Vakuum: Poseløs Støvsugere Tips

Du behøver ikke at være så hård ved dig selv!

Når det kommer til fysisk sundhed, kan husarbejde være en beskatte opgave - især når det kommer til støvsugning. Der er tidspunkter, hvor ikke alle kan eller bør gøre husarbejde. Men nogle tomrum har funktioner, der kan gøre opgaven meget lettere:

  • En poseløse vakuum kan tømmes efter hver brug, holde det lys og derved undgå muskel stamme.
  • Selvkørende vakuum er perfekt for dem med fælles og muskelsmerter, som er ergonomiske håndtag, der også har til formål at beskytte leddene.
  • Et HEPA (høj effektivitet partikler luft) filter fanger 98,9 procent af pollen, støv, dyreskæl og andre luftbårne forurenende stoffer, der forværrer allergi.
  • Lav støj og vibrationer støvsugere beskytter mod nerveskader.

Vejrtrækning Easy

I 1995 resultater fra en EPA undersøgelsen om rene miljøer erklærede, at den bedste måde at holde samler sig støv var at støvsuge grundigt! Alligevel kan en af ​​de største kilder til støv i mange hjem være vakuum selv. I modsætning til konventionelle støvsugere, hvor støvpartikler kan slippe gennem porerne i posen, en poseløse enhed tillader allergikere til at styre dette mængden af ​​støv og snavs ved at holde den let adgang støv kop og filtre rene.

Light Vedligeholdelse Støvsugere

Støvsugere er blevet en uundværlig del af hjem vedligeholdelse. Dog kan bryde ud en kraftig vakuum være omstændelige for mindre rum i hjemmet. Hver husstand skal også have en lys-duty enhed til at tage sig af tørre spild og daglige touch-ups i køkkenet eller badeværelset. En poseløse stick vakuum er perfekt til disse job. Posen eller affald reservoir er den perfekte størrelse til små spild og mange tomrum af denne type er udskiftelige på tæppebelagte og ikke-tæppebelagte overflader. Det er fantastisk til at suge op krummer ud af linoleum og gøre en hurtig pass over tæppebelagte trapper, er det også perfekt til brug i sovesale, autocampere og både. Et godt eksempel på dette ville være Dirt Devil Power Stick.

Holde det rent, mens Dumping af Dirt

Alle støvsugere kræver en vis form for vedligeholdelse og støv kop en poseløse støvsuger med tiden bliver nødt til at blive dumpet. En enkelt plastik indkøbspose vil være alt det tager at gøre tømme støv kop på en poseløse støvsuger en enkel, problemfri opgave. Hånden ind i posen og med din taske-dækket hånd, greb støvhætten. Træk pose over koppen. Giv reservoiret en hurtig dump og træk støvbeholderen ud, hurtigt binde off posen. (Vær sikker på at vælge en taske, der ikke har nogen huller i det!)

At vælge en Poseløs Vacuum

Den cykloneffekt af en poseløse støvsugere anvender teknologi, der tager en strøm af luft og snavs og spins det i vakuum som en mini-snavs tornado. Det snavs falder ned i en kop og luftstrømmen bevæger sig ud af vakuumet gennem et filter.

Vælg en poseløse støvsuger, hvis:

  • du har en høj vedligeholdelse / aktiv husstand (eller enhver anden situation) børn og / eller kæledyr. Du sparer bekostning af konstant at købe vakuum poser og undgå en forværring af ikke at have en, når du har brug for en. Der er også mulighed for at hente en vare, der var et uheld suget op, som er fælles i husstande med børn.
  • du ønsker et vakuum med bedre luftgennemstrømning og HEPA-filtrering for allergi. Du skal blot vaske den plisserede filter og udskiftning af HEPA-filteret en gang, måske to gange om året vil holde dit hjem og vakuum i tip-top form.