Vegetarer Har en svagere Sundhed

Vegetarer er mindre sunde og har en lavere livskvalitet end kødspisere. Det er den konklusion, som de forskere fra det medicinske universitet i Graz i Østrig.

Vegetarer Har en svagere Sundhed

Spise kød eller ej?

Tvisterne om, hvorvidt vegetarisme kan være en måde at bedre sundhed og længere levetid er blevet udført i lang tid. Tilhængere af spiser kun plantelægemidler er sikre på, at denne kost gør dem stærkere, ungdommelig, munter, og holder dem beskyttet mod alle mulige sygdomme. Kødspisere hævder, at den menneskelige natur er kødædende, så vi ikke kan leve uden normale animalske fødevarer.

Sammenlign Sundhed over Kød Eaters & Vegetarer

Østrigske forskere har besluttet at skabe klarhed på dette spørgsmål. De indsamlede oplysninger om forekomsten af ​​en række sygdomme blandt vegetarer og kødspisere. Tabellen omfattede ikke kun de fælles fysiske lidelser som forhøjet blodtryk, gigt, diabetes og allergi, men også psykiske sygdomme, herunder depression, angst og skizofreni.

Spiser kød!

Kød spise skete at besejre vegetarer i enhver henseende. Tilhængerne af plantebaseret ernæring bliver syg oftere og besøge deres læger meget oftere; de er 50% mere tilbøjelige til at lide af hjerteanfald, sygdomme og kræft, samt depression og andre psykiske lidelser. Det eneste aspekt, hvor vegetarer har omgået kødspisere er en mere aktiv livsstil og mindre tilbøjelighed til dårlige vaner, som rygning og alkoholmisbrug. Desuden vegetarer i gennemsnit vejer mindre end kødspisere.

Hvem Goes Vegetarisk?

Undersøgelsen viste også, at mere velhavende og veluddannede mennesker er mere tilbøjelige til at gå vegetar. Det tilbageviste også den populære dom, at spise rødt kød er forbundet med risiko for en række sygdomme, herunder coloncancer.