Unikke Pyjamas til kvinder

Unikke Pyjamas til kvinder
En unik pj sæt kunne være lige højre.

Hvad gør op unikke pyjamas for kvinder er virkelig i øjet af beskueren. Den bedste måde at vurdere, om en pyjamas er "unik" er at kontrastere det sæt med hvad der betragtes som "traditionelle". Derfra tilføje din egen personlige smag og stempel til parret yderligere hjælpemidler sættet til at opnå "unik" status.

Hvad er der i et Word?

Shakespeare sagde det bedst, når han ruminated på hvad der er i et navn, men sandheden af ​​sagen er, at stilarter ændre sig med mode tidspunkter, og PJ har ikke undgået at uundgåelige evolution. I tidligere tider, var kvinder ikke bære bukser, så pyjamas gjort i denne stil var klart udelukket. I dag er det en helt anden historie, og den meget gode nyhed er, at du nu kan finde en stil, der er helt afspejler din personlighed.

Typer af Unique Pyjamas til kvinder

Sjovt nok, at finde unikke pyjamas for kvinder kan ikke være så svært, som det var engang, men det synes stadig at få folk stå op og tage varsel. Er det fordi de fleste af nutidens pyjamas stilarter skæres til at fremvise den kvindelige krop? Eller er det, fordi mange af disse pyjamas er udpræget feminin i både farve og stil? Uanset årsagen, kan du vælge den bedste par ved at vide, hvad der er til rådighed for dig, såvel som din egen særlige personlighed type. Nogle stilarter, der er tilgængelige online, omfatter:

  • Tank toppe med matchende bunde
  • T-shirts med matchende bunde
  • Mix og match stilarter
  • Toppe med Herre retro style shorts
  • Andre top stilarter (Camis, henleys osv) med bukser

Det er helt et varieret udvalg, så indsnævre feltet ved at overveje særlige din personlighed. Nogle kvinder elsker lyse farver; andre er lidt mere afdæmpet. Nogle damer elsker "at gøre en erklæring," hvad enten det er via konkrete slogans eller udskrifter, mens andre foretrækker at holde tingene lidt mere romantisk og underspillet.

Shop for Unique Pyjamas

Start shopping for dine unikke pyjamas ved at besøge:

Pajamagram

En relativ ny på lingeri industrien, har Pajamagram popularitet vokset i de senere år. Præmissen bag sitet er, at kvinder arbejder hårdt og elsker komfort, og hvad der giver en større mængde af afslapning end en komfortabel par pj? Først bygget op omkring forestillingen om, at kære ville købe merchandise, er det nu helt acceptabelt for dig at købe din egen par.

Pajamagram skiller sig ud på markedet for et par grunde;

  • Shop efter Style: Pajamagram forsøger at gøre dit valg lidt nemmere ved at liste deres produkter ved personlighedstype. For eksempel kan du shoppe under sådanne overskrifter som "Fun", "flirtende" og "feminin" pyjamas.
  • Design: Nogle af de design fremhævede her er lidt mere unik end nogle af de andre Kør mill hjerter og blomster, der er så almindelig. En sådan stil er udmattet sæt. Dette er en camouflage inspireret sæt, men deres nuance af grøn er blødt fokuseret og let nok til at blive betragtet hjem og arne venlige. Når det er sagt, "træt" bogstaver på forsiden af ​​pyjamas hjælper det at skille sig ud.
  • Matchende sæt: En unik og interessant funktion på Pajamagram er mulighed for at købe matchende pyjamas sæt. Endnu bedre er, at ikke alene har du mulighed for at købe et matchende sæt for dig og dine andre væsentlige, men også for børnene, hvis det er relevant.

Victorias Secret

Victorias Secret har længe tilbudt sanseligt skåret lingeri, men de tilbyder også en utrolig bred vifte af unikt designede pyjamas sæt. En af de bedste salgsargumenter på Victorias Secret er, at de tilbyder en bred vifte af farver. Faktisk er det ikke usædvanligt at finde attraktive nuancer af bleg grøn, lavendel og fuchsia her. Derudover er der pyjamas sæt, der er dekoreret med hånd spejle, VS-logoet, og store blomster. Kort sagt, kan du være i stand til at finde det perfekte sæt til at slappe af og sove, i.

Dr. Jays

Dr. Jays primært tilbyder hip hop tøj, men de tilbyder også et overraskende udvalg af unikt indrettede pyjamas sæt. Mest bemærkelsesværdigt er det Folie Print Racerback. Det er en fed og iøjnefaldende pj sæt, der er gjort i rød med sort trim og funktioner bladguld udlejning på forsiden. Hvis du stadig søger efter den perfekte pj sæt, så tjekker nogle af de stilarter på Dr. Jay kan sætte dig i god stedet.

Sætte det hele sammen

Den vigtigste faktor i beslutningen om den bedste pyjamas sæt til dig er at vælge en, der mest passer til din egen unikke stil. Helt klart, vil denne stil variere afhængigt af den enkelte. Alligevel er der en bred vifte af stilarter på markedet, så med en lille smule forskning, bør du være i stand til at finde en du kan lide bedst.