Valg af det rigtige Pet Boarding Kennel: Resort, Kennel eller hoteller

Valg af det rigtige Pet Boarding Kennel: Resort, Kennel eller hoteller

Vælge dit kæledyrs hjem, mens du er væk, er en af ​​de mere vigtige valg, du kan gøre for dem. Mange mennesker er ikke klar over de ekstreme forskelle i PET boarding kenneler i disse dage. Bare navnet selv kan fortælle dig en masse. Vil du hellere din hund bo på en boarding kennel eller et kæledyr udvej? Jeg tror, ​​at svaret på det er nemt! Lad os nu undersøge, hvorfor det er ved at tale om priser, indkvartering, ekstramateriale og andre faktorer.

 1. Lokalisering Pet Boarding Kennels: Det første skridt i at vælge det rigtige sted til bord dit kæledyr er først finde alle dine valg. Der er to virkelig enkle måder at gøre dette.

  • De Gule Sider - Kom ud din lokale telefonbog og åbne det op til de gule sider. Du bør være i stand til at finde flere kenneler i dit område i denne bog. De kan være opført under et par forskellige ting, såsom Boarding Kennels, Pet Resorts, og selv Dyrlæge klinikker. Du bør også ringe til din egen dyrlæge for at se, om klinikken arbejder hun på tilbud boarding.
  • Internettet - Du kan også kontrollere de gule sider via internettet. Det kan være lettere for dig, hvis du ikke har lyst til at slæbe ud at kæmpe bog! Du kan også gøre en søgning på nettet ved hjælp af din foretrukne søgemaskine. Du kan søge efter PET boarding kenneler, selskabsdyr feriesteder, og en dyrlæge klinikker, der tilbyder boarding.
 2. Tours: Nu hvor du har samlet en liste over steder, vil du ønsker at begynde at kalde dem. Den (kun og måske) første spørgsmål, du ønsker at stille, er, om de tilbyder en rundtur i deres anlæg. Dette vil være en umiddelbar indikator for kvaliteten af ​​placeringen. De fleste høje ende faciliteter vil have noget at skjule, og vil gerne give mulige kunder med en grundig rundvisning. Som du besøger de faciliteter, der tillader ture, vurdere de andre faktorer, der vil hjælpe dig med at træffe din beslutning.
 3. Rengøring: Når du deltager i turen, er det næsten givet, at renlighed vil være nummer én ting på dit sind. Uanset om du går ombord en kat eller en hund, renlighed er det vigtigste, du kan overveje for dit dyr, som du vurderer PET boarding kenneler.

  Sørg for at spørge, om de kenneler rengøres hverdag, og hvordan de rengøres. Sørg for, at kenneler rengøres hver gang dyret har afføring i kennelen. De fleste steder vil give kenneler en grundig rengøring hver dag i starten af ​​dagen. Dette er, hvad du søger, og det samme gælder for kattene. For din kats skyld, skal du sørge for kattebakker bliver renset ud mindst to gange om dagen. Dette er fordi de fleste kattebakker anvendes vil være lille og skal renses så ofte.
 4. Fodring: Fodring er naturligvis et meget vigtigt aspekt i at vælge den rigtige boarding kennel. Mange mennesker har en vis fodring tidsplan for deres kæledyr.

  Den første ting, du gerne vil tjekke, om PET boarding kennel vil lade dig medbringe dit kæledyr egen mad. Hvis de tillader dette, dobbelttjekke, at de ikke opkræve ekstra for at fodre dit kæledyr den mad, du giver. Nogle kæledyr boarding kenneler kan opkræve op mod $ 6,00 ekstra bare for at fodre dit kæledyr sin egen mad hver dag. Der er også mange, der tillader dette uden opkrævning noget.

  Du kan også læse og sørg for, at de vil forberede dit kæledyrs mad i overensstemmelse hermed til dine specifikationer. Mange steder vil fodre dit kæledyr op til to gange om dagen, men ikke mere end det. Dette gælder, medmindre du er heldig nok til at finde en 24-timers facilitet, som findes i hele landet.

 5. Sengetøj og Toys: Det er vigtigt at kontrollere, om anlægget vil give dig mulighed for at bringe din hunds eget sengetøj og legetøj. Nogle steder kan ikke tillade dette, og vil benytte deres eget sengetøj. Dette er den samme for legetøj. Under sit eget sengetøj og legetøj kan være vigtige for dit kæledyr. Det kan være en stor trøst for dit dyr, mens han er væk fra dig.
 6. Ekstra: Mens du er væk, især hvis det er for en længere periode, vil det være vigtigt for din hund eller kat til at komme ud af PET boarding kennel. De fleste steder vil tilbyde ekstra ydelser for dit dyr.

  Sørg for at tjekke, hvilke tjenester, der tilbydes af alle kæledyr boarding kenneler du tjekke ud. Mange vil måske kun tilbyde en tur eller to om ugen, mens nogle kan tilbyde tjenester hver dag. Disse kan omfatte ture, tilbringe kvalitetstid sammen med dit kæledyr (petting og børstning), eller spille gange i indhegnede og sikre områder. Nogle steder, der er faktisk opkrævede resorts vil undertiden lade hundene at komme sammen, og svømme og have det sjovt sammen. Disse vil næsten altid koster ekstra, men mere end 6,00 dollar om dagen er en smule på den høje ende.
 7. VIP værelser: De fleste steder vil tilbyde, hvad de vil kalde VIP værelser eller suiter. Til dit kæledyr, er dette det samme som du opholder sig i en fancy suite på et hotel. Disse vil ofte være større end almindelige kenneler, og vil have ekstra bekvemmeligheder såsom tv og sofaer.

  VIP værelser vil være en smule pricier, selvfølgelig, men hvis du er på udkig efter den ultimative komfort for dit kæledyr, disse er en stor mulighed.

 8. Medicinsk behandling: Mange kæledyr tage medicin hver dag, derfor er det vigtigt at sørge for, at anlægget vil tilbyde denne mulighed. Hvis dit kæledyr tager medicin, skal du sørge for, at anlægget vil give det til dit kæledyr, og at de har personale er kvalificeret til at administrere medicin. Nogle kæledyr boarding kenneler kan også opkræve ekstra for at administrere medicin. Det er almindeligt, men det bør ikke koster meget mere end $ 5,00 dag eller så for denne service.

 9. Sundhedsovervågning: Det er meget vigtigt at sikre, at PET boarding kennel vil overvåge dit kæledyr sundhed under sit ophold. Det tager ikke meget, og normalt ikke koster noget ekstra. De mennesker, der tager sig af dit kæledyr bør altid holde et vågent øje med ham og ved, hvad de skal holde øje med. Mens anlægget vil have navn og nummer på din dyrlæge, er det vigtigt at sikre, at de har en dyrlæge på vagt i tilfælde af en nødsituation med dit kæledyr.

 10. Pris: Priserne vil variere, især når de ekstra omkostninger er tilføjet i Husk, at mens et sted kun kan være $ 15 per dag, og en anden $ 25, kan der være gode grunde til de øgede omkostninger.. Det er her, touring faciliteterne vil være vigtigt. Nogle kan koste lidt mere, men det ekstra omkostninger kan være værd.

Husk, at kæledyr er familie, og efterlader dem er en meget gerne forlade dine børn med en babysitter; du ikke ville efterlade dem med blot nogen. Du ønsker at sikre, at deres ophold er en behagelig én, og at du holder deres stressniveau ned.

Held og lykke med at finde den perfekte kæledyr boarding kennel.

Tips:

 • Hold altid din hunds tarv i tankerne!
 • Altid tage turen!