Valg og installation af køkken backsplash fliser

Valg og installation af køkken backsplash fliser

Køkkenet backsplash er det sidste element i køkken design. Selv om det er med til at holde væggen bag tællerne og komfur ren, dens primære formål er at være dekorative og færdiggøre køkkenets stil. Det backsplash område er også unikt, fordi det er et af de eneste områder i hjemmet, hvor ethvert materiale eller design kan installeres.

Valg af en backsplash Tile Material

Backsplashes kan dækkes i en hvilken som helst materiale fra glas til sten. Fordi væggen ikke bliver trådt på og ikke udsættes for store mængder vand som et badeværelse bruser, helst materiale overhovedet kan bruges der. Nogle materialer har særlige overvejelser med hensyn til vedligeholdelse og installation, men som kan påvirke den endelige beslutning.

Machine Made keramiske fliser

Machine lavet keramiske fliser er en af ​​de mest billige og grundlæggende materialer til backsplashes. En maskine fremstillet flise har en ren, lige kant og flad profil. De kommer i en række farver og størrelser, men er mest almindeligt forekommende i hvid og creme og i størrelser såsom 4-tommer, 6-tommer og 3 med 6-tommer.

Machine lavet keramiske fliser er nemme at installere og kræver lidt i vejen for vedligeholdelse. Deres design muligheder er begrænsede, men de kan kombineres med andre materialer, såsom glas til at skabe unikke designs.

Håndlavede keramiske fliser

Valg og installation af køkken backsplash fliser

Håndlavede keramiske fliser varierer voldsomt fra producent. Nogle er relativt ensartet i størrelse og form, mens andre er meget skæv og kan ikke lægge flugter med væggen. Håndlavede fliser ofte kommer i en meget bred vifte af farver, former og størrelser, og kan omfatte særlige dekorative fliser som grænser eller DECOS.

Håndlavede fliser kan være vanskeligere at installere, fordi de er så ofte ujævn i størrelse og form. Dette betyder, at de vil have en større injektionsmørtel fælles og kan kræve tilbage Buttering eller yderligere mørtel anvendes til ryggen. at ligge fladt på væggen. Håndlavede fliser er også tilbøjelige til krakelering eller revnedannelse i glasur over tid, hvilket betyder, fliser skal forsegles for at forhindre farvning.

Porcelæn Fliser

Porcelæn er et yderst holdbart materiale lavet af komprimeret ler støv, der er blevet affyret til en høj temperatur. De kommer i flere stilarter, herunder fliser, der ligner sten, læder, stof og metal.

Porcelæn fliser oftest kommer i større størrelser såsom 12-tommer, 18-tommer eller 24-tommer. Fordi de fleste backsplashes gennemsnit omkring 18-inches i højden, kan det producere en meget moderne udseende med få fugerne. Porcelæn kræver ingen vedligeholdelse og er forholdsvis let at installere.

Glas Fliser

Valg og installation af køkken backsplash fliser

Glas fliser kommer i en bred vifte af stilarter, former og størrelser. Der er dog væsentlige to typer: farve bakkes og gennemsigtige.

Color bakkes glas fliser har farven malet på ryggen. De er typisk glatte på overfladen og kanter, og selv i størrelse og form. De installerer lettere end gennemsigtige fliser, fordi de ikke viser mangler i den tynde sæt bag dem. De er vanskeligere at skære, men fordi enhver skår til flisen er yderst indlysende.

Gennemsigtige fliser er mere tilbøjelige til at være håndlavede og har variation i farve, tekstur og størrelse. Når holdes mod lyset, kan de ses gennem, hvilket betyder, at særlig forsigtighed bør tages med indstillingen materialer for at undgå misfarvning af glasset.

Alle glas fliser kræver særlig indstilling materiale til at hjælpe binde dem til væggen. Alle glas fliser vil også dramatisk øge forekomsten af ​​lys i køkkenet. Glas kan blandes med andre materialer til at skabe unikke designs.

Skifer Fliser

Valg og installation af køkken backsplash fliser

Slate er en metamorphic sten lavet af lag af komprimeret mudder. Det leveres i en bred vifte af farver, og kan findes med en naturlig kløft finish eller en glat, finpudset finish.

Hvis skifer fliser er "un-måles" de vil variere i tykkelse fra stykke til stykke, og inden et stykke ved så meget som 1/4-inch. Det giver en meget billig og smukke fliser, der er også meget vanskeligt at installere. Alle fliser skal tilbage buttered at give en glat, jævn overflade på væggen.

Skifer er meget let at pleje. Det bør forseglet inden fugning for at gøre det lettere at rengøre. En farve forbedring sealer vil hjælpe med at bringe nogle af dens variation og skønhed. Skifer sjældent pletter, selv om det kan være meget støvede og flaky i op til tre måneder efter installationen. Det er ikke en god sten for dem med allergi.

Marmorfliser

Marble er en calcium baseret metamorfisk sten lavet af kalksten. Det er svært nok til at tage en høj polish, eller til at håndtere "tumbling" ved at blive vendt i en tromle med sand, sten og vand til et antikke finish.

Marmor fliser kommer i mange forskellige farver, størrelser og finish, som alle fungerer godt i backsplashes. En marmor backsplash kræver forsegling regelmæssigt og nogle kugler kan ætse eller pletter ved kontakt med syrer, såsom citron eller tomatjuice.

Travertin fliser

Valg og installation af køkken backsplash fliser

Travertin er en form for kalksten er dannet dybt inde varme kilder. Det er karakteriseret ved forekomsten af ​​flere huller i sin overflade. Disse huller blev dannet ved vanddamp undslipper som stenen hærdet, og i nogle tilfælde kan gå lige gennem stenen.

Travertin er rige, varme ser sten, der fungerer godt i mange køkkener. Det kræver forsegling, og hvis stenen er købt "ubesatte" med hullerne intakt, vil hullerne skal fyldes med cementvælling under installationen for at bevare integriteten af ​​stenen.

Kalksten fliser

Kalksten er en calcium baseret sedimentær sten. Pure kalksten er hvid, og de fleste kalksten er lys i farven. Små skaller og fossiler kan være synlige i dens overflade. De fleste kalksten er yderst blød og kommer i kun finpudset og tumlede finish, selv om nogle er hårdt nok til at tage en høj polish.

Kalksten kræver hyppig forsegling i køkkenet og er meget følsom overfor farvning og ætsning.

Valg af backsplash Style

Hver af de forskellige Backsplash materialer kan installeres, alene eller i kombination, til at producere utallige stilarter, der kan forbedre mange køkken designs. For at sikre, at du vælger et design, der fungerer godt sammen med dit køkken, starte med at træffe valg, der stemmer overens med, hvad der er allerede er der.

Tage signaler fra køkkenbordet

Valg og installation af køkken backsplash fliser

De fleste køkken bordplader består af flere farver. Nogle af disse farver kan være små pletter på en plade eller granit eller kvarts, eller de kan være mere omfattende hvirvler. De giver dig også med en indbygget palet og design til køkkenet.

Vælg farver til backsplash, der kan trækkes fra køkkenbordet. En Uba Tuba granit top, for eksempel indeholder fløde, guld og turkis ud over sin mørkegrøn og sort. En backsplash kan være lavet af enten fløde eller guld eller en kombination af de to med eller uden en turkis accent.

Mønsteret af tælleren kan også give dig et fingerpeg i, hvordan optaget backsplash bør få. Tæt mønstrede tællere fungerer godt med dekorative og kunstfærdige backsplashes. Flotte farver, mønstret og skimmeldannelse tællere dog arbejde bedre med mere rolige tællere.

Balance Floor

Hvis dit køkken gulv er meget lyst eller meget mørkt i tone, så sørg for din backsplash matcher det at bidrage til at give en vis balance til køkkenet design. Dette gælder især, hvis du har kabinetter eller en bordplade, der giver en kontrast til gulvbelægning. For eksempel vil en tan gulv med hvide skabe og en mørk farvet counter brug for en tilsvarende tonet backsplash at forhindre skabene bliver for skarp.

Opret en repræsentation

Valg og installation af køkken backsplash fliser

Hvis du bekymre dig om det backsplash området bliver for travlt og overvældende resten af ​​køkken design, skal du vælge en repræsentation for at koncentrere designet i, og holde resten i en enklere mønster.

For eksempel har mange backsplashes har et stort område bag ovnen, der kan udformes med stol jernbane fliser til at trække øjet. Interiøret kan fyldes med dekorative fliser, glas fliser eller bare et andet mønster af resten af ​​backsplash fliser, sildeben, mens resten er metroen for eksempel at fokusere øjet. Hold resten af ​​backsplash i en almindelig flise eller en almindelig flise med en kant, der løber gennem det, der matcher stolen jernbane eller dekorative fliser i det indrammede område.

Brug Lignende Lines

Hvis du har et køkken med masser af rene linjer og moderne finish, holde backsplash det samme; bruger masser af rene linjer. Meget store fliser til at undgå flere injektionsmørtel linjer eller mosaikfliser at skabe et tilfældigt mønster vil også arbejde i denne stil af plads.

Et køkken, der har en masse dekoration, dog med en sten gulv, udskårne kabinetter og rige detaljer kan håndtere mere variation i backsplash. Brug sten, terrakotta eller håndlavede keramiske fliser til at matche detalje allerede på plads.

Tre populære Backsplash Styles

Afhængigt af hvilken type af køkken, og den type materiale, du vælger, kan du tilpasse en af ​​disse populære designs til at passe din plads. Hvis du har brug for hjælp at hente de printbare mønstre, så tjek disse nyttige tips.

Tumlede Stone Kitchen

Valg og installation af køkken backsplash fliser

Download denne printbare mønster

Tumbled sten køkkener er blevet anvendt i årtier for deres rustikke udseende og naturlige elegance. Nyere designs indarbejde flere nuancer af sten blandet sammen, såsom Rosso Asiago, travertin Noce, travertin Chiaro og Lagos Azul i et område. Bland det op ved hjælp af en mosaik blanding af de samme sten bag kogepladen.

Dette design fungerer bedst i:

 • Toscanske køkkener
 • Farmhouse køkkener
 • Rustikke køkkener
 • Overgangsbestemmelser køkkener

Poleret marmor Køkken

Valg og installation af køkken backsplash fliser

Download denne printbare mønster

Den slanke, kølige linjer af poleret marmor fliser tilføje en elegance til ethvert rum. Bland det op ved hjælp af en usædvanlig sten som onyx, Alba Chiaro eller blå Celeste, og brug 12-tommer fliser i stedet for mindre versioner.

Installer fliser ved at lægge en fuld flise mod disken, med en halv flise ovenover. På næste p, så brug en halv flise i bunden med en fuld flise på toppen. Hold skiftevis som du går til et slankt design med få fugerne.

Dette design fungerer bedst i:

 • Moderne køkkener
 • Moderne køkkener
 • Loft køkkener
 • Formelle køkkener

Blandede materialer

Valg og installation af køkken backsplash fliser

Download denne printbare mønster

En af de mest klassiske backsplash materialer, metroen flise, får en opdatering, når det er blandet med sten, glas eller dekorative fliser. Installer metroen i en traditionel drift bond - offset - mønster, men indsætte en dekorativ kant én flise op fra disken. Dette kunne være en række af glasmosaik, glas metro fliser, sten mosaik eller et dekorativt keramiske fliser.

Udfyld området bag kogepladen med dekorative fliser og ramme den med en stol jernbane, der matcher subway fliser.

Denne backsplash fungerer bedst i:

 • Moderne køkkener
 • Overgangsbestemmelser køkkener
 • Elektrisk køkkener

Installation af backsplash

Valg og installation af køkken backsplash fliser

Den backsplash er det sidste element i køkkenet, der skal installeres, fordi køkkenet er helt funktionel uden. Det betyder, at mange husejere kan tage deres tid bestemme, hvad fliser, de ønsker at bruge der, og selv installere dem selv.

Materialer

 • Målebånd
 • Kridt
 • Tile våd sav
 • Tynd sæt mørtel
 • Murske
 • Grout
 • Grout float
 • Grout svamp

Vejledning

 1. Mål højden og bredden af ​​hver enkelt del af backsplash.
 2. Afmærk et område på gulvet i samme højde og bredde som hver sektion.
 3. Find midtpunktet af hver af disse sektioner på gulvet og på væggen og markere dem med kridt.
 4. Læg fliserne på gulvet for at hjælpe med at bestemme den endelige mønster, de vil blive installeret i.
 5. Sæt den første flise i bunden, midten af ​​hvert afsnit, så det kridtstreg halverer det og det sidder lidt over tælleren.
 6. Indstil næste fliser op og ud fra denne jævnt at skabe en balanceret installation.
 7. Skær eventuelle fliser til at passe på en flise våd sav og returnere dem til den tørre layout for at sikre, at de passer.
 8. Spred en lille mængde af tynde sæt mørtel på væggen. KEY mørtlen ved rive den med rillerne i murske, indtil det er alt lige dybde.
 9. Tryk hver flise i mørtel fast i samme mønster, du bestemt på gulvet.
 10. Vent 24 timer mørtlen tørre.
 11. Grout fliserne ved at sprede injektionsmørtel over dem med en injektionsmørtel flyde holdt i en 45 graders vinkel til væggen.
 12. Drej float til 90 grader til at skrabe overskydende injektionsmørtel fra overfladen af ​​fliserne og lede det mod injektionsmørtel leddene.
 13. Lad injektionsmørtel tørre i 10 minutter, derefter vaske væk enhver overskydende fugemasse med en let fugtet injektionsmørtel svamp.

Installation Tips til forskellige materialer

Mens installationen er for det meste den samme for alle backsplash materialer, nogle fliser kræver et par ekstra skridt for at hjælpe med at gøre installationen ser sit bedste.

Sten fliser

Seal alle sten fliser før fugning dem. Dette omfatter skifer, marmor, granit, kalksten og travertin. Lad sealer indstillet til 10 minutter, før at tørre den væk.

Hvis du installerer tumlede sten fliser, bruge en bred injektionsmørtel fælles for at gøre op for eventuelle uregelmæssigheder størrelse mellem fliserne.

Glas Fliser

Brug en hvid tynd sæt mørtel, som er blevet modificeret med latex for at hjælpe det udvide sig og trække. Glat eventuelle riller i glasset, før du trykker glasset på plads for at hjælpe med at forhindre skygger.

Brug caulk i alle hjørner af anlægget til at absorbere enhver bevægelse, at glasset ikke kan.

Ujævne Fliser

Læg flere fliser på én gang og gøre et notat af, hvilke der er lavere end de andre. Tilføj yderligere mørtel til fliser, der er lavere for at hjælpe selv dem ud i størrelse. Slå alle brikkerne til mørtel med en gummihammer at sikre en jævn installation.

Tag tid at gøre din beslutning

Husk, at backsplash ikke behøver at blive installeret sammen med resten af ​​dit køkken til køkkenet for at være funktionel. Det er ikke ualmindeligt for husejere at tage op til et år efter et køkken remodel at træffe beslutning om deres backsplash materiale og design. Tag din tid at gøre din backsplash beslutning om at sikre, at du gør det bedste for din plads.