Vinyl Deck Fliser

Vinyl Deck Fliser

Hvis du bygger et nyt dæk eller remodeling en gammel en, overveje brugen af ​​vinyl dæk fliser i stedet for træ planker. Deck fliser giver dig mulighed for at skabe mønstre og tilpasse udseendet af dine dæk, mens vinyl vil hjælpe med at holde dine dæk ser godt i årevis.

Deck Fliser

Hvis du gerne vil se noget andet end lige linjer af planker, der flytter på tværs af dine dæk, overveje, hvad dæk fliser kan gøre. Deck fliser er 12-tommer kvadratiske fliser lavet af gummi, vinyl, træ eller andre materialer, lavet i et træ mønster. Fliserne kan installeres i løbet af asfalt, beton, træ eller direkte oven på et gammelt dæk.

Du kan bruge dæk fliser til at oprette en lav vedligeholdelse, flot dæk på ingen tid. Vælg mellem parket eller en række 6 eller 12 planke mønstre og lægge fliser i et sikringsanlæg mønster for at skabe dine dæk et mere dekorativt udseende.

Brug af dæk fliser, kan du oprette mølle mønstre, en traditionel parket føler, sildeben udseende, eller din egen personlige design. Du kan også installere dæk fliser selv, selv over en eksisterende dæk, så du sparer hundredvis i Builder gebyrer.

Vinyl Deck Fliser - Grundlæggende

Mens dæk fliser fås i flere træsorter, er enhver form for træ dæk vil kræve vedligeholdelse. Du bliver nødt til at bekymre sig om farvning, mug og skimmel fjernelse og eventuel forrådnelse af træet. Vinyl dæk fliser fjerne disse bekymringer. Vinyl er en næsten vedligeholdelsesfri valg for både indvendige og udvendige områder i hjemmet, hvilket gør det et godt valg til din dæk eller gårdhave.

Vinyl fliser er kommet en lang vej fra asbest bakkes fliser lagt i garager og kældre. Dagens vinyl fliser præcist kan genskabe udseendet og fornemmelsen af ​​træ, med flere farver og stilarter at vælge imellem. Flere træ korn og pletter er til rådighed, samt farver, der efterligner udseendet af malet træ, perfekt til verandaen af ​​dit hjem. Fliserne selv er fleksible og kræver ingen vedligeholdelse ud over en haveslange, når de er på plads.

Hvordan Deck Fliser Work

Kanterne af de fleste dæk fliser er scoret, så de kan klikkes sammen. I det væsentlige, er du skabe et flydende gulv uden for over dine dæk. Når du har sikret den første række fliser, vil du simpelthen snap næste dem lige ind i hinanden ind i, hvad mønster, du vælger.

Foreslåede Ser ud og Mønstre

Da vinyl fliser til dæk er billige, nemme at installere og lav vedligeholdelse, kan du overveje dem for dine dæk. Hvis du spekulerer på, hvad slags dæk design, du kan producere med dem, overveje et par af disse muligheder.

  • Suppleant to forskellige farver i et skakternet mønster
  • Inlay én række af en mørkere farve omkring omkredsen af ​​dækket
  • Ændre mønstret af den måde fliserne er lagt under siddeområde
  • Inlay en starburst mønster af mølle design i midten af ​​dækket
  • Vælg en solid farve på fliser, der supplerer farven på dit hjem
  • Læg en række af fliser, der er lige sammen omkring omkredsen af ​​dækket og derefter skifte til en parket eller sildeben mønster på den indvendige

Vinyl dæk fliser er en ekstremt lav pris option, der starter ved omkring $ 2 a kvadratfod for flere mønstre og designs. Kombiner dette upfront besparelser med de penge, du kan spare på bygherre gebyrer, og de pletter og dæk vasker du vil ikke være at købe, og din nye dæk kan være en af ​​de største hjem forbedring returnerer du får til dit hjem.

Næste gang dine dæk har brug for farvning, eller hvis du tænker på at bygge et nyt dæk, giver vinyl fliser se. Du kan opleve fordelene, design og personalisering at være lige hvad du leder efter.