Vakuum: Vacuum Reparation Tips

Undgå Støvsuger Reparation med god vedligeholdelse

For at undgå at skulle betale en masse i vejen for støvsugeren reparation, altid praktisere god vedligeholdelse, såsom:

 • tager tid at rense strenge og snavs ud af valsen pensel
 • erstatter tasker regelmæssigt
 • støvning ud indersiden af ​​din vakuum
 • udskiftning bælter og HEPA-filter hver 6. måned

En dårlig lugt - som ikke lugter gummi eller elektricitet - der kommer fra et vakuum vil sandsynligvis være skæl eller lignende. Smid posen med det samme, skal du tørre ned indersiden af ​​vakuum med almindeligt rengøringsmiddel og erstatte filtrene.

Nem Vacuum Reparationer: Udskiftning af Vacuum Belt

Udskiftning af bæltet er en let vakuum reparation opgave, som kun tager et par øjeblikke.

 • Tag vakuum.
 • Fjern bunddækslet.
 • Træk rullen børste og fjern den anden ende af båndet fra motorens drivaksel.
 • Kassér gamle bælte, skubbe den nye på rullen børste og derefter tilbage på motorens drivaksel.
 • Sæt bunddækslet.

De fleste Vakuum Reparation problemer er ikke problemer overhovedet

Mange støvsuger problemer er ikke rigtig problemer overhovedet, men forglemmelser. Et flertal af problemer har at gøre med bælter, tasker eller tilstoppede slanger; ting, der kan løses nemt med lidt konsekvens eller skade. Når din vakuum vil ikke starte, altid tjekke for at sikre, at det er sat i, og derefter sørge for det er tilsluttet en stikkontakt, der virker. Dårlig sugning generelt har at gøre med posen er fuld eller træsko i slangen. Hvis selen er brudt, vil der være problemer med at få vakuum til at bevæge sig, og du bliver nødt til at købe en ny. Når disse spørgsmål behandles korrekt, vil problemerne være væk i et snuptag!

Enkle reparationer kan være let at gøre, dog kan visse reparationer af motorer eller hus et vakuum ugyldiggøre en garanti, hvis det ikke gøres af en professionel. Læs altid instruktionsbogen først; så har alle større reparationer udført af en professionel.

Hvornår skal søge hjælp fra en Vacuum Repair Service

Selv om de fleste problemer med et vakuum kan løses let, at følgende er årsager søge hjælp hos et vakuum reparationsservice:

 • motor stoppet pludseligt eller ikke vil køre på alle, på trods af at flytte til forskellige stikkontakter
 • brændende elektriske lugt
 • dårlig rengøring på trods af en tom pose, ny rem og en ren rulle pensel
 • vakuum er blevet svært at skubbe til trods for en ny rem og en tilpasset højde
 • elektriske funktioner fungerer dårligt eller ikke fungerer på alle
 • har i stigende grad og foruroligende højt

Sådan Reparation vakuumslanger

Har du nogensinde haft et hul i sugerør og fandt det svært at nyde din drik? Det samme sug problem kan ske med en vakuumslange. Lejlighedsvis vil et hul i en slange forårsage et vakuum til at miste sugning. At reparere vakuumslanger med små slidser, kan et stykke tape være alt, der er behov for at sætte tingene tilbage i orden. Store revner eller punkterer vil kræve slangen skal udskiftes, hvilket er en meget enkel reparation.

En ny Cord fra Vacuum Repair Service

Sammen med at ramme muren med vakuum, har vi alle gjort det: kørt over vakuum ledningen, mens rengøring af huset. Det er ikke ualmindeligt at køre over ledningen under en støvsugning session, men når det sker, skal du straks slukke for strømmen, trække vakuum fra væggen og inspicere ledningen. En lille nick kan pakkes i elektrisk tape. Et flosset ledning, der viser sine indvolde skal udskiftes, før vakuum kan bruges igen. Et vakuum reparation vil være i stand til at gøre dette let.

Ingen Vakuum Reparation for kortsluttet Motors

Det er vigtigt at huske, at et vakuum er sat i en stikkontakt. Det er nemt at glemme dette, når du er i et værelse rengøring og vakuum er sat i en stikkontakt et værelse væk. Fordi de fleste støvsugere har elmotorer og er ikke dømt for våd / tør brug, er det meget vigtigt at undgå at suge op nogen form for fugt med en almindelig husstand vakuum. Når motoren shorts ud, vil der være lidt et vakuum reparationsservice vil være i stand til at gøre, og du vil være i markedet for et nyt tomrum!