Valg af det rigtige Hund Brush

Valg af det rigtige Hund Brush

Det kan være svært at vælge den rigtige hund pensel. Lad ekspert Wendy Nan Rees hjælpe dig med nogle tips om at gøre det rigtige valg. Du vil blive grooming som en professionel på ingen tid.

Valg af det rigtige Hund Børste til din hund

I denne uges tip, vil jeg gerne tale om, hvordan man kan vælge den rigtige børste til din hund. Jeg ved, at vi har talt om at kaste og plejemidler, men jeg synes, det er vigtigt at tale om de forskellige typer af pensler ud på markedet, hvad de kan gøre, hvordan de er lavet, og hvordan du vælger den rigtige for din type hund.

Med så mange racer at vælge imellem, kan du forestille dig, hvorfor har den rigtige børste bliver vigtig. Du ville ikke bruge den samme børste på en Labrador Retriever, som du ville på en Yorkshire Terrier da deres frakker er forskellige og har forskellige grooming behov.

The Right Brush og Comb

Først skal du kende din hunds pels type. Når du ved, at hvis min liste her give dig et forspring på at vælge den rigtige børste eller kam.

  • Langt hår, der bevæger sig (ligesom på en afghansk mynde, Yorkshire Terrier eller irsk Setter): Den bedste form for børste til denne type hund er en stål-pin børste, en wire slicker og en god stål kam til sidst jobbet.
  • En meget kort, slick pels (ligesom på en Boxer, Doberman eller American Staffordshire): En god, kan alle naturlige børste bruges her. En gummi karry børste er et godt valg, og du kan finde en på ethvert dyrehandel. Jeg kan lide at bruge dem, der findes på hest levering butikker. De er billigere, og nogle af dem har en særlig ende at fastgøre en slange igennem. Det er vidunderligt for nogen korthåret race ved badning. Det er noget, jeg opfordre jer alle til at bruge; det er stor. En anden fantastisk værktøj for på kort og glat pels er en gummi grooming mitt og en god stål kam.
  • En krøllet pels (ligesom på Chesapeake Bay og Curly-coated Retriever, pudlen og også et par af de nye blandede racer som Labradoodle): Disse hunde kan ikke kaste så meget som andre racer, men på samme tid, de er en lidt sværere at børste, så prøv en buet, fin tråd slicker pensel på den slags frakker.
  • En medium længde, bølget pels med en dobbelt eller enkelt lag (ligesom på Labrador Retriever, Golden Retriever og Schæferhund): En god udgydelse værktøj, en god stål kam og en wire slicker vil alle arbejde godt med denne type skind.

Alle hunde har brug for at have en loppe kam, og hvis din hund kaster så er det bydende nødvendigt at eje en god kaste værktøj. Hvis man ser tilbage på en af ​​mine ældre tips du vil læse om min personlige favorit kaste værktøj, det FURminator®. Der er mange andre kaste værktøjer på markedet, det er bare min personlige favorit.

Hvorfor Daglig Grooming

Det er vigtigt at forstå, hvorfor du bør udføre daglige børstninger. Du ønsker at børste dagligt for at hjælpe med at løsne alle de gamle hår og skæl fra din hund. Tro det eller ej, vil børstning dagligt hjælpe smøre din hunds hud med sine egne naturlige olier. Når kaste sæson kommer sammen, vil du have langt mindre pels på dit gulv og møbler, hvis du udfører daglig tandbørstning. Mest af alt, vil du også obligation med din hund. Du og din hund vil komme til at elske de ti minutter om dagen af ​​børstning eller kæmning. Se på dette som en mini massage for dit kæledyr og et godt arbejde ud for dig.

Bemærk venligst, hvis din hund har en masse måtter, kan det være bedst at se en professionel groomer da måtterne kan skade din hund, og de kan være meget svært at fjerne. Dette er en anden stor grund til at give din hund en børste en dag til at hjælpe med at holde måtterne væk !!

Flere tips fra Wendy

  • Combat Canine Cabin Fever
  • Et spil for dig og Fido
  • Forberedelse til en Vet Visit
  • Lære din hund at hente