Vakuum: Bil & polstring Støvsugning Tips

Angriber en Spill med en våd / tør Vac Før det angreb dit Tæppe

Uanset hvor mange sikkerhedsforanstaltninger er på plads, vil væske og bevægelse normalt resultere i et udslip (og det er normalt med en hvidt tæppe og tranebærsaft!). For at holde flydende pletter fra indstilling i polstring, det trick er at tage en bil vakuum med en våd / tør kapacitet og få så meget af væsken ud så hurtigt som muligt, før du anvender et tæppe renere. Du ønsker at sikre, at der er så lidt væske tilbage på polstring, da dette vil hjælpe med at holde pletten fra indstilling og yderligere nedbryde polstring fibre.

Støvsug din bil Fresh!

Din tidsplan er kø hver uge og i weekenderne er afsat til hus gøremål, så hvem har tid til at holde din bil ildelugtende frisk og ren? Hvis det kommer til at være et stykke tid, før din næste interiør bil rengøring, kan du stadig føle, at du kører rundt i en ren bil. Med lidt tæppe freshener eller bagepulver på tæppebelagte gulve, bruge din bil vakuum til grundigt suge det op! Det kan ikke have den nye bil lugt længere, men i det mindste fik du lidt rengøring udført og opfrisket det lidt op, hvilket gør for mere behagelig kørsel!

Støvsugning kan gøre din bil ser bedre end Great

Hver gang du trykker på bilvask, du trække over bagefter og støvsuge din bil? Ved den tid, du er færdig, tror du du har en skinnende ny bil inde og ude. Men ifølge nogle bilentusiaster, du tager fejl. Spørg nogen, der brænder for biler til køretøjer rengøring tips og de sandsynligvis ikke vil anbefale at bruge køretøjer tomrum på en vaskehal. De er ofte urene og mangler den rette mængde sugning at få thejob gjort korrekt. I stedet vælger en håndholdt vakuum eller endnu bedre, bruge en enhed, der har værktøjer findes på et møbel vakuum, såsom polstring pensler og spaltekorrosion værktøjer. Disse vil hjælpe med at give din bil en bøde, detaljeret look.

Sætte Pet Hair i stedet

Fido elsker at gå en tur med familien og Fido hår aldrig ønsker at forlade bilen! Kom dyrehår ud af et køretøjs polstring og tæpper kræver mere end blot suge af den gennemsnitlige automotive vakuum findes på en bilvask. Hvis du ønsker at få en grundig rengøring, køretøjer tomrum med en børste revolverende er det eneste, der virkelig vil afhente hår, der er sammenfiltret eller sammenflettet med gulvtæppet fibre. På grund af den roterende indsats af børsten, snavs og håret fjernes fra dybt inde polstring.

Bil Støvsugere Need Love, Too!

Brug af en trådløs bil vakuum er fantastisk til at komme under sæder. Men en bil vakuum kræver lige så meget pleje som din bil gør! Før støvsugning ud din bil, skal du fjerne alle store rester, herunder forandringer, sugerør, små stykker legetøj, pakkemaskiner, forstenet mad og alt andet, der kan forårsage skade på din vac. Sæt en gummihandske hvis nødvendigt, og gøre en komplet søgning under sæder, før du begynder "Operation Clean Car!" Dette er en fantastisk måde at holde din bil vac fra suge op noget, den ikke ønsker, som hjælper det holder meget længere!

Vedligeholdelse af Læder Sæder

Du har sikkert brugt lidt mere på din bil for at få læder bilsæder, så hvorfor ødelægge dem, fordi du forsømt at foretage rutinemæssig vedligeholdelse i din bil? For at få mest ud af læder bilsæder, bruge polstring pensel fundet på et møbel vakuum til forsigtigt at løfte støv eller snavs. Du bør gøre dette, før du anvender nogen form for læder balsam. Støv og partikler gnides ind i porerne af læder vil nedbryde overfladen og ødelægge udseendet og fornemmelsen af ​​en ellers meget dejlig (og dyre) luksus.

Bruger de rigtige redskaber til jobbet

Der er tusind steder for snavs og støv at opbygge i en bils interiør og finde dem, kan virke skræmmende. For virkelig at få en bil op til inspektion standarder, bestemte vedhæftede filer er et must! For bil polstring rengøring, tilbehør såsom et mundstykke og polstring børste fundet på de fleste almindelige støvsugere kan hjælpe med at gøre det indre af en bil ser ekstra ren og frisk!

Brug en polstring børste: forsigtigt på sæder (forside og bagside), solskærme, konsol, instrumentbræt, gauges, ventilationskanaler og hovednavne

Brug et sprækkemundstykket: i mellem sæderne, i folder af sæder, langs døren jambs og i mellem dør sæler, askebægre, ventilationskanaler, kopholdere og langs alle køretøjets sømme, et sted, hvor snavs og støv kan lide at indsamle.

Giv din bil touch-ups i mellem dens Vedligeholdelse Rutinemæssig

Rengøring din bil er aldrig på toppen af ​​nogens liste af sjove ting at gøre. Det skal dog gøres fra tid til anden, især hvis du har børn eller drev en samkørsel. Med alle disse ture rundt i byen, er din bil forpligtet til at indsamle snavs, snavs og måske endda nogen er efter skole snack. For let vedligeholdelse, indtil din næste store rengøring køretøj, en håndholdt vakuum er den perfekte størrelse til brug som en bil vakuum. En hurtig en eller to minutter touch-up fjerner snavs, sand og snavs, der ellers vil bygge op, så nedbryde fibrene i en bils polstring. Ikke blot vil tæpper og stof i bilen ser godt og holder længere, køretøjer med en intakt interiør bevare en bedre gensalgsværdi end dem der ikke gør. Så det er værd at de ekstra par minutter af rengøring på grund ned af vejen, kan det faktisk sætte nogle penge i lommen.

Sådan virkelig at få Deep Dirt

Støv og snavs elsker at gemme sig dybt nede i bunden af ​​tekstiler og tæpper. Nogle bil støvsugere kan have god suge- og er fantastisk til at komme på sand eller krummer på overfladen af ​​interiører. Men en bil vakuum med en børste revolverende er fantastisk til vibrerende støv, pollen og skæl opad og fejer affald op i vakuum, hvor det hører hjemme. En hånd vac er normalt et godt værktøj at have for disse typer af jobs. Det er især nyttigt, hvis du støvsuge små lapper af stof, som en sofa eller lille tæppe.

Sådan Rens Headliner af din bil

Når støvsugning en bils interiør med køretøjets tomrum, mange glemmer ofte at røre op hovednavn, eller stoffet på loftet af bilen. Det er et område af bilen, der indsamler en enorm mængde af støv. Da hovednavne er meget nemme at hage en blød-strittede polstring pensel og gå med retningen af ​​materialets vævning at løsne skidt og snavs fast i sine fibre.