Vakuum: Støvsugning Pet Hair Tips

Egenskaber fundet på bedste Vakuum for dyrehår

På markedet for en ny vakuum? Har du også tilfældigvis har hunde eller katte? Den bedste vakuum for dyrehår er en, der ikke kun har en god sugning, men en børstevalse, der vil hjælpe feje hår fra tæppet. Kun med en regelmæssig, grundig behandling af et kæledyr hår vakuum kan man forvente at få fat på en kaste problem.

Vedligeholdelse på en Pet Hair Vacuum

I tilfælde af allergikere, er det vigtigt, at vakuumposen af ​​dyrehår vakuum ændres regelmæssigt, eftersom skæl kan genindføres i luften gennem porerne i en vakuumpose når det er for fuld. Selv om det vil betyde at købe poser før, overveje at ændre vakuumposen før den rammer hele mærket. Det vil spare den Allergivenligt meget i vejen for skærpede symptomer.

Når et dyr Hair Vacuum Starter at lugte

Dyr har en naturlig olie til deres hår, der gør det klæbe til gulvtæppet og tøj. Det er, hvad der giver din pooch at "doggy lugt." Til tider kan en dårlig lugt kommer fra et dyr hår tomrum, når den er tændt. Dette er resultatet af bakterier fodring på olie og skæl i vakuum pose, som frigiver en ikke så nice aroma. Den bedste ting at gøre er at straks slippe af posen til en ekstern dumpster. Tør op, men ikke lægges i blød, indersiden af ​​vakuum og ændre sin filter. Lad vakuum uden for et par dage om nødvendigt; derefter, før du installerer en ny pose, drys en favorit tæppe freshener inde i posen. Når vakuumet er tændt, skal det udsender en meget bedre aroma.

En Animal Hair Vacuum Lige til bilen

Så du har renset dit hus og befri dine møbler af dyrehår fra hunde og katte. Men nu skal du tackle bilen i indkørslen! Kom dyrehår ud af en bil kan være en skræmmende opgave, da hår skakter altid synes at sammenflette med en bils syntetiske fibre. Om beskyttelsesforanstaltninger covers er altid en god ide, men som det går med dyrehår, er der altid nogle, der skal renses op. En idé dyrehår vakuum for biler vil være en, der har stor sugning og en børste bar.

Må ikke bare stole på en Pet Hair Vacuum til at gøre arbejdet

Som dyrehår indeholder en naturlig olie, der gør det holder sig til fibrene i gulvtæppet og polstring, vil det sandsynligvis tage en kombineret indsats af flere metoder til at slippe af med eller skære ned på mængden af ​​dyrehår i et hjem. Et rutinemæssigt anvendt regime, der involverer grooming dyret, støvsugning med en god dyrehår vakuum, holde kæledyr udenfor eller endda ændre et dyrs kost for at reducere kaste er muligheder.

En Pet Hair Vacuum med cykloneffekt giver mening

Dem, der søger en dyrehår tomrum bør overveje muligheden for et vakuum med cyklon handling. Cyclonic handling er i stand til at give en større luftstrøm, der giver mulighed for en konstant hastighed på sug. Dirt Devil har deres egen linje af vakuum med dobbelt cykloneffekt og patenteret D2-teknologi. Disse støvsugere også komme med et HEPA-filter, der fanger 100 procent af allergener.

Fredsbevarende opgaver håndterbar med en Pet Hair Vacuum

For huset, så lad et større vakuum med cykloneffekt gøre arbejdet med at få på dyrehår; men for mindre opgaver, der er afsat en håndholdt dyrehår vakuum for områder som bilen, møbler eller Fido strøelse. Når færdig med at bruge PET vakuum, tømme den straks at afskaffe skæl og eventuelle lugtgener, der kan udvikle.