Vakuum: Støvsugere for allergi Tips

Handlinger, der forbedrer indendørs luftkvalitet

For at forbedre luftkvaliteten indendørs, foreslås det, at der ikke kun skal man bruge en allergi tomrum ofte, de skal også:

  • vaske sengetøj hver uge
  • forlade kæledyr udendørs
  • forbyde rygning i huset
  • ventilere hjem på lav pollen tæller dage

HEPA vakuum Priser

Bygningen af ​​energieffektive boliger betyder indendørs og udendørs luft udveksles mindre og mindre. Det betyder, at en allergi vakuum med HEPA-filter er nødvendigt at holde den indendørs luftkvalitet sundt. Støvsugere med HEPA-filtre varierer i pris, men de kan være så lavt som $ 50 for en pind vac med et HEPA filter eller så højt som $ 150 for en poseløse oprejst vakuum. Disse er standard priser, og du bør tjekke med din vakuum forhandler baseret på dit budget og allergi behov.

HEPA-filter Støvsugere Er det bedste for allergikere

Lider du af allergi og trods religiøst rengøring af dit hjem fra top til bund, er du stadig plaget af rindende øjne og løbende næse? Den bedste vakuum for allergi er et HEPA-filter vakuum. Med disse filtre, kan op til 100 procent af luftbårne forurenende stoffer stoppes i igen at miljøet, udløser allergi symptomer.

Holde Allergi Støvsugere i den bedste tilstand

For at holde en allergi tomrum i tiptop form og hjælpe det bevare sin luft filtrering kvalitet, bør vakuumposen skiftes hver måned, og HEPA filter udskiftning skulle opstå hver seks til otte måneder. Omkring det tidspunkt, HEPA-filteret vil have sandsynligvis tilstoppes, at miste sin evne til at holde luftbårne forurenende stoffer ud af luften. Mens nogle filtre på et vakuum er vaskbare er HEPA filtre på støvsugere fremstillet af et papir og glasfiber materiale, der ikke kan vaskes. En god måde at aldrig glip af at ændre din vakuum pose på det rigtige tidspunkt er at ændre det, hver gang du betaler dine regninger hver måned. En god måde at huske at aldrig glip ændre HEPA-filteret er at ændre det, hver gang du ser en tandlæge, hver sjette måned eller deromkring.

HEPA luft renseanlæg Make a Difference

Undersøgelser har vist, at luften inde i et hjem kan faktisk være værre end luften udenfor. Mens godt bygget boliger er beregnet til at være lufttæt og energieffektiv, er de også låsning i en masse dårlige forurening. Oven i det, når allergikere støvsuge deres hjem uden HEPA-filtre, de frigiver snavs, støv, pollen og andre partikler tilbage i luften omkring dem. Undersøgelser har også vist, at HEPA-filtre rense luften godt nok til at rense computerrum og på hospitaler. Når man ser at rense indendørs luftforurening på et hjem eller på kontoret, kan ikke kun ved hjælp af støvsugere med HEPA-filtre gør en forskel, men også at have HEPA luftrensere i rummet kan gøre op med op til en tredjedel af en Allergivenligt symptomer.

HEPA-filter Støvsugere ved brug i Medicinske institutter

Dem med allergi bør have følgende ved rengøring hus:

  • Støvmaske, findes til enhver isenkræmmer
  • Plastic handsker
  • Gamle tøj, der kan straks kastet ind i vask efter rengøring (i varmt sæbevand til at dræbe støvmider)
  • Et HEPA-filter vakuum
  • En fugtig klud til aftørring af støv

Efter endt opgave aftørring og støvsugning, at brusebad straks slippe af støv eller snavs partikler på kroppen.

Fordelen allergi Støvsugere

Generelt en allergi over for støv er en allergi ethvert af de forurenende stoffer svævende i luften, såsom fnug dyrehår, bakterier, snavs, ragweed, selv mug. Et flertal af allergikere er faktisk allergisk over for husstøvmider. Holde allergi på en styrbar niveau betyder at tage en aktiv rolle i ens omgivelser. I forhold til de syge, der ikke har allergi støvsugere, dem, der bruger et HEPA filter vakuum ikke kun dramatisk forbedre indeklimaet i deres hjem, de rent faktisk behandle symptomer mindre og mindre og i kortere perioder. Da den værste tid af året til indendørs allergi er vinter, fordi ovne sparke op gamle støv, en regelmæssig rutine med filter forandring, støvning og bruge et vakuum med et HEPA-filter er stærkt anbefales.