kropsbevidste sektorer i samfundet. I dag er selv populære celebs slathering på solcreme og vælger en "falsk bake" i stedet for den ægte vare. Her er hvorfor.

Virkninger af garvning senge

Folk går til solarier for at få en tan. Solarier er designet til at tilbyde maksimal krop dækning for en jævn farve, top til bund, for og bag. Desværre alt det lys eksponering er meget skadeligt for din hud og øjne, og kan forårsage andre, mere alvorlige problemer.

Sandheden om Tanning

Solarier i USA går tilbage til slutningen af ​​1970'erne. De er afhængige af lysstofrør til at udsende ultraviolet stråling, der forvandler huden brun og mange mennesker aldrig holde op med at overveje, om garvning er faktisk sikker. Her er et par hurtige facts om kosmetisk garvning i solarier og kabiner.

 • De fleste solarier udsender primært UVA, der rejser din risiko for at udvikle modermærkekræft, en dødelig form for hudkræft.
 • Den yngre man er, når du begynder garvning, jo større er din risiko for at udvikle modermærkekræft.
 • Solarier og kabiner udleder flere ultraviolette stråler, end du ville blive udsat for i løbet af den samme mængde tid i solen.
 • Nogle undersøgelser viser, at garvning stiger for tidlig aldring af huden.
 • Anvendelsen af ​​solarier er også blevet knyttet til flere alvorlige øjne problemer såsom beskadigelse af nethinden, conjunctivitis, og hornhinden infektioner.
 • WHO har opfordret til et forbud mod teenage brug af solarier. Kun omkring halvdelen af ​​stater i USA har reguleret forbrug teen, dog.
 • Solarier kan forårsage solskoldning, en smertefuld tilstand, der efterlader huden rød og tør. Undersøgelser viser, at kun én hændelse af solskoldning kan øge risikoen for at udvikle hudkræft i din levetid.

Sikrere Alternativer til garvning senge

Rigtig garvning er farlig, men mange virksomheder og butikker nu har specialiseret sig i falske tans. Her er blot et par muligheder, der kan hjælpe dig med at få bronzed uden de farer, der er forbundet med solarier.

 • Spray Tans - Disse garverne bruger et kemisk middel, som teknikere spray på hele din krop, og når det er tørt, giver din hud, solbrændt look uden UV eksponering. Disse tans kan vare alt 4-10 dage. Fordi de er afhængige af en flere forskellige kemikalier, spray tans kan irritere nogle folks hud. Du skal også være opmærksom på, at spray tan ikke vil forhindre dig i at få solskoldning.
 • Tonede Lotion - Mange virksomheder har nu hoppede på selv-garvning vogn. Disse cremer er skabt til brug i hjemmet og kan anvendes let og hurtigt efter et brusebad. Der er en række af mærker på markedet i dag, og deres effektivitet afhænger ikke kun produktet, men også på huden tekstur og tone. Dette er en af ​​dine bedste og mest omkostningseffektive muligheder for en sikker tan-fri tan.
 • Suntan - Dette er den virkelige deal. Hvis du virkelig ønsker at give afkald på de cremer og sprays og gå til en sand tan, er det stadig en bedre løsning at fastsætte puljen, end det er at tan i en garvning seng.

Sådan Reparation beskadiget hud

Du kan ikke skrue tiden tilbage og fortryde skaderne på huden mod virkningerne af solarier, men du kan tage sig af din hud fra nu af. Her et par hurtige tips til at hjælpe dig bringe tilbage din glød.

 • Hvis du har oplevet solskoldning, bruge en olie-fri lotion eller aloe vera for at lindre varm, tør hud. Holde huden fugtig er meget vigtigt.
 • Begynde at anvende en dagcreme og en natcreme. Påføres ansigt og hals regelmæssigt.
 • Køb makeup, der indeholder en SPF på mindst 15. Mange daglige fugtighedscreme også indeholder SPF, så godt.
 • Brug solcreme på alle udsatte områder af huden i dagtimerne. De maksimale solskoldning tider er fra 10:00 til 04:00

En virkelig smuk krop er en, der er sunde og fri for skader. Selv om det er okay at ønsker at se dine bedste, er det vigtigt at vælge produkter og aktiviteter, der vil hjælpe med at holde dig glad, sund og stærk i de kommende år.