Valg af det rigtige Body Lotion

Valg af det rigtige Body Lotion

Bodylotion kan være en løsning for et utal af hudpleje problemer, fra et udtørret ansigt til solbrændte skuldre. Da dette produkt er afgørende for din huds sundhed året rundt, er det nødvendigt at vide, hvordan man vælger den bedste bodylotion for din egen hudtype, hvis du ønsker at opretholde smidig, sund hud.

Valg af det rigtige Body Lotion

Lotion er afgørende for alle, men da der er flere forskellige hudtyper, hvordan kan du vide, hvilken er den rigtige for dig? Selv hvis din hud er fedtet, eller bare lige i fugt afdeling, du stadig nødt til at bruge lotion at forblive sunde og for at forhindre så mange rynker som muligt. Følgende er lotion, der fungerer bedst til forskellige hudtyper.

Tør hud

Tør hud i vintermånederne kan drage fordel af en tyk, cremet fugtighedscreme. For at bekæmpe den kolde vejr, købe en bodylotion, der indeholder glycerin, alpha hydroxy syrer, og en slags vaseline eller lanolin. Når det er varmere udenfor, skifte til en sommertiden let fugtighedscreme, der er ikke fedtet eller tyk i konsistens.

Normal hud

Folk med normal hud er heldig, at deres hud er så lav maintenence. Men da det sjældent virker op, det også en tendens, at være den mest oversete af hudtyper. Hvis du er velsignet med normal hud, er det bedst at rense din hud med en mild vask, og derefter følge op med en let bodylotion. Mens du er heldig at være blandt de bedste, når det kommer til de ønskede ansigtsfarve, kan du ikke ignorere det faktum, at din hud stadig behov hydrering at holde udkig sit bedste.

Fedtet hud

Fedtet hud kan nemt narre dig til at tro, at det ikke behøver at blive fugtet, hvilket fører til for tidlig ældning og andre skader. For både dit ansigt og din krop, overveje at bruge en olie-fri fugtighedscreme, der er lys i tekstur. Der er mange body lotions ud på markedet for fedtet hud og hud pleje virksomheder har ofte en hel serie af produkter til dig! Må ikke afvise fedtet hud som en type, som ikke behøver bodylotion. Det er stadig vigtigt at holde det uimodståeligt blødt.

De bedste produkter

Der er en masse gode bodylotions ud på markedet. Men et par af de bedste tilgængelige produkter omfatter:

  • Lubriderm Advanced Triple terapi Smoothing Body Lotion: Forbruger søgelister denne ene som den bedste udjævning og exfoliating lotion. Den vandt points, fordi selv om det er let, det fugter meget godt. Denne lotion fungerer godt for de fleste hudtyper.
  • Aquaphor Healing Salve Avanceret terapi hudbeskyttelsesmidlet: Forbruger Søg opført denne ene som det bedste for meget tør hud. Det er meget tyk og lidt fedtet, men gør et fremragende stykke arbejde med fugtgivende sprukken, irriteret hud. Ninety-to procent af 992 korrekturlæsere på MakeupAlley.com sagde, at de ville købe produktet igen.
  • LUSH Fever Massage Bar: Findes på LUSH.com eller Frodige tællere, det Fever Massage Bar er forskellig fra en traditionel lotion. Gnid bar over din hud (eller har en anden gøre det for dig!) Og massage i de resterende olie efterladt. Dette produkt scorede højt på MakeupAlley.com, med 82 procent af de korrekturlæsere siger de ville købe produktet igen. Normal til tør hud typer vil kunne lide dette produkt, men korrekturlæsere med fedtet hud ikke synes at finde det for fedtet samlet, enten.
  • Aveeno Daily Moisturizing Lotion: Dette er en no-nonsense, effektiv bodylotion, der indeholder naturlig kolloid havregryn. Det er duftfri og stor på følsom hud. Makeup Alley anmeldelser give det høje varemærker, med 82 procent af korrekturlæsere siger de ville købe det igen. Selvom det er effektivt på tør, følsom hud, vil det fungere godt på de fleste hudtyper.
  • Dove Pro Age Body Cream Oil: TotalBeauty.com giver dette en 9,1 point fordi det fugter, absorberer let, og lugter godt uden at blive svær. Drugstore.com siger dette produkt er udviklet til kedelig, træt hud.

Den store ting om alle disse, foruden deres effektive ingredienser, er, at de alle er relativt billige og med undtagelse af feber Massage Bar, som findes på de fleste købmænd. Kvinder har tendens til at bruge så meget på deres hudpleje, når det er virkelig så simpelt som at få en kvalitet, økonomisk bodylotion, der passer til din hudtype.

Alle Needs Body Lotion

Bodylotion er en vital kosmetisk emne for alle, uanset om du er mand eller kvinde, ung eller gammel. Beskyt altid din hud med en passende SPF og lotion før de går ud i verden. Din rynke-fri, store ildelugtende hud vil takke dig.