Ved hjælp af et vægmaleri i Interior Design

Ved hjælp af et vægmaleri i Interior Design

Hvis du har en stor mur, der har brug for lidt punch, overveje at tilføje et vægmaleri til indretning af dit hjem. Et vægmaleri kan bringe et værelse til live med farve, tilføje en unik tema eller fortælle en visuel fortælling med smukke billeder.

Mural Basics

Et vægmaleri er dybest set nogle illustrationer, der påføres direkte på en væg, loft eller anden anselig stabil overflade. Udtrykket "vægmaleri" hit mainstream med det 20. århundrede "muralista" kunst bevægelse i Mexico. Teknikken med at bruge kalkmalerier går helt tilbage til forhistoriske hulemalerier som de i det sydlige Frankrig. De gamle egyptere malede vægmalerier på grav vægge, og de gamle grækere gjorde regelmæssig brug af kalkmalerier og andre vægmalerier. Dagens vægmalerier kan være lavet af fliser, sten, farvet glas eller maling og kan bruges i hele hjemmet.

Brug af vægmalerier

Ved hjælp af et vægmaleri i Interior Design

Moderne kalkmalerier kan være abstrakt eller realistisk og findes på offentlige steder, inde hjem og i udendørs rum. Gode ​​steder for et vægmaleri omfatter foyerer, gangarealer, børneværelser, vildt værelser, kældre og soveværelser. Herunder et vægmaleri i din indretning er en måde at gøre en permanent erklæring i hjemmet. Vægmalerier kan bruges til at fylde store, ellers tomme eller ubrugte vægge, at indramme og fremhæve områder som døråbninger og skabe knudepunkter inden for et rum, såsom en backsplash eller pejs væg.

Vægmalerier er ofte one-of-a-kind, dramatisk og iøjnefaldende, hvilket gør dem en unik alternativ til standard tapet eller væg kunst. De bliver en del af selve rummet, snarere end noget hang på det, der kan fremvise rummets arkitektoniske funktioner samt boligejer personlighed.

Der er mange typer af vægmalerier, samt steder at sætte dem.

Tapet Murals

De nye tapet vægmalerier åbner en verden af ​​kalkmalerier til flere forbrugere end nogensinde før. Tapet vægmalerier kan efterligne en ægte malet vægmaleri eller har fotografisk kvalitet billeder. Temaerne er uendelige og omfatter natur scener af alle typer samt billeder af berømte lokaliteter. Pre-made tapet vægmalerier er typisk består af flere paneler, som er præ-klistret og komme med nemme monteringsvejledning. Papir eller vinyl tapet vægmalerier kommer i forskellige dimensioner, herunder væg-størrelse, dør størrelse og accent størrelse.

Tile vægmalerier

Ved hjælp af et vægmaleri i Interior Design

Tile vægmalerier har været kendt siden oldtiden og er stadig i brug i dag. De kan bestå af mosaikker, som dem, designet af selskaber som New Ravenna og Mosaique Surface eller håndmalede fliser forbundet sammen til en scene. Tile vægmalerier er populære på køkken backsplashes, badeværelse gulve, bruser vægge og endda som rammer omkring døråbninger eller spejle.

Vinyl vægoverføringsbilleder

Vinyl Vægoverføringsbilleder eller klistermærker er en billig og hurtig måde at sætte et lille omfang eller stor skala vægmaleri i et område af hjemmet. De designs er normalt består af flere klistermærker, der er stykket sammen for at danne den endelige væg kunst. Du kan få dem skræddersyet eller find premade versioner på håndværk butikker. De er let fjernes, så der er mindre af en forpligtelse end en malet eller flisebelagt vægmaleri.

Børns vægmalerier

Ved hjælp af et vægmaleri i Interior Design

Vægmalerier til børneværelser bliver stadig mere populære. Kan oprettes håndmalede vægmalerier med sjove kid temaer som slotte, sport og andre fantastiske motiver. Der er også klar til at hænge vægmalerier med en række temaer for børn. Disse papir vægmalerier er en hurtig og billig måde at spille op et tema eller gøre rummet mere farverig og interessant. Stenciling er endnu en måde at tilføje et design motiv til børn værelser. Stencil kits kan hjælpe med at skabe vægmalerier, grænser og ord kunst.

Køkken Vægmalerier

Køkkener og spisestue områder er ideelle rum i hjemmet for at tilføje kalkmalerier. Hvis du har planer om flisebelægning dit køkken backsplash, overveje at bruge et vægmaleri bag kogepladen som et fokuspunkt i rummet. Mere moderne anvendelser omfatter skabe flise tapet vægmalerier og abstrakte mønstre på en væg i køkkenet for at tilføje farve og liv til rummet.

Hvor kan jeg købe Mural Kits og Ressourcer

Mural kits, vinyl vægmalerier og mosaik vægmalerier er alle tilgængelige til at hjælpe dig med at skabe det udseende, du er ude efter.

  • Kalkmalerier Your Way - Opret en brugerdefineret vinyl vægmaleri ved hjælp af en af ​​deres 5.000 galleri billeder eller uploade dit eget billede.
  • Berlin Wallpaper - De har et stort udvalg af vægmalerier, accent vægmalerier, børn vægmalerier og mere.
  • Décor Place - Tilbyder overkommelige fuldfarve DIY vægmalerier og faux væg maleri kits.
  • Ord overalt - Funktioner selvklæbende dekorative bogstaver til accent dit vægmaleri eller oprette en simpel ord vægmaleri.

Opret nogle unikke Hjem Art

Vægmalerier er en måde at gøre dit hjem interiør skiller sig ud og skinne igennem. Brug dem i ethvert rum eller område af hjemmet til at skabe unikke fokuspunkter, der virkelig definerer det sted, du bor.