Vegetabilske: Urter i hjemmet Tips

Wash Day

Der er ikke behov for at nå til skyllemiddel, når der er en krydderurt patch tæt ved. Der fyldes op en stærk infusion af lavendel, rose, bergamot eller citronmelisse, ved lagt i blød en håndfuld af hver urt i 1-2 liter vand. Føj til sidste skyl til duft og blødgøre din vask.

I stedet for tørretumbler ark, spritz et lommetørklæde med rose eller lavendel vand eller ising med et par dråber æterisk olie af bergamotte eller lavendel. Tilføj til din tørretumbler og gentag for hver belastning.

Naturlægemidler Desinfektionsmidler

En stærk infusion af rosmarin, salvie og timian skaber et godt desinfektionsmiddel at udslette ned arbejde overflader, køkkenskabe, høje stole og endda køkken gulve. Tilføj til vand og opvaskemiddel som desinfektionsmiddel universalrengøringsmiddel.

Ren træ skærebrætter med en scrub lavet af hakket rosmarin, citron og salt. Dette vil hæmme væksten af ​​bakterier.

Bland en stærk infusion af kamille, pebermynte, rosmarin og timian med bagepulver som en rengøring krat til fugning og kantning i badeværelser og omkring køkkenvasken.

Afdækning og Fjernelse Lugter

Vi ønsker alle vores hjem til at lugte frisk og indbydende og med urter dette let kan opnås.

For at forvise madlavning lugt sted 2-3 dråber vanille ekstrakt i en underkop og sted i en varm (ikke varmt!) Ovn, efter du slukke ovnen. Åbn døren efter et par minutter og lade duften at fylde rummet.

Æterisk olie af lavendel, salvie eller bergamot, der anvendes i små oliefyr vil opfriske gammel luft, som vilje skåle af friske urter og tørrede appelsin skorpe. Citronmelisse, citron verbena, bergamot, pebermynte, lavendel og salvie er alle nyttige.

Leder efter dine møbler

Citron olie og hvid eddike, blandes i lige dele, gør en nyttig møbelpolish. Alternativt blandes urt olie (kanel, nellike og appelsin er nice) med lidt flydende sæbe. Det skal kun meget lidt for at opnå en dejlig glans og forfriskende duft.

Insekt frastødende

Ingen kan lide bugs i deres hjem, men det er ikke nødvendigt at anvende stærke eller giftige kemikalier til at holde dem i skak. Urter har været anvendt i tusinder af år i denne rolle og har været meget vellykket.

Min mor plejede at dyrke tomater og basilikum i altankasser udenfor køkkenvinduet at afskrække fluer. Det betød også, at hun ikke behøver at gå langt for middag salat.

Lemon Verbena ad bagdøren holder alle mulige skadedyr ud. Du kan også tørre kviste af citron jernurt og sted på bagsiden af ​​bestik skuffer og køkkenskabe. Erstat dem lejlighedsvis med nye.

Beskyttelse tøj fra møl

Jeg elsker udseendet af bynke, selvom jeg ikke er glad for lugten. Men så hverken er møl. Læg kviste af tørret bynke mellem linned eller tøj, der skal opbevares i lang tid til at holde ud møl.

Min bedstemor bruges til at blande tørret hakket bynke med hakket tørret rosmarin og tørret lavendel blomster. Breve af det blev holdt med vintertøj til at holde dem fri for skadedyr. Rosmarin er en stærk antiseptisk og lavendel ville tilføje en dejlig duft.

Naturlægemidler ovnrens

Naturlægemidler eddiker gøre ideelle ovnrens. Spray eller ising, når ovnen er stadig lidt varm, så luk ovnlågen og lad til at arbejde i to timer. Når ovnen er kold, skal du tørre eddike med fugtig svamp, før gnide med bagepulver og rosmarin. Tør godt med rent vand og tør.

Skinnende køkkener og badeværelser

Badeværelser og køkkener nødt til at se og lugt ren. De skal også være rene. Kombiner magt bagepulver med desinficerende egenskaber og behagelig duft af urter og du har mest velfungerende køkken og badeværelse renere.

Fyld en ren tør krukke halvt fyldt med bagepulver. Tilsæt halvdelen af ​​denne mængde af finthakket tørrede urter mix. Sørg for at medtage hakket rosmarin og salvie for deres desinficerende egenskaber. For duft, tilføje lavendel, kamille, citronmelisse eller mynte. Ryst godt for at blande. Lad det stå i et par dag, derefter tilføje nogle til en fugtig klud og bruge som en renere for dræn, badekar, brusere og toiletter.

Hvis du ikke kan lide hakkede urter i din krat, tilføje æteriske olier af rosmarin, salvie, lavendel og mynte til bagepulver. Sørg for at blande dem i godt eller din scrub vil klumpe.

Kælder Linned

Der er ikke noget pænere end frisk, duftende linned. Det tilføjer en luksuriøs, beroligende følelse til ethvert soveværelse og gør gæster føler virkelig velkommen i dit hjem.

Hvis du er i en fart, tilføje et par dråber æterisk olie af bergamot, lavendel eller steg til en sprayflaske indeholdende varmt vand. Ryst kraftigt og spray let mod arkene.

For at lave dine egne rose eller lavendel vand blandes lige store mængder rosenblade eller lavendel blomster med kogende vand i en skrue top krukke. Lad trække i to til tre dage, ryster krukken lejlighedsvis, før belaste væsken i en ren flaske. Label, herunder dato, og opbevares på et køligt, mørkt sted. Anvendes inden to til tre måneder.

Rens dit hjem på den naturlige måde

Vi har alle flasker af rengøringsmidler og husholdningsprodukter i skabet under dræn. Nogle af dem er potentielt skadelige for vores familier og miljøet, og de fleste af dem er ikke nødvendigt overhovedet. Vores forældre og bedsteforældre havde rene og friske lugtende hjem og hovedsagelig anvendes urter, eddike og bagepulver i deres rengøringsassistenter.

Vidste du, at typiske vinduespudser findes i din købmand kan erstattes ved at tilsætte eddike til rengøring vand? Det er sikrere for miljøet, og det lugter bedre. Fjern kalk ved at blande en pasta af bagepulver og eddike eller citronsaft. Tilføj hakket rosmarin, fordelt over kalk og lad sidde i et par minutter. Så gnid med en klud, vil rosmarin fungere som en scourer, og se den forsvinde.