Vin for Dummies

Vin for Dummies


Bogen Vin for Dummies er en højt respekteret, how-to bog om vin. Det er let at læse håndbog om vin var medforfatter af Ed McCarthy og hans kone Mary Ewing-Mulligan. Ed er en vin forfatter, Certified Wine Pædagog (CWE) og vin klummeskribent for WineReviewOnline.com og drikkevarer Media. Mary Ewing-Mulligan, Master of Wine (MW) er en vin pædagog.

Vin for Dummies er i øjeblikket i sin 4. udgave, og er blevet oversat til 36 sprog. Denne meget nyttige bog dækker ABC vin til nybegyndere og giver meget i dybden, informative oplysninger og tips til alle vindrikkere på en række emner, herunder italienske, franske, spanske og tyske vine.

Ed og Mary har skrevet over ti andre bøger i "Dummies" -serien, herunder deres nyeste bog California Wine for Dummies. Ed også forfattet Champagne for Dummies.

Interview med Ed McCarthy, medforfatter af Vin for Dummies

LoveToKnow havde lejlighed til at interviewe Ed McCarthy og få hans perspektiv på flere af de udfordringer, som vindrikkere herunder står:

 • Sundhedsspørgsmål af vin
 • Vide, hvad de skal købe
 • Finde vin værdier
 • Aging vin
 • Dekantering vin
 • Valg af vin til nybegyndere

Vin og sundhed

LoveToKnow (LTK): Kan vin være sundt? Hvad er historien om vin kalorier, kulhydrater, resveratrol og sulfitter?

Ed McCarthy (EM): Ja, vin er sundt. En voksende mængde information viser, hvordan vinen er helt sikkert godt for dig - især for hjertet. Læger synes også, det hjælper med at forhindre kræft, forhøjet blodtryk og flere andre sundhedsspørgsmål. Selvfølgelig er det kun sundt, hvis det er drukket i moderate mængder. Det er helt klart sundere end afholdenhed - vindrikkere tendens til at leve længere og få et bedre helbred.

Kalorier er ikke virkelig et stort problem med vin. Et glas vin vil have omkring 110 kalorier. Hvidvin har omkring 15 kalorier mindre end rødvin. Så hvis du kun har et par glas om dagen, kalorier er ikke et problem. Nogle mennesker har tendens til at spise mere, når de nyder et glas vin med deres måltid, men de tilføjede kalorier er fra fødevarer, ikke vinen. Læger anbefaler, at lavere vægt individer drikker mindre vin end tungere personer - med kvinder drikker 2-3 glas om dagen og mænd drikker 3-5 glas.

Der er kulhydrater i vin; men de er ikke en simpel carbohydrat. Igen, når drukket med måde, de kulhydrater i vin bør ikke forårsage et sundhedsproblem.

Resveratrol er en vigtig ingrediens i rødvin og er en antioxidant, som har vist sig at have anti-ældningsegenskaber.

Bekymringerne sulfitter er en stor myte, der nægter at dø. Sulfitter er et naturligt produkt af vinproduktionen. Vinproducenter tilføje en meget lille mængde af sulfitter som konserveringsmiddel for at holde vin fra aldrende for hurtigt på vinen sælgers hylde eller når køberen får flasken hjem. Mængden af ​​sulfater, der tilsættes, er begrænset til en meget lille mængde - kun dele per million. Der er flere sulfitter i tørrede frugter, end der er i vin. Sulfitter er ikke en trussel mod vin drinker, hvis vinen drinker er en alvorlig astmatiker.

Ingen kommer ud og siger, at vin i moderate mængder er dårligt for dig.

Valg Vin

LTK: Vin opkøb kan være skræmmende. Har du nogen tips til at vælge en god flaske vin i supermarkedet eller vin shop?

EM: Hvis du er nybegynder, skal du gå til en vinbutik. I modsætning til en travl købmand, en vinbutik har nogen der til at hjælpe dig, der ved en masse om vin. Find en vinhandler, hvem du kan lide og har tillid til. En god købmand vil bede dig en række spørgsmål som "Kan du lide din vin tør eller lidt sødere?" og "Hvilken mad vil du have med vin?" Tage deres råd og købe vinen. Tag derefter vinen hjem og prøve det. Hvis du er enig med vinhandler opfattelse, så har du en vin guru.

En masse mennesker er bange for at bede om hjælp, selv om en vinhandler ville være glade for at hjælpe dig. Det er derfor, de er der. Du er nødt til at spørge. Du er nødt til at komme over denne frygt. Bare gå videre og sige "Jeg har brug for hjælp."

Et andet tip er at købe en god begynder bog om vin såsom vin for Dummies. Lær om vin, hvordan det er lavet, og de forskellige typer af vin. Vin køb er en overvældende udsigt for mange mennesker. Bare husk, at du ikke skal gøre din vin valg baseret på en smuk etiket eller en dejlig navn.

LTK: Eventuelle anbefalinger om, hvordan at drikke store vin uden at bruge en masse penge?

EM: Der er en masse gode vine, der er billige. Du skal blot udvide din horisont. Hvis du normalt kun drikke California vine bør du overveje at købe vine fra andre vinproducerende områder - såsom ud af USA. Vine i USA tendens til at være højere i pris end vine fra andre lande. Du kan få en god flaske vin fra:

 • Sydamerika, især Chile og Argentina, for $ 10 til $ 12
 • Frankrig og Italien - Frankrig og Italien er de største producenter i Europa. Ikke alle franske vine er dyre. Se efter vine fra det sydlige Frankrig, hvor du kan få en masse af vine fra Loire-dalen eller Cotes du Rhone for $ 10 til $ 12.

Du behøver ikke at bruge en masse penge for at få en god flaske vin. Nogle californiske vine er begyndt at blive pakket i Styrofoam kasser og pakker. Bandit, produceret af Tre Thieves, fås i en en liter boks til omkring $ 9. Der er også en mindre størrelse (250 ml) til rådighed for omkring $ 6. Bandit er tilgængelig i Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay og Pinot Grigio. Boksen emballering og forsendelse er billigere end omkostningerne ved at producere vin i glas. Disse besparelser videregives til forbrugerne, hvilket gør dette en god værdi på en god vin.

Servering Vin

LTK: Er det vigtigt at lade vin alder eller kan jeg nyde det med det samme?

EM: Jeg nexpensive vine er ikke lavet til aldring. Generelt, hvis en vin er under $ 20 du bør drikke det med det samme. Et dyrt vin, såsom en fransk Bordeaux eller Bourgogne, eller en California Cabernet solgt for $ 35 eller mere vil ofte bedre med alderen.

LTK: Har al vin skal dekanteres?

EM: De fleste vine behøver ikke at blive dekanteret. Faktisk bør du aldrig dekanteres Pinot Noir, fordi det kan miste sin aroma. Alle vintage havne bør dekanteres. Dyreste Cabernets vil blive forbedret med dekantering.

LTK: eventuelle anbefalinger om et par gode vine til at komme i gang med?

EM: Generelt en sand novice normalt nyder starter med en meget lys vin som en hvid Zinfandel. Andre nybegyndere vil sikkert nyde at starte med en billig (under $ 10) hvidvin, rose eller en lighter rødvin:

 • Hvidvin - Begyndende vin drinkers kan nyde en Chardonnay, Riesling eller Sauvignon Blanc
 • Rose vin - Prøv begge typer steg vin - tør og sød
 • Rødvin - Novicer nyder normalt at starte med en lighter rød såsom en Merlot eller australske Syrah. Generelt vil en billig rødvin være en lettere rødvin.


En gennemgang kopi af California Wine for Dummies blev leveret af forfatterens publicist for denne artikel.