Valg af den bedste gruppe Fitness hold

Der er ingen bedre måde at ryste din fitness rutine, end ved at tilmelde sig gruppen fitness klasser til rådighed på dit lokale motionscenter eller fritidscenter. Gruppe fitness klasser er store for at få dig ud af huset, at indføre dig til en række nye mennesker, og giver dig mulighed for at prøve en ny form for motion, som du måske ikke øve på egen hånd. Hvis du er kørt fast på dit løbebånd, hop ud og tilslutte sig nogen af ​​disse sjove gruppe fitness klasser:

Valg af den bedste gruppe Fitness hold

Pilates

Pilates er en form for krop condition og styrketræning, der fokuserer på udvikling af de centrale muskler i kroppen. Det er et glimrende valg for folk, der rehabbing efter operation eller en ulykke, eller som oplever kroniske rygsmerter. Det er også et godt valg for en gruppe øvelse klasse, fordi du ønsker at arbejde med en instruktør, der kan rette din formular. De fleste eksperter er enige om, at du skal tage Pilates først som en klasse, hvor du kan lære den grundlæggende form, og derefter praksis på din egen derhjemme.

Yoga

Yoga er en sjov gruppe fitness klasse, der har den ekstra fordel af at hjælpe reducere dit stressniveau og giver dig mulighed for at fokusere, tilpasning hjerte og sind. Yoga er en anden stor gruppe fitness klasse, hvor du har gavn af en instruktør, der fører dig gennem stillingerne og korrigere din formular. En instruktør vil også føre dig gennem guidet meditation ved afslutningen af ​​hver klasse.

Zumba

Zumba er mindre som en klasse, og mere som en fest. Det er en blanding af Latin dansetrin og en energisk cardio workout. Det sjove af Zumba er at komme til at danse og nyde dig selv i et miljø, der er livlig og opmuntrende. Absolut noget bedst nydes i en gruppe indstilling.

Belly Dancing

Mavedans er et glimrende valg for en gruppe klasse. Du vil tone dine mavemuskler, få en god træning og modtage feedback fra en uddannet instruktør, der kan rette din teknik og form. Mange mavedans klasser tilbyder en betragtning med studerendes deltagelse i slutningen af ​​klassen.

Spinning

Spinning er en form for cykling coachet af en instruktør på specialiserede motionscykler. Instruktøren vil føre dig gennem en række øvelser designet til at ophøje din puls og give dig en grundig cardio workout.

Vand aerobic

En anden stor gruppe fitness klasse er vandaerobic, hvor du udfører aerobe rutiner i lavt eller dybt vand, afhængigt af klassen. Vand aerobic er perfekt til alle med gigt, skader eller som ønsker en no-effekt cardio træning.

Nøglen til at finde den bedste gruppe fitness klasser er enkel: finde en, du kan lide og holde sig til det. En god gruppe fitness klasse vil byde nyankomne og omfavne alle uanset evner. Instruktøren vil skræddersy klassen til at omfatte folk i alle fitness niveauer, fra nybegynder, der kom ind på veteran, der aldrig misser en klasse. En god instruktør vil altid rette din form og teknik og vil tilbyde konstante opmuntring. Aldrig holde sig til en klasse, der gør du føler venstre ud eller langsom. Når du finder en klasse, der giver dig glæde og opmuntring samt fitness, gør det til en fast del af din rutine!