Video Chat: Levende Education Video Tips

Vejledning med videochat

Video chat giver nye muligheder for at styrke undervisning og læring. Video chat er ikke den ideelle metode til online undervisning, hvis:
* Studerende har brug for tid til at reagere på en online uddannelse session
* studerende kan ikke alle være til rådighed på samme tid
* Vejledere har brug for tid til at planlægge deres session.

Men der er tre grunde til, at videochat bør anvendes i online-undervisning:
* At sikre, at budskabet sendes straks
* At få øjeblikkelige svar på online undervisning sessioner
* At give eleverne til at se og høre hinanden. Video chat giver mere personlig kommunikation.

Enestående Uddannelse

Specialundervisning henvender sig til studerende med psykiske, fysiske eller følelsesmæssige handicap. Video chat kan bruges til at forbedre uddannelse for disse studerende. Video chat kan også anvendes til at støtte interaktive læringsmiljøer. Learning anvendte teknologier kan omfatte levende uddannelse video, lyd og video streaming, billedtekst video og meget mere. Det særlige behov Opportunity Window (SNE), der køres af University of Toronto udforsker fordelene ved levende uddannelse video, videochat og andre web-baserede teknologier til elever med særlige undervisningsbehov.

Lad os gå til Online High

Der er mange gymnasier, der tilbyder online-kurser. Disse gymnasier bruge moderne internet og kommunikationsteknologi, såsom e-mail, instant messaging og videochat for at levere uddannelse online. Nogle gymnasier tilbyder 1-1 vejledning ved hjælp af video-chat, støttet af offline kursusmateriale. Der er også hjemmesider rettet mod personer, der har forladt skolen uden en studentereksamen. Disse websteder tilbyder de studerende et certifikat General Educational Development (GED). En god ressource for at finde ud af om online-undervisning er WorldWideLearn, som opregner online uddannelser. Mappen indeholder en beskrivelse af de online uddannelser og de faciliteter, de bruger. Mange af de online gymnasier og uddannelsesinstitutioner støtte de studerendes læring med video chat.

Få Udstyret til videochat

Den hardware og software er nødvendig for at bruge live-uddannelse video afhænger af formatet, der anvendes af online-vejleder. Nogle online tutorer bruger RealAudio for levende uddannelse videostreaming. Studerende vil derfor nødt RealPlayer at afspille live video i dette format. Et andet fælles format til video streaming er Windows Media Video. Dette kan afspilles med Windows Media Player.

For levende uddannelse videochat, vil de studerende har brug for en web cam og en mikrofon, hvis de ønsker at deltage i to-vejs videochat med vejleder. hvis de studerende ønsker at skrive deres svar, så vil de ikke brug for en web cam.

Kabel Country

Kabel i klasseværelset er den amerikanske kabel-industrien uddannelse opsøgende program. Der er gratis kabel og bredbånd til skoler over hele landet, så de kan bruge video chat og andre internetprogrammer. Programmet omfatter et projekt kaldet Project Cam. Projekt Cam forbinder studerende, lærere og eksperter gennem live webcams og højhastigheds internetforbindelser. Live-uddannelse video er en integreret del af dette projekt. Programmet er gratis og giver live audio og video mellem to steder. Elever og lærere kan oprette projekter på flere læseplaner områder, herunder Science, engelsk, sprog og matematik. De kan derefter videochat lever for at deltage i disse projekter.

Live-Ed For K-12

Mange skoler bruger nu levende uddannelse videokonferencer til at forbinde deres klasser til undervisning i andre skoler. Live-uddannelse videokonferencer udvikler en masse nyttige færdigheder i K-12 studerende. Fordelene omfatter:
* Live-uddannelse video fører til en bedre opbevaring af oplysninger opnået i videochat. De fleste mennesker finder det lettere at bevare ting, de har set, end ting, de har læst.
* Live-uddannelse video fører til bedre motivation, fordi studerende, der præsenterer live til andre ønsker at se kompetent. Dette hjælper også med planlægning.
* Live-uddannelse video fører til bedre præsentation og kommunikationsevner.
* Live-uddannelse videochat giver også studerende adgang til en lang række kilder, der ellers ikke ville være tilgængelige.

Going the Distance med uddannelse

Video chat kan i høj grad øge fjernundervisning. Fjernundervisning er undervisning, hvor elever og lærere ikke er i samme fysiske rum. Fjernundervisning er meget nyttigt for voksne elever og personer med familiemæssige forpligtelser. Fjernundervisning giver også eleverne til at lære i deres eget tempo.

Levende uddannelse videochat kan bruges til at forbinde studerende og lærere. De potentielle fordele ved at bruge levende undervisning video indenfor fjernundervisning inkluderer:
* Gøre uddannelsesprogrammer tilgængelige for dem, hvis placering gør det vanskeligt at deltage i undervisningen på stedet
* Giver eleverne mulighed for at studere på et tidspunkt, der passer dem. Levende uddannelse videochat kan optages og streames på et senere tidspunkt.
* Samspil med andre studerende gennem gruppe videochat.

Udover at leve uddannelse video, fjernundervisning også online diskussion gennem fora og andre web-baserede grænseflader.

Video Læring

Der er mange muligheder for folk, der ønsker at lære, mens de resterende derhjemme. Internettet har gjort det nemt for gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner at tilbyde online-learning-programmer. Disse uddannelser giver de studerende til at arbejde i deres eget tempo og gennemføre et uddannelsesforløb uanset fagområde, de vælger. Video chat og live uddannelse video kan bruges til at støtte programmer af denne type.
Mange online kurser har nu levende uddannelse video, der viser en tutor giver en klasse. Dette giver eleverne mulighed for at få oplevelsen af ​​at deltage i en forelæsning. Live-uddannelse video understøttes også af diskussionsfora, chats eller video chat og email kontakt med vejledere.

Gør matematiske

Der er mange websteder, der tilbyder online tutoring i matematik og andre fag. Disse websteder giver flere muligheder for at øge din viden om matematik. Disse omfatter:
* 1-1 vejledning med videochat
* Brug af et whiteboard, så lærere og elever kan arbejde gennem matematiske problemer under en videochat
* Optagede live uddannelse videochat, der kan downloades eller afspilles
* indspillede matematiktimerne

Nogle online tutoring sites tilbyder gratis previews af deres uddannelse videochat. Levende uddannelse videochat er en god måde at styrke de studerendes læring.

Går live med uddannelse

Live-uddannelse video kan du følge en uddannelse i din fritid. Dette kan gøres på et tidspunkt, der passer dig og fra komfort i dit hjem. Mange websteder tilbyder nu live-uddannelse videochat. Levende uddannelse videochat kan dække næsten alle fag. For eksempel er der live-uddannelse videochat på loven, uddannelse, sundhed, sex og en række andre emner. Live-uddannelse videochat tilbyder adgang til lærere og eksperter. Levende uddannelse videochat også tillade studerende at få direkte feedback fra de mennesker, hvis kurser, de følger.