Vin Opbevaring: Hvordan man opbygger en vinkælder Tips

Åh, fugtighed ...

Fugtighed spiller en vigtig rolle i en god vinkælder. Propper mest berørt af fugtighed. En tør kork giver ilt til at virke ind i flasken og alder vinen eller ændre sin smag. Hold din vinkælder s luftfugtighed ved 70-75% for at forhindre propper udtørring. I tørre klimaer, såsom den amerikanske Southwest, holder skåle med vand i kælderen for at hjælpe fugte luften. I andre dele af landet, hvor luftfugtigheden er fremherskende, fjerne overskydende fugt i din kælder ved at køre fans. I begge tilfælde investere i en luftfugtighed gauge at holde din kælder ... og tjek det regelmæssigt.

Bad Vibrations

Vidste du, at bevægelsen spiller en vigtig rolle i vin opbevaring? Hvis du overvejer at bygge et hjem vinkælder, skal du afgøre, om det sted, du har valgt (skab, kælder, etc.) har nogen igangværende eller tilbagevendende vibrationer i det. For eksempel kan generatorer, varmeapparater, og motorer af enhver art forårsage vibrationer, der vil påvirke din vin aldrende proces ved at holde den normale sediment i vin fra afregning. Hold din vinkælder væk fra sådanne vibrationer eller bevægelser og din samling vil gavne.

Vinkælder Byggeri Specifikationer

Der er visse ting, du skal indarbejde i dit hjem design, når du beslutter at foretage vinkælder byggeri.

For eksempel skal dine indramning vægge være 2 "x 6" @ 16 "på midten, og din indramning loft skal være 2" x 8 "@ 16" på midten.

Du bør installere en dampspærre på den varme side af vægge og lofter, og din isolering bør være et minimum af R-19 i væggene og R-30 i lofterne. En dampspærre er designet til at holde fugtig luft inde i vinkælder samtidig forhindre kondens i at udvikle på ydersiden af ​​vinkælderen. 6 mil polyethylen skal anvendes mellem ydersiden af ​​væggen og isoleringen. Tjek din lokale bygningsreglementer.

Du skal bruge en særlig beklædning på væggene, også. Dine færdige væg materialer bør bestå af: ½ "fugtbestandig grønne bord Grøn bord er en fugtbestandig form for gipsplader og er specielt designet til høj fugtighed miljøer Hvis dette virker overvældende, så fortvivl ikke - det rigtige entreprenør eller arkitekt vil.. ved, hvad de skal gøre.

Over Ground Cellars

Overjordiske vinkældre nok dine mest vanskelige vinkældre at bygge på grund af mængden af ​​isolering, der går ind i dem. Ideelt set bør en over jorden vin lagerenhed skal bygges i et skyggefuldt sted til at hjælpe med køling. Isolering til væggene skal have en rating på mindst R-13, mens gulve og loft skal isoleres omkring R-19 eller højere. Sørg for at dine vægge har en dampspærre til at hjælpe med at holde fugten ude, og sikre, at din adgang er godt forseglet og isoleret. En trædør er meget dårlig isolering, men nogle hurtige tænkere har slået R-30 isolering på bagsiden af ​​trædør adgange som et hurtigt fix, før de kunne tillade sig noget med en bedre tætning og højere grad af isolering. Interiør reoler systemer er på bygherre skøn, men husk, at det er bedst at holde vin med proppen nedad for at holde den indvendige del af kork fugtig og forseglet. Vælg en temperatur styreenhed, der let kan holde din storage området mellem 55 og 58 grader, og med en gennemsnitlig luftfugtighed på 75%. En god bog at læse, før bygningen ville være Dr. Richard Golds Hvordan og hvorfor man opbygger en vinkælder. Den indeholder oplysninger fra effekten af ​​jordens sammensætning på at bygge på detaljer af lys, varme og effekt temperaturkontrol, samt nem at følge byggeplaner for nybegyndere bygherre.

Wine Cellar Byggeri - Belysning

Vidste du, at forkert belysning kan beskadige de fine vine i din samling?

For meget lys kan faktisk forårsage varme og kan skade miljøet, du har arbejdet så hårdt for at skabe i din kælder. Så når du planlægger din vinkælder byggeri, være meget opmærksomme på belysningen. Du ønsker nok lys til at kunne læse etiketter. Du ønsker ikke så meget lys, at det kan skade dine vine.

Hvis du vil have nok lys til at bruge plads til underholdende, passe på, at du ikke bruger så meget, at det skaber varme, især i nærheden stativerne. Track belysning, forsænket belysning, og lampetter alt fungerer godt i de rigtige situationer.

Check med et design professionel, før du begynder din vinkælder byggeri at vælge den belysning, der passer til dig og din kælder.

Underjordiske vinkældre

Underjordiske vinkældre kan være så kompliceret eller så simpelt som du vil have dem til at være. Den enkleste måde at installere en underjordisk vinkælder er at købe en præ-bygget med trapper, belysning, temperatur kontrol og hylder allerede på plads. Med en heftig mængde af beton og en kyndig entreprenør, kan du bygge din egen vinkælder under dit hus.
For den uerfarne bygherre, det er simpelthen et spørgsmål om flid og hårdt arbejde for at opbygge et isoleret vin opbevaringsrum ind i din konkrete kælder. I alle tilfælde, du ønsker at sikre, at du har dit værelse meget godt isoleret med dampspærre og et godt forseglet indgangen, så du nemt kan styre temperaturen og fugtigheden i din kælder rum. En god reference kilde til en gør-det-selv vinkælder er bogen Hvordan og hvorfor man opbygger en vinkælder, 3. udgave. af Richard M. Gold, Ph.d. Dr. Guld går i detaljer med, hvordan temperatur og jordtype påvirke din underjordiske kælder og giver hundredvis af gode tips om vin konservering.

Temperatur

Temperatur og lys er dine to største bekymringer, når man bygger en vinkælder. Sørg for at tjekke temperaturen i et område, hvor du måske overveje at bygge din vinkælder, hvilket gør sikker på, at temperaturen i til-være vin lagerområde ikke varierer udenfor 55-58 grader. Hvis du ønsker at gemme din vin i en temperaturstyret enhed, kan du nemt slå en konventionel køleskab i en vin lagerenhed ved at ændre termostaten eller ved hjælp af temperatur styreenheder lavet til hjemmet øl bryggerier. Temperatur kontrolenheder kan findes online eller via din lokale isenkræmmer eller øl brygning forsyning butik. Uanset hvad, så lidt lys som muligt skal nå vinflasker; vin er lykkeligst i mørke.

Design din egen brugerdefinerede Wine center med lethed

Du bør ikke være en arkitekt til at designe din egen vinkælder! Ideelt set alt hvad du skal gøre, er at give de dimensioner, du har at arbejde med, hvor mange flasker du gerne vil gemme, og hvad du gerne vil have din brugerdefinerede vinkælder at udføre. Vil du bare gemme vin? Eller vil du gerne din brugerdefinerede vinkælder at give en anden underholdning område, eller et knudepunkt for dit hjem? Du bør være i stand til at regne med dit design team til at komme med en kreativ og brugbar plan, der passer til dine behov, når du giver disse oplysninger. En kompetent og erfaren design team, ligesom holdet på vagt, kan gøre din brugerdefinerede vinkælder vende fra drøm til virkelighed hurtigt og nemt.

Wine Cellar Doors er vigtige i design

Vin kælder døre er den første ting dine gæster ser, når de besøger dit kælder. Da så mange kældre er placeret i beboelsesrum nu, de er også en vigtig del af den samlede værelse design. Nu kan du oprette en brugerdefineret vinkælder dør, der passer til din personlighed og stadig beskytter din omfattende vinkælder investering. Uanset om du vælger massivt træ, spejlet, ætset eller franske døre med en side-lys, din vinkælder døre gør en personlig erklæring om din smag og dit engagement til din samling. Vælg den rigtige dør og skabe stemning for hele dit værelse design.

Wine Cellar Doors gå High-Tech!

Ligesom vinkælder design har fået dristigere og meget mere kreativ, vinkælder døre er nu en vigtig del af designet og byggeprocessen. Disse fuldt isolerede døre kan være af træ, glas, ætset eller en kombination af design og elementer. De vise din vinsamling til gæster i stedet for at skjule det bag en almindelig, kedelig post. De er også dobbeltisoleret og vejr-strippet ligesom posten døre for at sikre din vinkælder forbliver isoleret og sikker. Oprettet fra smukke mahogni de forbedrer design og udseende af enhver vinkælder, og med deres high-tech engineering, vil de vare så længe som resten af ​​din høj kvalitet kælder.

Hvad skal overveje, når du opbygger en vinkælder

Belysning, gulve, og byggeriet er alle ting, du skal overveje, når du bygger en vinkælder. Så er vibrationer og lugt.

Hvis du placerer din kælder nær et vaskerum eller klimaanlægget enhed, kan vibrationerne fra disse apparater være nok til at ryste din vin stativer og rør op sedimenter.

Da de fleste vinflasker stadig er forseglet med kork, og kork ånder, hvis der er lugtgener omkring din vinkælder, kan vinen absorbere dem gennem proppen. Så før du beslutter, om den endelige placering for din kælder, gøre nogle lektier og din vinkælder byggeri vil være stress fri!

Wine Cellar Doors er vigtigt!

Vin kælder døre er vigtige, fordi de er de første glimt en besøgende har af din kælder, men også fordi de kan være kilden til den største afkøling tab i dit design, hvis du ikke er forsigtig. Hvis du bruger glasdøre og / eller sidelys, skal isoleres glasset. Glasset bør også hærdet, hvilket vil forhindre brud. Stilen af ​​vin kælder døre skal matche det indre af kælderen, men materialerne til dørene er lige så vigtigt som hvad der er indeni. Den rigtige vin kælder døre vil tilføje skønhed og funktion din vinkælder.

Wine Cellar Designs Indarbejde Kreativitet

I dagens hjem, vinkældre er en nødvendighed for mange mennesker. På grund af dette, vinkælder designs indarbejde funktion og kreativitet. Nogle kældre er små nok til at holde fem hundrede eller deromkring flasker, mens andre kan indeholde tusinder. Anvendelsesområdet er virkelig op til dig.

Vinkældre er også en del af familiens hjem, i stedet gemt væk i kælderen eller kælderen. De har indbygget smuk reoler, belysning, der betjener områder, og selv vin tilbehør som stilk og fod stativer, buer, arkitektoniske trimmer og lister, og lagerbeholdere. Vinkælder design er kommet ud af skabet, og de får mere kreative og funktionelle hele tiden!

Byg en vinkælder den rigtige vej

Når du bygger en vinkælder, æstetik er helt sikkert en vigtig del af designet. Men de ideelle betingelser for butik vin er også af primære bekymring. Din kælder bør holde vin på cirka 55 til 65 grader, med luftfugtighed på ca. 55 til 65 procent. Når du bygger en vinkælder, din primære bekymring er at holde din vin på disse optimale forhold for lang levetid, retten aldring og stjernernes opbevaring af din vin investering. Så bør du altid rådføre sig med fagfolk, der kender vin og vinkældre. Dine arkitekten, entreprenøren, og designere skal forstå nuancerne i god vin. Hvis de ikke høre professionelle designere til at hjælpe dig med at opbygge din vinkælder den rigtige måde.

Præfabrikerede Hjem Wine Cellars

Du tror måske en måde at tilføje værdi til dit hjem er at bygge i en præfabrikeret hjem vinkælder. Dog kan disse kældre skabe hovedpine for boligejer. Disse præfabrikerede kits kommer med vægge og hylder, men ofte er de materialer lavet af ringere træsorter som fyr, som er spinkle og kan i sidste ende rådne.

Desuden boligejer har til at installere dem på egen hånd, eller hyre nogen til at gøre det. Pakkerne er normalt ikke tilpasses enten, så de kan ikke passer til dine behov og din samling nøjagtigt. For at sikre, at du skabe den perfekte hjem vinkælder, undgå de præfabrikerede kældre. Brugerdefinerede hjem vinkældre er vejen at gå for den kræsne opkøber og feinschmecker.

Modular Brugerdefineret Wine Rack

Når du bestiller en brugerdefineret vin rack-system, skal du sørge for komponenterne er modulopbygget. Det vil sige, de arbejder sammen eller hver for sig, så du kan tilføje på andre stykker som din kælder vokser. Hvis dine komponenter er alle separate, kan du opleve, at når du har brug for at tilføje en anden, kan du ikke finde den helt rigtige størrelse, træ eller bejdse kamp. Hvis det sker din vinkælder vil ikke se så trukket sammen, som det kunne. Mange virksomheder vil bygge en brugerdefineret vin rack, men se for kvalitet i byggeriet, de rigtige skoven, der vil stå op til at bære, og fine detaljer, såsom lister, overdimensionerede flaske opbevaring og ekstra stabilisering til at holde tunge vægte. Din brugerdefinerede vin rack bør stå op til års brug, hvis du vælger klogt.

Wine Cellar Byggeri - Gulvbelægning

Vægge, loft, og isolering er ikke de eneste ting at tænke på, når du begynder at tænke på vinkælder byggeri. Hvad er der under fødderne er temmelig vigtigt, også!

Træet og hylder, du bruger i din vinkælder byggeri bør være fugt resistente, og så skal dit gulv.

Mursten, fliser og sten gøre alle fremragende valg. Desuden tilbyder de mange designvalg at blande med din reoler og stativer til at skabe en smuk og varig miljø for din stjernernes vinsamling.

Wine Cellar Designs for Design Angrebne

Hvis indretning ikke er din stærke side, så fortvivl ikke. Du kan være design udfordret og stadig ende med en smuk og funktionel vinkælder. Bare tale med professionelt design team! De kan tage dine ideer og gøre dem reelle. De kan også give dig ideer til, hvad din kælder vil koste, og hvordan man kan indarbejde det i dit nuværende hjem eller nye hjem byggeri.

De kender de rigtige materialer, den rigtige størrelse, og alt andet, du nogensinde ønsket at vide om vinkælder design. Så gå ikke i panik! Ring fagfolk og opdage designprocessen, der er så nemt, du aldrig føle design udfordret igen!

Gøre status over Inventory Før du bygge en walk-in Wine Cellar

Før du bygger en vinkælder, gøre status over, hvor mange flasker vin, du planlægger at gemme. Hvis du i øjeblikket har mere end 500 flasker vin, bør du overveje en walk-in hjemmet vinkælder. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger at fortsætte med at øge størrelsen af ​​din samling. Vælg et værelse, der er stort nok og kan modstå de nødvendige renoveringer, herunder omdanne den til et køligt, mørkt, roligt og lufttæt rum. Installer vin reoler og sørg for din vinkælder er funktionel og rummelig. Må ikke blive afskrækket, hvis din vinkælder synes for stor i starten, fordi ikke alle dine vin reoler er fulde. De vil fortsætte med at fylde op som du fortsætter med at indsamle dine foretrukne mærker.

Opret en smuk skik Wine Cellar Door

Du må ikke stoppe ved den kreative designproces med din vinkælder! Der er ingen grund til, at din vin kælder døre ikke kan være en smuk brugerdefineret design, også.

Den bedste vinkælder forhandlere tilbyder mange stilarter af faste mahogni døre, fra fransk dør stil med flere ruder af klart glas, til døre ved hjælp af ætset glas og massivt træ dørs modeller.

Tilpas din dør til dine specifikationer for at give din vinkælder et stempel, der er entydigt din. Disse smukke vinkælder døre prikken over i'et til en smuk og funktionel vinkælder.

Brugerdefinerede Wine Cellar Designs

Brugerdefineret vinkælder design kan være den vigtigste del af byggeprocessen. Mange vinkældre ignorere behovet for en dampspærre - med katastrofale resultater. Når man overvejer en designer, sørg for at bruge en, der kender vin samt konstruktion. Det vil sikre, at din vinkælder design er er funktionelle samt velbygget og en fryd for øjet. Vinkælder design er en byggesten til crafting en af ​​de vigtigste investeringer i dit hjem og din vinsamling.

Wine Cellar Kits Nem at bruge

Brugerdefinerede vinkælder kits er tilgængelige for dem, der ikke har let ved at samle hjem forbedring projekter.
Kig efter vinkælder kits, der har en hætte og / eller bolt design, der eliminerer behovet for hamre og negle. Træ vin stativer, der har skruer eller søm pre-installeret i træ stillinger er nemme at bruge, fordi i de fleste tilfælde, alt hvad du skal gøre, er at stramme dem.
Disse kits er for dem, der ønsker at have en lille vinkælder i deres hjem. Vin samlere kan sammensætte en vinkælder på få minutter uden at skulle konstruere en tidskrævende, dyrt vinkælder projekt.

Residential Wine Cellars Tilføj værdi til Home

Tilføjelse af en vinkælder til dit hjem design kan tilføre værdi til din bopæl. Flere og flere opdager glæder af at investere i og nyde fine vine, og de har brug for passende lagerfaciliteter.

Det giver mening at tilføje en vinkælder til dit hjem, hvis du nyde vin. Det giver også mening, hvis du vil have din brugerdefinerede hjem til fortsat at udvikle værdi og egenkapitalen. Fin boligområder vinkældre er ligesom de vine, de indeholder - de bliver bare bedre med alderen!

Closet Cellars

Vinkældre behøver ikke at være fritstående skabe eller besværlige køleskabe blokerer dit køkken plads. En sjov, snu måde at håndtere din vin opbevaring er at opbygge vin rackskabe lige ind et eksisterende skab. Første ting er først, er det en god idé at konsultere eksperter om, hvad du planlægger at gøre. Kælder installation eksperter Vin er til rådighed, som de i VigilantInc.com, men du kan også ringe på en lokal entreprenør.

Efter at have sikret dimensionerne af til-være-renoveret skab, beslutter, hvad slags reoler du vil bruge: diamant siloer, rektangulære siloer, firkantede siloer eller blot hylder til sag opbevaring. Vin rack kabinetter kommer i mahogni og kan bygges til at passe perfekt i din skabsplads. Du vil også nødt til at købe en klimaanlæg / luftfugtighed kontrolenhed, der vil holde dit skab dimensioner mellem 55 og 58 grader med 60 procent til 65 procent fugtighed (maksimum). Sørg også for dit skab er isoleret og fri for permeable overflader, såsom rå træ eller uisoleret gipsvæg. Dit gulv, vægge og loft alle skal være godt isoleret, så klimaanlægget kan korrekt håndtere den plads uden at koste dig en arm og et ben. Efter din skabsplads er korrekt isoleret, skal du sørge for at følge dine byggeplaner nøjagtigt. Det er meget nemmere at installere din vin opbevaring skab korrekt første gang, end det er at reparere en dyr fejltagelse senere.

Fugtighed

Fugtighed er vigtig, da det holder din kork fra rådnende og ødelægger vinen, men for meget kan være en dårlig ting for etiketter. En gennemsnitlig vin opbevaringsskab skal have en luftfugtighed mellem 60% og 75%. Hvis du har en meget tørt klima eller dit hus opvarmes og køles af centrale luft, kan det være en god ide at placere en underkop med vand i din vin lagerområde. Vandet med sætte lidt fugtighed i luften og bør være en stor hjælp i at bevare vinen. Det andet problem med fugt, er dog, at for meget kan ødelægge vinetiketter. Hvis luftfugtigheden kører på over 80%, kan mug begynder at vokse på vinetiketter og din identifikation af vin, samt værdien, er tabt. Et godt forslag til at forhindre skimmelvækst er at pakke dine langsigtede flasker i Saran wrap. Dette effektivt holder ud mest mug og har ingen ubehagelige lugte, såsom shellacking eller anvende hårspray som tætningsmiddel ville forårsage.

Beskyt din Cellar

Vinkælder byggeri skal følge visse retningslinjer for at sikre beskyttelse af din vinsamling. Uanset hvor din kælder ligger, vil meget af vinkælder byggeri tage isolering, indramning, beklædning, og andre typer af barrierer i betragtning. For eksempel vil et tyndt lag af polyethylen sandsynligvis blive anvendt på de varme sider af vægge og lofter som dampspærre. Selv de typer maling eller pletter, du vælger for din vinkælder bør være både fugt og meldug resistent.

Samlinger, der ser så godt som de smager

Mens korrekt opbevaring af dine vine er hovedformålet med din vinkælder, behøver det ikke at være den eneste fokus. Planen om at bygge en vinkælder, uanset om det skik er designet eller bygget fra en vinkælder kit, bør tage hensyn til et glædeligt syn på din samling i sin layout. Afhængig af din personlige smag, kan du vælge at få omdrejningspunktet for din kælder (dvs. centrum for visuel opmærksomhed) være din stemware samling, en vintage flaske (eller flasker) vin, eller endda den fulde vin reoler selv.

Wine Cellar Construction Tips

Hvis din bolig vinkælder er placeret på en plade af beton, skal gulvet være så vandret som muligt. Andre tips til at holde sig for øje under vinkælder byggeprocessen er:
Forkæl gulve med en vandtæt fugemasse.
Konstruere vægge med studs 2x4 eller 2x6 i størrelse.
Vægge bør også have 2x6 Søm installeret mellem studs.
Opbevar disse basics i tankerne under byggeprocessen af ​​din vinkælder.

Vælg Builder kendskab til Wine Cellar Byggeri

Vælg en bygning professionel, der er kyndige i vinkælder byggeri. Nogle af de, der anvendes i konstruktion af boliger vinkældre materialer er de samme, der anvendes i opbygningen af ​​et hjem. Forskellen er dog, at de materialer, alle går ind i et rum, der ligger i en indvendige rum i hjemmet.
Et godt eksempel er den type dør bruges i boligområder vinkældre. Brug udvendige kvalitet døre for at holde temperaturen og luftfugtigheden kontrol med vinkælder. De fleste bygherrer er vant til at installere disse typer af døre hjem. Men installere dem inde i hjemmet viser en anden form for udfordring.

Wine Cellar Options

Hvilke betingelser er bedst til dine vine til at modnes ordentligt? Hovedsageligt, faktorer som temperatur, belysning, og luftfugtigheden er nøglen. Når din samling af vine er stor nok, skal du opbygge din egen vinkælder for at opretholde disse forhold på en ensartet måde. Der er to grundlæggende retninger for, hvordan man opbygger en vinkælder: har en brugerdefineret gjort, eller lave en selv. Hvis du har budgettet, en brugerdefineret vinkælder, der er skræddersyet til dine behov er den bedste løsning, som fagfolk er i stand til at forudse dine samlinger særlige behov. Oprettelse af din egen kælder kan spare nogle penge, men vil kræve flere hands-on opmærksomhed. Du kommer til at arbejde med fagfolk til at sammensætte modulære stativer og lagersystemer, der passer din tilgængelige plads og monetære begrænsninger.

Glas Act

Ingen vinsamling display er komplet med en vin glas rack. Uanset om du har valgt en vin lagerenhed i hjørnet af din stue eller har bygget en hel vinkælder under dit hjem, overveje at tilføje den indbydende strejf af en vin glas rack. En god stativet skal være fremstillet af massivt træ eller metal og giver mulighed for en bred vifte af briller, der skal lagres (dvs. Burgundies, hvidvin, og selv champagne). Ideelt set bør dine briller hænge skål-ned fra deres stilke og fødder. Dette vil ikke samler sig støv i skåle af glassene.

Lys og Vibration

Når man bygger et sted at gemme din vin, huske på, at du vil have så lidt lys som muligt for at nå dine flasker. Selvom vibration nævnes lejlighedsvis som værende skadelige for vin, det er virkelig ikke det store af et problem. Sikker på, du ikke ønsker at have flaskerne sidder på toppen af ​​køleskabet, men det er mere et spørgsmål om strålevarme end flaske omrystning. Den eneste grund til at undgå overskydende vibration er, hvis flaskerne er i fare for at bryde. For meget lys, er imidlertid et andet problem. Lys opvarmer vin og de ultraviolette stråler i lys kan potentielt nedbrydes normalt stabile organiske forbindelser i vinen. Da disse forbindelser er afgørende for strukturen, aroma og smag af vinen, kan for meget lys potentielt ødelægge en perfekt god flaske.

Beliggenhed

Når leder efter et sted at gemme din vin, huske på de temperaturer, ikke kun i dit hus, men uden for samt. Vin har ikke godt gemt på loftet, medmindre loftet er færdig (isolering, opvarmning og air-condition osv). Det samme gælder for opbevaring af vin uden for i en ufærdig lagerbygning; temperaturer kan svinge vildt, og det vil kun skade din vin. Gode ​​steder til at bygge en vinkælder omfatter under dine trapper, hvis du har dem, eller inden for en isoleret skab i huset. Root kældre og underjordiske cisterner virker så godt, så længe du har overvåget temperaturen i rummet, og fandt, at det ikke svinger alt for vildt, og at det bliver omkring en komfortabel 55-58 grader året rundt.