Vakuum: Robotic Støvsugere Tips

Robotic Støvsugere og allergikere

Robotic støvsugere kan være til stor hjælp for allergikere, hjælpe dem til at gøre op med dyrehår, skæl og lavtliggende gulv støv. Anvendes en gang om dagen i forbindelse med en rutinemæssig rengøring og støvsugning regime, vil allergikere finde deres symptomer reduceres betydeligt. Robotic tomrum bør ikke anvendes til at erstatte almindelig støvsugning, fordi de ikke har den sugning, som en konventionel vakuum har. Den stærke sugestyrke er noget en Allergivenligt virkelig behov for at befri et miljø af skærpende allergener og forurenende stoffer.

Robot Støvsugere og kæledyr

Brugen af ​​robot støvsugere i husstande med kæledyr har medført blandede anmeldelser. Vakuum har fået ros, når oprydning dyrehår, men vundet middelmådige resultater i forbindelse med kæledyr selv. Mens nogle dyr er upåvirket af enhver form for vakuum, for andre kæledyr, er det en "hårrejsende" oplevelse. Dyr, der ikke har noget problem med konventionelle støvsugere ikke kan lide meget om den nye robot vakuum i deres hjem. Huske på dyr har følsomme ører og kan høre frekvenser et menneske ikke kan. Det kan være en god idé at sætte kæledyr i en kennel eller et separat rum på de dage enheden vil blive anvendt.

Robot Vacuum Vedligeholdelse

Selvom det bevæger sig på egen hånd, quirky, praktisk robot vakuum kræver stadig en vis grad af vedligeholdelse. Enhedens støv siloer skal tømmes fra tid til anden og på grund af sin nærhed til gulvet, er der en mulighed for sensorer bliver overskygget, forstyrre apparatets evne til at fungere ordentligt. Husstande med kæledyr bliver nødt til at skille enheden for at fjerne dyrehår fra børsten revolverende.

Uden rene sensorer, vil en robot vakuum ikke være i stand til at beregne størrelsen af ​​det rum, dets rengøring sti eller identificere drop-offs, såsom trapper. Brug en blød pensel til forsigtigt duppe væk støv fra sensorer og andre sarte dele af enheden.

Robot støvsugere og Shag tæpper

Der har været forudsætninger, robot støvsugere gør en overfladisk rengøring job, men de har faktisk vist sig at være ganske grundig, når det kommer til at gøre deres arbejde. Det har imidlertid vist sig, at apparatet ikke fungerer godt på dybe bunke eller shag tæpper. Det er heller ikke overgangen godt fra eller til til dyb bunke tæpper. Et værelse med rulletobak tæpper kan ikke få den bedste rengøring job med en robot vakuum, men enhver anden form for gulvbelægning synes at nyde godt af denne maskine. Hvis du har tyk tæpper, kan din bedste satsning simpelthen være en opretstående vakuum.

Hjælpe Robotic Støvsugere Bliv den bedste, de kan

Med en almindelig oprejst vakuum, har du stadig nødt til at flytte små genstande og snor af vejen, så det ikke bliver fanget i børsten revolverende eller i slangen. En robot vakuum er ikke anderledes. På trods af handiness af robot støvsugere, vil du stadig nødt til at gøre en lille smule af din egen rengøring. Små legetøj, snor, aviser, telefon og elektriske bindebånd og snore fra mini-blinds skal placeres op og utilgængeligt. Enheden vil også støde på problemer, når det kommer til flosset tæpper. Placer en papirkurv eller lignende element i et sådant område for at undgå problemer.

Robotstøvsugere kan koste en smuk øre

Bekvemmelighed kan komme med en pris og robot støvsugere er ikke anderledes. Prisen på robot støvsugere kan variere, og vil blive bestemt meste af enhedens navigationssystem. Dette kan variere fra meget enkle og basale funktioner ($ 100) til fjernbetjeninger, planlagte bin dumpning og med at finde deres vej til deres infiltration station ($ 1800). Med andre ord, jo mindre input kræves af maskinen at gøre sit arbejde, jo højere pris. Den gennemsnitlige person betaler omkring $ 200 for en opretstående vakuum.

Når de køber Robotic Støvsugere giver mening

Du har sikkert set reklamer eller måske endda havde kaffe med en ven, mens deres robot vakuum gjorde rengøring. Disse er praktiske enheder og robot støvsugere kan være et godt valg, hvis:

  • du kan lide tanken om noget, der ikke kun vakuum uden at kræve din tilstedeværelse, men vil rense under senge, borde og andre rum en opretstående vakuum ikke kan.
  • din tidsplan er optaget, eller du føler, at det ville være rart at have en måde at røre op dit hjem i mellem regelmæssig rengøring rutiner.
  • du har en medicinsk tilstand, der forhindrer eller gør støvsugning vanskeligt eller umuligt.
  • du bare ligeglad for akkord af støvsugning eller gerne vil forkorte din liste over gøremål.

Ved at købe en enhed, læse instruktionsbogen og instruktioner grundigt. En robot vakuum kører på et genopladeligt NiMH batteri, der bliver nødt til at tænde for en bestemt mængde tid, når det først kommer ud af kassen.