Vakuum: Håndholdt Støvsugere Tips

Holde en Cordless Hand Vacuum i en RV

Vi ved, at trådløse tomrum er stor rundt i huset, men hvad med til dit hjem på hjul! Hvis der er nogen sted, der giver mening at have en ledningsfri hånd vakuum, det er en RV eller autocamper. Med sådan et lukket miljø, betyder det ikke tage lang tid for denne form for plads til at få beskidte hurtigt! Men støvsugere af sædvanlig størrelse er for besværligt og tager for meget plads. En håndholdt enhed vil være langt mere manøvredygtig; plus der er ingen ledning til at komme i vejen! Det er en ekstra bonus, hvor hver tomme plads tæller!

Brug af en trådløs Vacuum at slippe af støv gækkebreve

Glem støvet spray og klud! En trådløs hånd vakuum kan gøre underværker ved let aftørring omkring huset. Bevæbnet med en sprække værktøj vedhæftet fil, kan man nå og suge skuffen i et hjørne, komme i kontakt med disse støvede områder bag video kabinetter og endda let suge støv og snavs, der kan lide at samle op bag computere og anden elektronik op.

En trådløs håndholdt Vakuum som et søgesystem

En trådløs håndholdt vakuum er et vigtigt redskab i arbejdsstation områder som træbearbejdning butikker, havearbejde områder og systuer. Kompakt og praktisk, den magtfulde suge gør oprydning til en leg med ingen bekymringer om at forlade usoigneret rod om om. Det gode er, med poseløse hånd støvsugere, enheden fungerer som et søgesystem. At miste en stift eller en del under bordet betyder blot støvsuges op og fiske det ud igen!

En lille støvsuger Betyder Kids kan hjælpe

Legepladser er et ideelt sted for en håndholdt vakuum. Ikke alene er det praktisk til oprydning glitter, papir eller viskelæder gnidninger, en lille støvsuger er let manøvredygtig selv for unge hænder. Gode ​​erfaringer kommer fra udlejning børn hjælpe og støvsugning er en af ​​de første gøremål små børn lære at gøre, fordi det er relativt sikkert og nemt. Når det kommer til børn, en ledningsfri hånd vakuum er en guldkorn, efterlader ikke plads til at snuble eller blive viklet.

En Cordless Hand Vacuum Holder en Kitchen Spotless

En af de bedste måder at holde myrer fra invaderende er at gøre dem tror, ​​der er noget værd invaderer dit hus for! En trådløs hånd vakuum i køkkenet er perfekt til hurtige pick-ups og krumme sprænge efter måltider. En håndholdt støvsuger er en uvurderlig, ugiftig værktøj, der kan hjælpe i kampen for at holde små raiders sådan i skak. Forhåbentlig hvis du holder deres fødekilde væk, vil du ikke behøver at bekymre sig om at bruge giftige bug mordere, der kan skade din familie og kæledyr.

Ved hjælp af en håndholdt støvsuger til at gøre op med allergier

En håndholdt vakuum er nødvendig for husstande med polstrede møbler; især de husstande med kæledyr og allergikere lever sammen. Støv og dyrehår kan bosætte dybt ind møbelstoffer, hvilket gør dem kedelige og nedbryde fibre. Give møbler en hurtig gang over i løbet af ugentlige rengøring med en håndholdt støvsuger vil ikke kun holde møbler ser nye, men det vil skære ned på dyrehår og støv i luften. Det vil forhåbentlig være gode nyheder for allergikere, der vil se deres symptomer mindskes.

Ved hjælp af en håndholdt Vacuum Clean Stairs

Trapper, den mest trafikerede vej i huset, virkelig tage et bankende i løbet af hverdagen. Slæbe en vakuum op og ned en flyvning trapper, så du kan rense er ikke kun en besværlig opgave, kan det også være farligt! En bedre ide er at vælge en håndholdt vakuum. Endnu bedre, når trapper er tæppebelagt, vælge en håndholdt med en børste revolverende, perfekt til at bringe op snavs fast i fibrene. Hvis du vælger en beholder vakuum, så prøv at bruge en, der har en slange med vedhæftede filer. Dette giver dig mulighed for at forlade beholderen i bunden af ​​trappen, mens du støvsuger hvert trin med slangen.

Ved hjælp af en håndholdt støvsuger til at rydde op Pet messer

Gudskelov vi elsker vores kæledyr på trods af de messer, de laver! Hand tomrum er lige noget for hurtig touch-ups omkring vores elskede dyr hjem eller kattebakke. Mens stærk nok til at hente fødevarer piller eller kattegrus, messes at arealer på gulvtæppet faktisk kræver en håndholdt støvsuger med roterende børste, der kan feje snavs.

Sjov og Funktion i en ledningsfri håndstøvsuger

Det har været kendt i årevis, at når du sætter det sjovt med funktionelle, vil rengøring ikke virke som sådan en opgave. The Dirt Devil Kone ledningsfri hånd vakuum tager denne idé til sig. I en dekorativ sag, der fordobler som en oplader, kan det gå i RV eller på universitetet og passer lige i kollegiet. Det er iøjnefaldende, fordi det kommer i mange forskellige farver, så godt. Det bare kunne tilskynde lidt oprydning hver gang i et stykke tid også!

Brug af en trådløs håndholdt Vacuum Clean din bil

Når det drejer sig tid til at rense din bil, du har brug for en håndholdt vakuum i små rum. Vakuum vedhæftede filer kan få under og mellem sæderne. For eksempel kan en sprækkemundstykket kommer i folder af sæder, sæler og dørkarme. Ikke alene er det at afskaffe grungy snavs, dets forbedre levetiden for bilens interiør. En trådløs håndholdt vakuum betyder, at du kan manøvrere i bilen uden at skulle stoppe og udrede dig fra irriterende ledninger!