Vægttab Vine Kom Trendy

Der har været en hurtig udvikling af vægttab vinindustri i de senere år.

Vægttab Vine Kom Trendy

På grund af det faktum, at 20% af amerikanere holde sig til en kost, der vægttab vin mærker hastig udvikling i USA. Især er dette den type vin mange berømtheder foretrækker, således næring til efterspørgslen efter det. Det Forenede Kongerige har også en blomstrende lavt kalorieindhold og lavt alkoholindhold vin. Imidlertid er lav alkohol vin med et alkoholindhold på 5,5% eller mindre alkohol klassificeret som en vin drik snarere end vin selv.

For at veje mindre, vælge nogle forbruge mindre alkohol og spiritus, mens andre vælger absolut detox og afholdenhed fra alkohol. På grund af de samme berømtheder de fleste af os har hørt om den magiske effekt af detox-programmer for at få en slankere mave. Men afgiftning betyder ikke kun et vægttab procedure. Der er også detox fra alkohol eller narkotika. De frigøre kroppen fra skadelige stoffer og toksiner, der er indeholdt i alkohol og narkotika. For resten er der stadig lavt kalorieindhold vine.

Så hvad er forskellen fra almindelig vin? For at forstå, hvordan lav-kalorie vin bidrager til vægttab, du har brug for at foretage enkle beregninger. For at finde ud af, hvor mange kalorier vin indeholder, skal du huske, at en alkohol enhed indeholder 56 kalorier. For at beregne antallet af enheder i drikken, bør du multipliceres udtagningen (i ml) af alkohol indhold (i%) og derefter dividere det med 1000. Således er en 750 ml flaske vin med et alkoholindhold på 13,5% har 750 × 13,5 / 1000 = 10125 enheder af alkohol. Det betyder, at en flaske hvidvin med indholdet af 13,5% alkohol indeholder ca. 560 kalorier (56 kalorier × 10.125 alkohol-enheder), dvs. ca. 112 kalorier pr glas (i en 148 ml portion). Det betyder at spare kun 12-17 kalorier per portion, så er det virkelig det værd?