Værktøj: Tradesman Tools Tips

Gipsvægge behøver ikke at betyde "Dull Wall"

Aubuchon Hardware Tip: Når du har vænnet dig til at bruge gipsvæg værktøjer, vil du se, hvor rodet et job, det kan være, og teksturering gipsvæg er nok den messiest af alle. Indervæg teksturering i hånden kan spare nogle penge på gipsvæg værktøjer som en sprøjte og kompressor, men hvis du har brug for at leje eller købe en sprøjte for at få arbejdet gjort hurtigere, er det vigtigt at få en dejlig armload tape så godt. Du får brug for det til korrekt maskere enhver overflade i det rum, du ikke ønsker at være dækket i gipsvæg teksturering materiale. Sprøjter arbejde hurtigt, men de er rodet og en umaskeret overflade vil helt sikkert få dækket af en vis mængde af drywall tekstur materiale. Dette omfatter din gipsvæg værktøjskasse og værktøj. Maske, før du sprøjte!

Før Maleri Indervæg

Eksperter siger, når du har hængt din gipsvæg, overtrukket alle sømme og negle, og gjort dit sidste slibning, der er endnu et skridt, før der ansøges maling. Nogle mennesker vil lancere lige ind i en maleri projekt, men uden at tilføje en kombination sealer og primer til væggene, vil du have fejl, herunder dårlig tekstur, og "fælles banding". Primeren / sealer kan betragtes som en "male prep" step meget gerne sprøjte primer på en bil før maling. Denne form for drywall primer bør være en del af din anden drywall værktøjskasse, den samme som forbindelse og tape. Din maling bør rulle på en glat overflade, og skal have en ensartet konsistens. Læg ikke regelmæssig maling på "nøgne" gipsvæg, medmindre du er klar til at se dit arbejde ender ser anden sats.

Fliser og Indervæg

Så du har fået din flise værktøjer, er dit badeværelse gipsvæg hængt, og du overvejer at installere flise direkte på gipsvæg. Nyankomne undersøger dette vil snart lære der er to skoler til at tænke. Den første er, at man aldrig skal installere flise på gipsvæg, nogensinde, da det betragtes som for tung eller en forpligtelse på grund af bevægelse og revner. Den anden tankegang siger "gå bare i gang, men bruge små, lette fliser, og den bedste mørtel, injektionsmørtel osv du kan finde." Din bedste løsning kan være at erstatte de drywall sektioner, du planlægger at flise med cement bord, hvis du har noget ud over en lille mængde af dekorative fliser at installere. Hvis du installerer fliser på gipsvæg, være sikker på Værelset er meget tør på forhånd.

Installation Nye Tagrender?

Hvis du får klar til at installere nye tagrender, bør din liste over rendestenen værktøjer omfatter en drevet skruetrækker, en nedstryger, en chalkline, og en stige. Størrelsen og typen af ​​stigen er særlig vigtig for maksimal sikkerhed og nem installation. En udvidelse stigen er det bedste tagrende værktøj til jobbet, ikke er afhængige af en fast højde stigen for denne ene. Sørg for at dit lokalnummer stigen projekter tre meter over tag linje for at give den stabilitet, du bliver nødt til at gøre arbejdet. Det er også vigtigt at forankre stigen korrekt med en justerbar stabilisator, som vil afstive stigen på taget.

Når du er færdig Hanging Indervæg

Hvis du aldrig har hængt drywall før, vil du ikke indse, indtil du er i midten af ​​projektet, som en del af din gipsvæg udstyr bør omfatte noget at rydde op i rodet. Det er en beskidt forretning, og rydde op i affald er kun en del af problemet; der er at hvid kalkholdig rest at beskæftige sig med, også. En god våd / tør vakuum er lige hvad du har brug for at fjerne hvide ting. Hvis du har en virkelig stor opgave at rydde op efter, du har brug for ekstra poser og udstødning filtre til vakuum. At finde de vakuum- og beslægtede produkter er let, bare gøre en Google-søgning på ordene "gipsvæg tomrum", og du vil komme ret til, hvad du har brug for at styre post-projektet rod.

Udskiftning af en beskadiget Piece Of Siding

Har du et enkelt stykke vinyl sidespor, der er blevet beskadiget og behov udskiftes? Dette job kan virke skræmmende i starten, men du virkelig har brug for kun et enkelt værktøj i tillæg til en hammer, en tang, og nogle tin klip.

Dette sidespor værktøj kaldes en sidespor afsked værktøj, og omkostningerne under ti dollars. Det er dybest set en buet metal krog med et plasthåndtag. Krogen er lavet til at passe under sidespor at trække sidespor over stykket udskiftes. Jobbet, der er beskrevet på en generel måde, går sådan her: gå hele vejen ned stykke sidespor på denne måde, for at eksponere neglene, der skal fjernes for at tage ned det beskadigede stykke.

Træk negle, trykke ned på den beskadigede sidespor at fjerne det fra "starter strimmel" den er tilsluttet, derefter erstatte med et nyt stykke, der er så tæt på originalen, som du kan finde. Du bliver nødt til at skære det til at matche, dermed tin klip. Når den nye brik er skåret, skal du skubbe den på plads, og brug sidespor afsked værktøj til at hejse den nye brik på plads på "starter strip". Du derefter søm det på plads, men lad neglene stikning op lidt for nem fjernelse (huske hvad de gamle søm lignede før du trak dem? Hammer til omkring samme dybde.) Tryk derefter det øverste panel på plads. Den sidste ting at gøre, er at gøre, hvad du gjorde med sidespor værktøjet, men i omvendt rækkefølge. Dette er en generel beskrivelse, skal du sørge for at prøve en ny job på et enkelt stykke til fuldt ud at forstå proceduren inden en stor udskiftning job.

En fælles Indervæg Reparation

Fik et hul i gipsvæg på grund af en dørhåndtaget? Denne fælles gipsvæg reparation er temmelig let at gøre, og er en stor starter projekt for gipsvæg nybegyndere. Den første ting du behøver, er en almindelig klæbende plaster skabt til projekt som dette, med en metal / glasfiber mesh. Placer den over hullet, så bare frakke med gips forbindelse. Du skal bruge to eller tre lag. Lad forbindelsen tørre, og sand, hvis nødvendigt. Derefter bør dit næste projekt være at installere en dørstopper for at forhindre din dørhåndtaget beskadiger reparationen du netop har lavet!

Gipsvægge behøver ikke at betyde "Dull Wall"

Nyankomne til kunsten at hænge gipsvæg vil blive overrasket over mængden af ​​tilgængelige værktøjer til at hjælpe fikse op et projekt. Et sæt drywall udstyr er designet til at tilføje tekstur til væggen, men hvis du aldrig har handlet om en gipsvæg tekstur sprøjte før, vil du blive chokeret over hvor dyrt disse enheder kan være. Den gode nyhed er, at du kan leje disse sprøjter fra en lokal værktøj leje center. Du kan endda glemme sprøjten, og anvende tekstur i hånden; dine muligheder omfatter en kraftig struktur kendt som "popcorn", som kan skjule fejl og fejl i den første opgave, "skiptrowel", som kan ligne stuk, og "orangepeel", som giver den samme form for tekstur navnet antyder.

Hvad er Indervæg Corner Bead?

Gipsvægge hjørner kan være en vanskelig operation, især hvis du ikke har meget erfaring med at arbejde med disse materialer. Et element, du vil helt sikkert brug for kaldes gipsvæg hjørne perle, som er installeret efter gipsvæg er hængt. Disse er tynde metal strips, der skaber gode indvendige hjørner for hver af væggene i din gipsvæg projekt. Du frakke hjørnet perle med "gipsvæg mudder", og sætte den på plads. Når mudderet er tørret, kan du sand ned dit arbejde for at give det en glat udseende, men sørg for at bruge en spartel eller anden gipsvæg værktøj til at tage væk overskydende mudder fra din gipsvæg hjørner, før de begynder at tørre. Hjørnet perle er kun en del af projektet, men det er et vigtigt skridt i at få udseendet af en ordentlig "færdigt" værelse.