Vine Tatoveringer

Vine Tatoveringer


Tribal, blomster, eller som en accent, vin tatoveringer er alsidige. De kan stå alene eller være en del af et større billede. Vines bruges også til at trække øjet i en bestemt retning, eller kan forbinde stykker kropskunst.

Betydningen af ​​Vines som tatoveringer

Vindruer, vedbend, og kristtjørn har gennemført særlige betydninger for folk af alle trosretninger og kulturer gennem historien. Du kan beslutte at få en vin tatovering, blot fordi du synes, det er smukt, eller du kan vælge for dig vin tatovering at være repræsentant for en af ​​sine historiske betydninger. Tattoo symboler med rig historie ofte gør for stor samtale.

Religiøse symboler

Tidlige kristne afviste vinstok og vedbend som hedenske symboler. En vinstok krone blev betragtet symbolet på den dødssynd af frådseri. Mange kristne kunstnere følte vin var repræsentativ for opstigning og opstandelse.

På trods af den overbevisning af nogle tidlige kristne, som vinstokke var en hedensk symbol, i Bibelen, Jesus kalder sig selv vin og siger hans tilhængere er hans grene. I moderne kristen kultur, er vinstokke for at være symboler på gavmildhed og fred.

Roman betydninger

Dionysos eller Bacchus var gud for vin og festivas; han bar en evergreen Ivy krone som et symbol på udødelighed. Antikke romerske mønter præget omkring 48 f.Kr. skildrer Bacchus iført sin Ivy krone. Denne gud havde en kult ligesom følge af vinkendere, som troede, at bære en Ivy krone styrket rus af wine.Holly og Ivy var af særlig betydning i løbet af Roman Saturnalia vinteren festlighederne, som forårsagede Holly og Ivy at blive traditionelle jule planter.

Celtic Culture

Den måde vedbend klamrer sig til og tager livet fra selv de mest robuste træer gjort det til en del af hedenske ritualer som et symbol på styrke, beslutsomhed, evigt liv og nogle gange død. Ivy er også blevet betragtet som en repræsentation af glæde og genfødsel. Irske digtere begunstiget iført Ivy kroner også.

Typer af vin tatoveringer

Nogle vin tatoveringer er sværtet i deres traditionelle plante form. De kan vinden omkring en ankel eller dække et brystkassen og forsvinde ind i en jeans linning. Sommetider disse typer af vin tatoveringer er blomster eller grønne og kan være sart eller fed, alt efter om de er tropisk eller af den traditionelle engelske have type.

Vine Tatoveringer

Tribal vin tatoveringer kan have samme vridning, intriger af traditionelle vinstokke, men uden alle de flora og blade. Nogle tribal vin tatoveringer tjene som baggrund for en enkelt blomster med klare farver eller som en torn vin til at støtte en rose. Mange af de enkel sort tribal scroll og filigran vinstokke gøre for nogle af de mest elegante kropskunst.

Vines er også smuk, når de anvendes til accent religiøse eller spirituelle tatoveringer samt en stor baggrund for blomstermotiver stykker.

Krop Placering

Vine Tatoveringer

Vine tatoveringer kan se godt næsten overalt på kroppen, hvis de er af god kvalitet. Denne type konstruktion er et godt valg for en fod tatovering. Du ønsker måske at forbedre din yndig navlen med en blomstret krans, eller måske bruge vinstokke som del af en stor rygstk. Vines der omkranser armene er også et populært placering valg. Diskuter din krop placeringsidéer med din tatovør. Han eller hun vil lade dig vide, hvor godt den type vin tatovering du har valgt vil arbejde, og kan have nogle ideer om, hvordan der kan forbedre din vin tatovering med særlige hånd.