Vægttab: Vægttab Process Tips

Vægttab er op til dig

Når du forsøger at tabe sig forstå, at det er virkelig op til dig. Ingen kan gøre det for dig. Vil det være nemt? Ingen måde! I vores hurtige tempo, teknologi drevet samfund vi bevæger mindre. Kombiner dette med vores giftige mad miljø, og det er let at se, hvorfor halvdelen af ​​vores befolkning er overvægtig. Dette er grunden til at tabe sig, vil sandsynligvis være den mest vanskelige ting, du nogensinde har gjort. Du kan gøre det, men du skal prøve meget, meget hårdt.

Der er masser af hindringer for en vellykket vægttab så gør dig klar til at navigere omkring dem. Tænk på, hvor givende det vil være, når du lykkes. Og når du gør lykkes, bør du give dig selv kredit. Alt for ofte, når enkeltpersoner tabe de giver kredit til alle, men selv. Det er let at være hård ved dig selv, når du ikke gør det godt, så lykønske dig selv, når du lykkes. Det er kun fair!

Vægttab Basics For den bedste vægttab kost

Selv den bedste vægt lossdiet planer gør kaste pounds lyder så enkelt. Som du ved af erfaring, det er ikke så let. En af grundene mennesker mislykkes på vægttab er, at de ikke virkelig forstår den indsats, der er nødvendig for at miste betydelige mængder af vægt. Først til vægttab kan ske, skal du producerer et underskud på omkring 3.500 kalorier bare for at tabe et halvt kilo. Expending 3.500 flere kalorier, end du indtager er en vanskelig opgave. Du skal arbejde virkelig hårdt for at gøre det ske ved at reducere kalorieindtag (mad og kaloriefattige drikkevarer) og expending flere kalorier primært gennem øget fysisk aktivitet.

Nu den hårde del begynder. For effektivt at tabe er det nyttigt at vide, hvor mange kalorier i almindelige fødevarer, du spiser, og mængden af ​​kalorier du forbruge gennem motion. Lad os se på et eksempel. Lad os sige, du går til en fastfood restaurant og bestille følgende:

Quarter Pounder m / ost, store pommes frites, store Coca-Cola Classic og en apple pie. Dette måltid alene beløber sig til 1.480 kalorier, der er over halvdelen af ​​dine behov for en dag! Du kan se meget hurtigt, hvordan kalorieindtag kan komme ud af hånden. Nu er vi nødt til at vende opmærksomheden mod motion. Den generelle tommelfingerregel er, at du brænder cirka 100 kalorier for hver mile gik. Derfor, for at ophæve vores højt kalorieindhold måltid kræver walking omkring 15 miles! Som du kan se fra dette eksempel, du ikke brænder mange kalorier fra motion så spiser fornuftigt er ekstremt vigtigt for vægttab.

Succes handler om mere end det Scale

Som du begiver dig ud på dit vægttab rejsen Pas på ikke at få alt for meget op på bevægelsen af ​​skalaen. Scales kan bruges til at angive din generelle fremskridt i løbet af uger og måneder, men bør ikke være din eneste indikator for succes. Indse, at daglige udsving i vægt er normale.

Der er en masse faktorer, der påvirker vægten med de mest kendte er væsketab eller tilbageholdelse. Du bør ikke få til ophidset eller skuffet over ændringer i din daglige vægt. For eksempel, lad ikke din morgen vægt bestemme, hvordan du vil føle for resten af ​​dagen. Desuden bør du ikke lade manglende vægttab over en kort tidsperiode frustrere dig eller få dig til at tænke på at give op. Det er i disse øjeblikke, du har brug for at se på det store billede. Er du gør de små skridt, der er nødvendige for at forbedre dit helbred?

Hvis du fokuserer på det positive adfærd ændrer du gør vægttab vil følge, men du er nødt til at være tålmodig. Hvis du har mere energi, sove bedre om natten, spiser bedre og få mere fysisk aktivitet så har du grund til at fejre. Lad ikke de satser styre dit liv og tjene din eneste barometer for succes.