Vakuum: Stick & Broom Støvsugere Tips

Den Stick Vacuum og Workstation

Hver håndværk bord, arbejdsstation eller havebord bør have en pind tomrum i deres arsenal af oprydning våben. De er lette vægt og genopladelige, men kraftfuld nok til at gøre kort proces med messer. Overvej dette: du slipper en potteplante på jorden. Det er aldrig en sjov oprydning, men en pind vakuum har strøm nok til at suge op pottejorden uden større besvær. (Plus, kan en poseløse stick vakuum også virke som et søgesystem for en tabt del eller stykke af et projekt.) En pind vac med et stort hoved er bedst for tæppebelagte arbejdsstationer såsom en systue, mens en pind vac med en kompakt hoved er fantastisk til arbejdsstationer med et hårdt gulv overflade, såsom en træværk butik eller haveskur.

En kost Vakuum som en back-up

Hvert hus har et vakuum til at tage sig af de store opgaver, men nogle job er bare alt for lille til at trække ud en opretstående eller dåse vakuum. En kost vakuum er glimrende som en "back-up" system. Let og genopladeligt, det er perfekt til at håndtere disse mini-messer, der kommer med hverdagen. Med den helt rigtige mængde af sug til at beskæftige sig med krummer på en hård overflade gulv, er det beskedne størrelse støvkop holder nok til at gøre køkken oprydning bekvemt. Det bedste er, hvis du leder efter en kost tomrum, der matcher dit hjem farveskema, der gyvel støvsugere derude, der kommer i mange forskellige farver.

Begrænset sovesale og en Broom Vacuum

Der er ikke meget plads i et kollegieværelse, men heldigvis kan en kost vakuum være gemt bekvemt af vejen indtil de skal bruges. Det er et perfekt match til sådan begrænset plads. Den sidste ting, som en travl studerende virkelig brug for, er at finde ud af at affectively manøvrere en fuld størrelse vakuum, samtidig kæmper med ledninger på samme tid. En kost vakuum kan bruges til at få de støv gækkebreve under sengen og suge snavs på døren eller under et skrivebord.

En Stick Vacuum er perfekt til RVS

Der er ingen bedre sted for en pind vakuum end en RV eller autocamper. Akku stick støvsugere giver mulighed for at holde omgivelserne rene og friske, mens ikke invaderer plads. Voluminøse opretstående støvsugere med lange ledninger er helt malplaceret i sådanne indelukkede omgivelser. En anden mulighed for hurtige rengøringsopgaver i en RV er en kost tomrum. Fordi det er ledningsfri, kan du feje trin eller posten måder ind i RV og støvsuge snavs op.

Ved hjælp af en Stick Vacuum i badeværelse

Støv, hår, skønhedsprodukter og lint opfordring til en pind vakuum, som kan manøvrere i og omkring de små rum i en bathroom.Because Dette er en af ​​de mest anvendte rum i et hus, kan en opbygning af produkter falder til gulvet og kan forlade et badeværelse ser kedelig og grungy. Men med lidt vedligeholdelse, kan dit badeværelse være ren hele tiden. En hurtig køre igennem med en fejemaskine er en fantastisk måde at gøre et badeværelse ser ren og frisk uden selv et anstrengt åndedræt!

Ved hjælp af en Stick Vacuum for trægulve

For at forhindre en hårdttræ gulv finish fra at bryde ned, bør du altid vakuum, ikke feje, snavs fra overfladen af ​​en hårdttræ gulv. Store voluminøse opretstående støvsugere kan være besværligt for en sådan opgave. En pind vakuum, er imidlertid let og perfekt til plukning venstre bag støv og krummer op. Disse genopladelige støvsugere kan nemt stuves i out-of-the-way steder, ligesom et spisekammer eller linned skab.