Valg af det rigtige makeup til grønne øjne

Valg af det rigtige makeup til grønne øjne

"Jeg har grønne øjne. Hvilke farver skal jeg bruge til at bringe dem ud?" "Mine øjne er grønne, så jeg tænkte på, hvad den rigtige makeup farve er for mig?" Lyder det bekendt? Hvis ja, snup en kop kaffe, træk op et sæde og gør dig klar, fordi jeg er ved at lære dig, hvordan du vælger den rigtige makeup til grønne øjne. Læs videre for at opdage den rigtige makeup farver samt teknikker til at øge skønheden i dit eget grønne øjne.

  1. En vidunderlig måde at bringe ud de fantastiske grønne øjne er med det rigtige program, ved hjælp af øjenskygge. Du vil opdage, at varme farver som dyb lilla, blommer, mauves, syrener, guldmedaljer, bronzer, dybe greens, skillinger, brune, medium pink, ferskner og abrikoser er alle fremragende valg for grønne øjne.
  2. En af mine foretrukne øje makeup tips er ikke, hvad du skal bruge, men snarere hvad du ikke skal bruge. Du bør undgå kølige farver som blå, sølv, hvide og pasteller, da de kan give dig et udvasket look. Dette tip har holdt sandt for mange grønne øjne damer, der har mestret hvordan man kan anvende eye makeup.
  3. En anden ting du måske ønsker at overveje, når du vælger den rigtige makeup for dine grønne øjne er farven på din eyeliner. Sort eyeliner tendens til at være hård, og det er nok bedst at undgå det. Prøv brune i stedet, og til særlige lejligheder, guldmedaljer eller bronzer.
  4. Husk, når anvende makeup, bør du også tage hensyn til din blush og læbestift farver, fordi at gøre dit ansigt og øjne ser deres bedste handler ikke kun om øjet makeup teknikker. For rødmer, brun, rosa og fersken og abrikos er alle gode farvevalg. Prøv brun, rose, lilla, blomme og bordeaux farver til læbestifter.
  5. Hvis du ønsker at tage at vælge den rigtige makeup til grønne øjne et skridt videre, er her flere makeup teknikker og ideer. Din hud tone kan også gøre en forskel i de farver, du vælger. Mørk hud toner med grønne øjne ser bedst i farver som lilla, bronze og mellemstore lilla. Medium hudfarver med grønne øjne ser bedst i farver som mauves, medium lilla og brunlige pink. For blege hudfarver med grønne øjne, så prøv farver som medium rosa-brunt og medium lilla.
  6. Anvendelse øjenmakeup kan være lidt tricky, så her er et par ting, du måske ønsker at huske på, når de anvender øjenskygger: brug lysere farver som fersken, taupe eller abrikos at fremhæve øjenbrynsbenet. Prøv mørkere nuancer som jordiske brun, dyb lilla eller grøn for den krølle og mellemstore nuancer som rødlig brun, lilla eller lilla for øjenlåget.

Er det ikke givende at finde disse gratis tips uden at bruge tid og penge på en kosmetik tæller? Da du forsøger dette på egen hånd, er det vigtigt også at huske på, at ikke alle har den samme nuance af grønne øjne, så de øjenmakeup tricks vil ikke være for alle; mens nogle af de farver forslag ovenfor kan arbejde for dig, mens andre ikke er. Det er altid en god ide at eksperimentere med farver, da det giver dig mulighed for at finde de rigtige nuancer, der vil arbejde for dig. Husk at bringe opmærksom på dine grønne øjne vil tage lidt øvelse, men med den rigtige øjenmakeup, vil resultaterne være simpelthen fantastisk.