Vakuum: Rengøring Carpet Tips

Rengøring Tæpper Giver Allergier One, Two Punch

Dyreskæl kan vare i årevis i et tæppe og forværre følsomhed allergikere længe efter Fido eller vanter har forladt bygningen. Med en regelmæssig rengøring rutine, der indebærer støvsugning med et HEPA-filter og brug af tæppe shampoo maskiner, kan allergikere følsomme over for dyrehår, pollen og andre luftbårne allergener se en reduktion i symptomer med 37 procent.

Med 63 procent af amerikanske husholdninger har kæledyr, er det en temmelig god satsning, at den tidligere beboer af din nye adresse sandsynligvis haft et dyr eller to. Det er altid en god ide at grundigt rene tæpper med et tæppe shampooer at fjerne dyrehår eller skæl før du flytter ind på et nyt sted. Dette vil holde allerede eksisterende allergener fra at sætte sig ind i dine møbler eller strøelse.

Område tæpper brug for kærlighed, også!

Mens tæpper modtager hovedparten af ​​slitage i den gennemsnitlige husstand, område tæpper se deres rimelige andel af misbrug, også. Selvom støvsugning er antallet en måde at holde området tæpper på deres bedste, vil der komme et tidspunkt, hvor ulykker eller et tæppe behøver blot en generel rengøring. Det er altid bedst at gå med producentens anbefalinger til rengøring; Men det er normalt sikkert at bruge Tæpperens udstyr på et område tæppe. Bærbare tæpperensere er den perfekte løsning til mindre område tæpper.

Standsning af Spill bliver en plet

Hvis du har tæppe, vil du uundgåeligt spild eller to til, som vil sende dig kører for tæppe rengøring forsyninger. Hemmeligheden til at stoppe en plet, før det begynder at deltage til udslippet med det samme og fjerne så meget af produktet som muligt ved hjælp af ved at duppe med et absorberende håndklæde eller fortrinsvis ved hjælp af en bærbar tæppe rengøring emhætte. Mange ved, at den bedste Tæpperens strategi er at skamplet et udslip med et absorberende hvidt håndklæde. Men for at holde det fra at sprede sig til et andet sted, bør tæppe rengøringsmidler sprøjtes rundt (og ikke i midten af) uheld. Ved at indeholde omkredsen og arbejde indad, vil udslippet bo i et mindre område, i stedet for at blive en irriterende plet, der vokser sig større og større. Hvis du har en bærbar tæppe renere, sørg for at det sprøjter rengøring løsning i koncentreret form og scrubs gulvtæppet.

Forskellen mellem en emhætte og en shampooer

Et tæppe emhætte er en maskine, der tilfører et rengøringsmiddel i et tæppe og derefter udtrækker den beskidte løsning bakke ud. Et tæppe shampooer sprays tæppet, typisk med et opskumningsmiddel, som derefter masseres ind i et tæppe med en roterende bar eller spinde børster. Disse dage, kan du typisk finde tæppe rengøringsmaskiner normalt er en kombination af de to. Hvis du vil have dine tæpper til tørre hurtigere, måske et tæpperengøringsmaskine være din bedste satsning, da maskinen suger det overskydende vand med en kraftfuld sug.

Finde en Carpet Cleaner, der passer til dine behov

Når du vælger blandt de tæpperensere, der bedst passer til dine behov, så spørg dig selv disse spørgsmål:

  • Har du planer om at have en fuld størrelse renere for tæpper eller bærbar enhed til spot rengøring?
  • Vil du have en maskine med værktøj eller vedhæftede filer?
  • Foretrækker du kvalitet over pris?

Kig efter tæppe rengøringsudstyr, der bruger varmt vand til rengøring. Også opretstående rengøringsassistenter kommer i en række vægte. Lysere modeller er perfekte til lejlighed bor og bærbare enheder kan bruges i hjemmet eller bilen.

Tackle store opgaver ved at bryde dem ned

Tæpperens kan virke som en overvældende job - især når du laver tæpper i hele dit hus. Hvordan til at klare? Med den samme metode til at tackle alle store job: bryde det ned! En af de nemmeste Tæpperens metoder er at bryde rummet ned i fjerdedele. Koncentrer dig om at rense et kvartal ad gangen, hvilket gør afleveringer op og ned; derefter venstre til højre. Når alle fire kvartaler er færdig, gøre en sidste aflevering over hele rummet.