Vil Prancercise faktisk hjælpe dig tabe sig?

YouTube kan være den største webbaserede opfindelsen af ​​vores levetid. Ikke alene kan du finde gode opskrifter, gør-det-selv projekter eller katte med følelsesmæssige problemer, nogle gange giver det os noget som Prancercise. Aldrig hørt om Prancercise? Ingen grund til at bekymre sig ... tjek det ud her. Videoen bringer et par spørgsmål. One, er hun alvorligt? Og to, virker det? Vi kan ikke besvare det første, men vi vil tage et kig på den anden.

Vil Prancercise faktisk hjælpe dig tabe sig?

Hvad er det?

Prancercise, som beskrevet af opfinderen Johanna Rohrback, er "en fjedrende, rytmisk måde at bevæge sig fremad, svarende til hestens gangart." Hvis du kan huske tilbage i dag, Jazzercise var en faktiske ting. Dybest set er det en lav effekt, lav til moderat intensitet hjerte-kar-øvelse, der tilsyneladende gør du spankulere rundt. Stort set alle kan gøre det.

Hvis du tjekker den anden video, vil du se, at Johanna bruger ankel vægte for hendes træning. Dette tilføjer nogle intensitet og modstand mod de træningsprogrammer, og ikke give dig nogle fordele. Jeg vil sammenligne det med de gamle "sidde og være fit" træning fra offentlige tv, hvis du kan huske dem.

Virker det?

Effektiviteten af ​​Prancercise er hvad der synes at blive draget i tvivl oftest (godt, ud over "er hun for real?"). Som fitness professionel, er jeg helt for enhver øvelse (uanset hvad fantasifulde navn, du giver det), der får din puls op og får dig i bevægelse. Prancercise kan gøre dette, så længe du giver det en vis indsats. Mens det ikke er min favorit øvelse rutine, eller man vil jeg anbefale min pasform og atletisk kunder, kan det være nyttigt, hvis du har begrænset mobilitet eller ønsker en lav effekt motion, især hvis du kommer ud af en operation eller har nogle andre betingelse, at begrænser din evne til at være aktiv.

For Real?

Prancercise kommer ikke til at få dig i atletisk betinget. Det kommer ikke til at gøre dig til en bedre atlet eller hjælpe dig tabe pounds hurtigt. Det er dog en sjov måde at handle fjollet, øge din puls lidt, og hjælpe dig med at komme tilbage i swing ting, hvis du er ude af form eller har en mobilitet begrænsning. Jeg er ikke grin af Ms. Rohrback. Hvis Prancercising hjælper hende komme ud, få aktiv og leve en sund livsstil, jeg er alt for det. Hvis du har lyst til at prøve Prancercising, jeg er alt for det, også. Jeg vil anbefale, dog, at du arbejder hen imod at blive endnu mere aktiv og udøver ved højere intensiteter og for flere længere perioder. Det er en fantastisk måde at bygge op til højere niveau motion, og husk, enhver øvelse er god motion!

Vil Prancercise faktisk hjælpe dig tabe sig?

Kommer "FAST KOST" faktisk hjælpe dig tabe sig?