Vakuum: Commercial Støvsugere Tips

Den multifunktionelle Shop Vacuum

Shop tomrum er dem, der kan bruges til at rense uheld, der er vådt eller tørt, og er beregnet til at rense store, tunge rester. Disse støvsugere er perfekte til tunge messer i garager eller værksted miljøer med store maskiner. De er også fantastisk til at suge op stykker eller dele, der falder ind i disse out-of-the-way spots. Efter din vakuum suger elementet op, kan du blot pop off låget og hente det!

Ved at bruge en tilspidset adapter og fleksible rør, er det muligt at forbinde den ene ende af slangen til støv-porten på en magt håndværktøj og den anden ende til dysen på en butik vakuum og derved skabe et sikkert og trygt miniature central støvopsamling system!

Fordelene ved en Industrial Vacuum

En industristøvsuger er en, der bruges i byggepladser og andre industrielle miljøer. Det er ikke en enhed, der anvendes af den brede offentlighed. De, i fremstillings- og byggeindustrien vil gavne ikke blot fra renholdelse af deres job sites, men de vil også bemærke den forskel det gør i deres bundlinje ved at reducere behovet for visse typer af udgravning arbejdskraft.

Virksomheder, der bruger en industristøvsuger, snarere end arbejdskraft til udgrave sådanne ting som snavs, sand og sten kan nedsætte risikoen for skade på arbejdstagernes ned til næsten nul. Denne type vakuum forbedrer effektiviteten og giver en renere, sikrere arbejdsmiljø.

Aspekter af Commercial Støvsugere

Kommercielle støvsugere er bygget med mere robuste komponenter og findes i miljøer, hvor det vil spille en stor rolle i dagens aktiviteter. For eksempel kan tomrum, der anvendes i hovedrengøring tjenester, hoteller og Janitorial tjenester forvente at se mere end 15 timer om ugen for brug, mens den gennemsnitlige husstand støvsuger ser cirka en time om ugen. Oprejst, dunk støvsugere, cart støvsugere og rygsæk støvsugere er fælles seværdigheder i hele erhvervslivet og de fleste er branchespecifik, med rygsæk vakuum giver den mest produktivitet.