Vaccinationer og Senior Katte

Vaccinationer og Senior Katte

Visitor Spørgsmål Om Vaccinationer og Senior Katte

Hej, jeg har en siameser kat, der hedder Simon, som vil være sytten år gammel i juni. Han har nyresygdom, og vi overvåger ham ofte med Nyre paneler. Hans næste check er denne fredag.

Min bekymring er, at han har fået rigtig syg de seneste to år fra hans årlige vaccinationer. Sidste år var det værste. Endelig vil jeg krævede, at dyrlægen se ham, og jeg tog ham i tre dage efter hans årlige vacciner. Min kat var dehydreret og havde til at bo der for en halv dag at få IV væsker. Efter denne hændelse, fandt vi en ny dyrlæge.

Vores nye dyrlæge har ikke gjort sit årlige skud endnu. Simon skal betales for dem i et par måneder. Er det muligt for en dyrlæge kontor for at ikke vaccinere en kat, når:

  • Han er næsten sytten år gammel?
  • Han har allerede nyresygdom?
  • Han har fået syge fra vaccinerne for de seneste to år i træk?

Da jeg først tog Simon til de nye dyrlæger «, nævnt dette til dem. De fortalte mig, at de sandsynligvis ville give ham et skud en dag, og vent et par uger, og have mig bringe ham tilbage til den anden skud. Jeg virkelig ikke ønsker ham til at have nogen skud på dette punkt, fordi jeg ikke ønsker at se ham rigtig syg igen, men jeg er ikke sikker på, hvad de skal gøre. Jeg ønsker ikke at skade min kat, men jeg er bange for, hvis jeg nægter at lade dem give ham disse billeder, er jeg bange for, at de vil nægte at se ham i deres kontor. Kan du tilbyde mig nogle gode råd om hvad man skal gøre i denne situation? Jeg ville sætte stor pris på det.

Tak ~~ Tifferz

Ekspert Svar

Hej Tifferz,

Så ked af at høre Simon har været udsat for sådanne udfordringer. Lad mig give dig min mening.

Jeg er ikke en dyrlæge, men jeg tvivler på at det er nødvendigt at tvinge vaccinationer på en sytten år gammel kat, hvis systemet er allerede kompromitteret af en kronisk sygdom.

Når det er sagt, ja, der er nogle dyrlæger der absolut håndhæve de årlige vaccinationer. Dette kan være på grund af deres egen filosofi og / eller dine lovgivningen.

Lad mig stille dig et par spørgsmål:

  • Har du give din kat til at gå udenfor?
  • Har du nogen andre kæledyr, der går udenfor?
  • Har din kat kommer i kontakt med andres katte?

Hvis svarene på disse spørgsmål er nej, så jeg anbefale du har en meget åbenhjertig diskussion med din nye dyrlæge og fortælle ham / hende, du ikke ønsker at sætte Simon gennem en anden serie af vaccinationer, så længe du ikke overtræder nogen love i dit område. Være meget specifik om sine reaktioner i fortiden, så din dyrlæge har det fulde billede. Jeg tror, ​​at bryde vaccinationer i to sessioner er et skridt i den rigtige retning, hvis det viser sig at være din eneste alternativ. Det ville ikke være helt så hårdt på din kats system.

Hvis din nye dyrlæge fortæller dig, det kontor politik at give årlige vaccinationer, men ikke lov i dit område, så kan det være nødvendigt at søge efter en anden dyrlæge. Har diskussionen i slutningen af ​​din kats næste nyre tjekke op. Dette giver dig de næste par måneder før hans skud skyldes ringe dyrlæger i dit område og finde en, der ikke vil tvinge de vaccinationer, dog kan din nye dyrlæge være villig til at respektere dine ønsker. Du vil ikke vide, før du spørger.

Giv Simon et kæledyr fra mig ~~ Kelly

Endnu en tanke ...

Også overveje at bede din dyrlæge, hvis din killing kan få kun nogle af hans vaccinationer. For eksempel kan du lovligt brug for at få ham vaccineret for rabies, men du kunne springe FIP / FIV skud. Det er den metode, vi har med succes tager med min ældre indendørs kat - med min dyrlæge velsignelse! - Ann (LTK chefredaktør og gudfrygtig Cat Lover)