Vakuum: Hårdttræ Floor Støvsugere Tips

Et vakuum til Gulve med en våd / tør Option

I tilfælde af spild, er det naturligvis nødvendigt at tørre dem, så snart de sker. I'ts vigtigt at vide, at stillestående vand kan warp et gulv overflade og skal straks behandles for at forhindre yderligere skader. Når det kommer til at vælge et vakuum for trægulve, er det altid en god idé at have en hård overflade vakuum med en våd / tør mulighed. Dette giver dig mulighed for at rydde op i et rod uden at beskadige et vakuum motor og koster dig penge i reparationer.

Område Tæpper Hjælp Hold et trægulv Clean

For yderligere at beskytte en hårdttræ gulv fra slitage, brug område tæpper til at fange snavs langs store trafikruter i huset, såsom indgangspartier og gangarealer. Sørg for at vælge et vakuum, der vil ikke kun holde en hårdt træ gulv ren, men der kan også justere at rengøre området tæpper. Et vakuum med indstillinger til hårde overflader, samt tæppe er en vidunderlig idé i disse tilfælde. Dette vil gøre det muligt tæppe til at få rengøring den har brug for og redde trægulv bliver beskadiget af det vakuum s rulle pensel.

Vælg et Canister Vacuum Clean Hard trægulve

Mens en pind eller let vakuum er lettere at flytte rundt mens rengøring, skal du vælge en dunk vakuum, når 50 procent eller mere af hjemmet overflade er træ eller andet hård overflade gulve. En hård overflade vakuum vil sandsynligvis også komme med mange andre rengøringsmidler funktioner, der hjælper rydde op hårde trægulve, såsom wand vedhæftede filer og spaltekorrosion værktøjer. Disse vil give mulighed for rengøring omkring omkredsen af ​​et værelse og evnen til at passe nemt bag TV-kabinetter, hvor støv kan lide at samles.

Vælg et hårdt træ gulv Vacuum der ikke ridser en Finish

Da en hårdttræ gulv vakuum vil bevæge sig på tværs af en noget delikat finish, er det vigtigt, at enheden har hjul eller hjul, der vil flytte, når du gør og ikke ridse gulvet overflade. Lederen af ​​enheden, der vil holde trægulvet ren skal også have hjul og / eller bløde børster. Enheder med rullelejer barer bør justere eller slukkes for at undgå at gøre buler i gulvet overflade.

Vakuum at holde et trægulv rene længere

Trægulve er smukke, men deres mål kan opdeles med tiden ganske let ved skidt og snavs. For at holde fra at ridse gulvet finish med koste og dustmops, er det bedre at bruge en hård overflade vakuum med bløde børster til grundigt at få et trægulv rent. Hårde overflade tomrum kan normalt findes i opretstående form eller som en pind vakuum.

Brug en hård overflade vakuum til rene gulve Før Optørring

For at forberede et trægulv til at tørre spildet, foreslår mange producenter, at overfladen støvsuges først at afhente støv, snavs eller sand, som kan beskadige overfladen. Fejning ikke kun efterlader gulv stof men børstehårene på kost selv kan også skade en finish. En hård overflade vakuum, som kan rense trægulve effektivt og grundigt er et meget bedre valg.

A Hard Wood Floor med vedhæftede filer Gør kort proces med Pet Hair

Pet hår er noget lettere at håndtere på et trægulv end på tæpper; Imidlertid vil det ofte indsamle langs sokler eller i hjørnerne af et rum. Vælg en hårdttræ gulv støvsuger med wand vedhæftede filer, der vil give en hurtig sweep af et værelse perimeter med en sprække værktøj. Dette vil give en til at gøre kort proces med oprydning skæl og støv, der kan have indsamlet i hele hjemmet.