Vegetar stedfortrædere for Svinekød

Selvom svinekød er en rigelig kilde til protein, sundhedseksperter opmærksom på, at du skal prøve at bruge svinekød alternativer og har en varieret kost. At finde erstatninger for svinekød er ikke ligefrem så svært. Der er mange vegetariske erstatninger på markedet, som du kan vælge imellem.

Tofu

Tofu kan anvendes som en svinekød erstatning. Selvom til tider kan det smage som kylling, tofu generelt tilpasser sig enhver form for smag. Faktisk tofuâ € ™ s intetsigende natur gør det til et populært valg. På grund af sin neutrale og meget fleksibel smag, kan tofu bruges i næsten enhver form for parabol. Denne alsidige mad kan bages, steges og endda bruges med saucer.

Tofu Valg: Der er mange tofu muligheder i markedet. Nogle er lavet til at fungere som svinekød erstatninger. Heriblandt: sojaproteinisolater, blandet tofu og hvedegluten. Normalt er disse produkter forarbejdet at efterligne kød så tæt som muligt.

Textured Soy Protein

Textured Soy Protein (TSP) er den komponent, der anvendes til at fremstille mange vegetariske kød erstatninger, såsom veggie burgere. TSP eller soja smuldrer ofte kommer i jord-lignende kød form. De er perfekte substitutter for hakket svinekød. Da de har også den samme mørke kødfulde farve, wonâ der € ™ t være så meget af en forskel med udseendet af skålen. Der er mange krydret TSP sorter, så det wonâ € ™ t være hårdt at finde den rigtige TSP for en bestemt opskrift. Der er endda versioner, der er mere velegnet til spaghetti retter eller tacos. Andre måder at TSP kan anvendes som kødprodukter omfatter kål ruller og hamburgere. Konstant, producenter af TSP opdatere deres tilbud, så det kunne være en god ide at regelmæssigt kontrollere markedet.

Tempeh

Tempeh betragtes som måske den bedste erstatning for svinekød. Det har en pålidelig tør tekstur sammen med en syrlig smag. Tempeh er lavet af en kombination af bønner og korn eller gærede sojabønner. Da det er en frossen god, ita € ™ s vigtigt, at det er kogt grundigt før indtagelse. Ligesom svinekød, kan det grillede og fungerer godt med andre stir fry retter. Når marineret og stegt, kan tempeh koteletter virkelig passere for en hovedret. Nogle opskrifter hvor Tempeh kan anvendes, indbefatter:

  • Kabobs
  • Kinesisk mad
  • Koteletter

Ligesom andre svinekød erstatninger, Tempeh fås også i krydret sorter. Afhængigt af opskriften, den slags krydret Tempher at vælge også varierer. Tempeh alternativer omfatter hvedegluten eller seitan. Disse sorter er gode til sandwich.

Bønner

Bønner kan fungere som substitutter afhængigt af slags skålen du gør. Chili er et godt eksempel. Bønner går godt med mange chili opskrifter og du kan faktisk ikke noget imod at have dem i skålen i stedet for svinekød. Bønner kan også anvendes som erstatning for svinekød i forskellige saucer.