Vægttræning: vægttab planer Tips

Trænings Retningslinjer for Weight Loss

Inden du begynder en øvelse program, bør en physican høres for at sikre, at deltageren er rask nok til at deltage. Aerob (betyder kræver ilt) motion består af aktiviteter som gåture, jogging, svømning, cykling, skiløb. For de bedste resultater, bør aerob træning ske 20-60 minutter om dagen og 3-5 dage om ugen. (Frekvens, intensitet og varighed 2003) Intensiteten bør være stor nok til en person til at lægge mærke til hans eller hendes puls er højere, men stadig være i stand til at føre en samtale. En vellykket vægttab program består også af styrketræning. Resistance uddannelse falder ind under kategorien af ​​anaerobe (dvs. uden ilt) motion. Retningslinjerne for styrketræning er som følger: atleast 2-3 gange om ugen, 8-12 gentagelser, 2-3 sæt, og arbejder 8-10 store muskelgrupper. (ACSM 1995) Eksempler på dette kan nævnes: bicep krøller, bænkpres, squats, sidde ups, push ups, stol DEPS.

Vægttabet behøver ikke at være en umulig opgave. Tager simples skridt som at bruge trappen i stedet for elevator, parkering bil længere væk, og tager søndag drev i stedet for ture vil være meget gavnligt for et vægttab program. Det vil også kunne betale sig at investere i en skridttæller og mål for atleast 10.000 skridt om dagen. Alle træningsprogrammer bør være forskellige for at forhindre kedsomhed.

Vedtage en vane Vægttab Øvelser

Hvis du ønsker at droppe pounds, komme i gang i retning af en mere aktiv livsstil med nogle vægttab øvelser. Institut for Sundhed og Human Services anbefaler en todelt strategi for raske voksne. Det første skridt er at få tid hver uge for vægttab øvelser gør mindst to timer og 30 minutters moderat aerob aktivitet eller en time og 15 minutters kraftig aerob aktivitet. Det er at foretrække at sprede disse vægttab træning hele ugen. Den anden del er at gøre styrke øvelser mindst to gange om ugen.

Vægttab øvelser behøver ikke at være slid. Find vægttab træning, der er behageligt for dig og gøre disse en fast del af din ugentlige aktiviteter. Overvej følgende liste af vægttab øvelser: backpacking, bowling, balsal kano, dans, Timer, rulleskøjteløb, sjipning, skiløb, svømning Tae Kwon Do, volleyball eller til fods. Find den vægttab øvelser, du nyder, forpligte sig til at gøre dem en livsstil vane, og se pounds begynder at smelte væk.

Motivation Gør Vægttab Nemmere

Af Linda E

Staying motiveret er en udfordring for mange aktiviteter, herunder vægttab. Er vigtigt for dem, der virkelig ønsker at tage ud og holde overskydende pounds Fastholdelse vægttab motivation, mens shopping for fødevarebehov.

Her er et par nemme at huske tips til at øge vægttab motivation når dagligvarer:

1) Indarbejd hjælp fra venner. Selv en lejlighedsvis påmindelse kan holde med dig for længe efter i øjeblikket. For eksempel er du trang "kost" chokolade. Din ven minder dig om, at du skulle ikke købe dette produkt. Senere samme dag, du er i supermarkedet, ser på kosten slik. Du ser igen på de ingredienser og sukker eller fedt indhold, men satte varen tilbage. Din vens ord er klart gentages i dit sind, hvilket gør det meget lettere at sætte det punkt tilbage.

2) Læs etiketter. Når du er klar over sukker gram, fedt gram og kalorie tæller, er det meget lettere at beslutte at vælge den fødevare, der har lavere tal.

3) Nyd føle stolthed inde som du omgå højt kalorieindhold poster og springe hele gangene af fristende fødevarer, som slik, deli, eller frosne fødevarer afdeling.

4) shop aldrig mens sulten.

Hold kontakt med dine følelser, når du køber mad. Brug din hukommelse til at trække sig ud nogen ernæringsmæssige oplysninger du husker for løbende vægttab motivation.

Er hurtigt vægttab Safe?

Alle ville elske at have det perfekte Hollywood krop, så de prøve en af ​​de mange hurtige vægttab FAD kostvaner, der lover hurtigt vægttab inden for uger. I de fleste tilfælde er disse diæter er ikke sikker. FDA eller Food and Drug Administration overvåger ikke vægttab kosttilskud, derfor er der ingen at sige, hvad der kunne være i nogen af ​​disse piller, eller om de kan gøre dig syg. Til dato den eneste hurtige vægttab kost, der har vist sig at arbejde, er det lægeligt overvåget meget lavt kalorieindhold kost. De fleste undersøgelser af mennesker efterfølgende på et hurtigt vægttab kost har været på en lægeligt overvåget kost.

I de fleste tilfælde, folk, der har fundet over skranken hurtige vægttab kosttilskud ikke se nogen resultater, fordi de tror, ​​at tage dette magiske pille, fløde eller drikke vil være nok til at gøre det trick. Hvad de har undladt at indse, er, at pillen er intet mere end en placebo. Den virkelige vejer tab kommer fra det faktum, at du er nødt til at ændre, hvad du spiser og øge mængden af ​​motion, at du gør, så du vil tabe den vægt, som du søger at kaste. Hvis du ikke gør det, så vil du ikke miste nogen mere vægt end du var før. I nogle tilfælde kan det pille, som du kan tage have en negativ effekt på vægt, fordi væskeophobning potentielt kan øge din vægt.

Vægttab programmer og planer

Her er den gode nyhed; du kan tabe vægt, der har været plager dig. Selvfølgelig den dårlige nyhed er, er det ikke let eller magi ikke hvad din fremgangsmåde sagen. Den verden som helhed bliver mere overvægtige på grund af kost-og livsstilsændringer. Ingen vægttab program eller vægttab plan er det rigtige for alle. Her er et par pointers til at vælge den, der passer dig som person.

For at sige det enkelt folk sat på vægt, fordi de spiser for meget af de forkerte ting og gøre alt for mange af de forkerte aktiviteter. Alle ved, at sidde på sofaen foran fjernsynet og spiser pizza og slik er ikke en sund livsstil. Dette er ofte, hvordan folk i dag bruger deres aftener; dog med lidt af en livsstil ændre disse usunde vaner kan brydes. Det siges, at en vane tager kun 30 dage efter gentagelse at være en del af en persons psyke.

Der er mange valg af vægttab programmer og planer til rådighed i dag, om det er at deltage i en gruppe, købe færdigretter, eller blot deltage i en gym og købe flere grøntsager. Der er også et utal af kost bøger til rådighed. Det centrale er at komme i gang og prøve en form for motion og en kost. Må ikke bruge en masse penge på en enkelt kost, program eller plan indtil du har undersøgt det. Hvis du er en bekræftet kød Æderen en kost, der er stærkt afhængig grøntsager er ikke for dig. Tænk tilbage til da du tidligere har tabt vægt. Hvis du spiste kulhydrater og tabte vægt med moderat motion en af ​​de populære gruppe planer med emballerede måltider eller punkter kan være en god mulighed for dig.

Hemmeligheden til succes med enhver vægttab program eller vægttab plan er at afbalancere motion og mad. Ofte motion vil gøre en mere sulten men muskelmassen eller muskel forbrænder flere kalorier, så det er lettere at tabe sig. Bare husk, at du ikke få vægten i en måned, og du vil sandsynligvis ikke miste det i en måned.

The Secret til et sundt vægttab kost

Nøglen til varig fedt tab følger et sundt vægttab kost. Mens mange kosttilskud og programmer tilbyder hurtige løsninger, mange er blevet videnskabeligt bevist. Hvad har vist sig at virke? En sund, afbalanceret kost kombineret med regelmæssig motion. Så hvad er hemmeligheden til et sundt vægttab kost?

Spis en bred vifte af sunde fødevarer, der fremmer fedt tab, såsom grøntsager, magert proteiner, frugt og hele hvede brød og pasta. Når du spiser det samme hver dag, du får keder sig og kan være mere tilbøjelige til at bryde din sundt vægttab kost. Variety holder måltider fra at føle sig som en opgave.

Kom ud og motion! Spise sundt er kun en del af ligningen. For at opnå fedt tab, du ønsker at opbygge dine muskler og brænde kalorier på en regelmæssig basis. Hvis du ikke er en fan af løbebåndet, deltage i en lokal fodboldhold eller tage op mall-walking. Enhver aktivitet, der får dig op af sofaen og bevægende vil bidrage til fedt tab.

Hold dig til det! Fat tab vil ikke forekomme natten over, men med øvelse, tid og et sundt vægttab kost, kan du opnå dit vægttab mål.