Ungdom Anger Management Tips

Ungdom Anger Management Tips


Learning ungdom vrede forvaltning tips kan være nyttigt i en tid, hvor mobning og teen vold synes at være stigende.

Beskæftiger sig med unge Anger

Unge vrede forvaltning tips kan kun fungere, hvis både voksne og unge acceptere, at unge mennesker bliver vrede. Mange mennesker tror, ​​at fejlslutning, at de unge er sorgløs og glad. Mens det, for det meste er sandt, kan det være en fordel at huske på, at de unge står over for mange forskellige stressfaktorer, såsom at have en deltidsjob eller beskæftiger sig med udbredelsen af normative og ikke-normative lægemidler.

Gældende Ungdom Anger Management Tips

For at hjælpe dig med at håndtere stressorer, overveje følgende ungdom vrede forvaltning tips:

Har nogle dybe Tænkning

Før du gør noget i form af aktioner, er det nyttigt at overveje, hvorfor du føler vrede. Var der nogle specifikke hændelse, der fik dig til at føle sig frustrerede eller har du bare føler vred "hele tiden"? Dette er et afgørende første skridt, fordi hvis du ikke ved, hvad du er vred over, så du kan ikke være i stand til at komme med den bedst mulige plan til at håndtere den vrede.

Tal eller Skriv It Out

Alle er forskellige, og den yngre sæt er ingen undtagelse; nogle teenagere er mere verbal, mens andre mange foretrækker det skrevne ord. Desuden er der ingen grund, hvis det er relevant, for en teenager ikke at gøre begge dele, hvis han eller hun ønsker det. Med hensyn til at udnytte hver indstilling:

  • Tal det ud: Find en person, du kan stole på at drøfte din vrede eller problem med, helst en betroet voksen. Denne voksen kan være en forælder, en lærer eller en skole vejleder. Det er bedst at henvende sig til en voksen, når det kommer til vrede spørgsmål, fordi chancerne er meget godt, at den voksne vil være i stand til at bringe hans eller hendes omfattende livserfaring til bordet, og på denne måde, har tips og råd, som du måske ikke tænke på. Hvis der ikke voksen er tilgængelig, så prøv at tale med en ven eller søskende, der har en god track record for at give dig lyd, rimelig rådgivning.
  • Skrive det ud: Når du finder dig selv følelsen vred, en af de bedste ting, du kan gøre for at frigive, at vrede er at skrive det ud. Når du gør denne øvelse, skal du ikke bekymre dig om din håndskrift, stavning eller endda ved hjælp af "høflig" sprog- bare få det hele ned på papir. Herfra kan du rippe papiret op i stykker og smide det væk, og dermed "frigive" dine følelser og dermed er problemet.

Overvej fysiske aktiviteter

Intet løfter din ånd og stemning hurtigere eller mere effektivt end en god, hjerte-pumpende træningspas. Hvis du kan lide sport så overveje at prøve for et hold. Hvis du foretrækker at flyve solo, gøre det ved enten at køre rundt om blokken, rammer løbebåndet, eller gå til en svømmetur. Gør denne aktivitet i mindst 30 minutter og meget snart, kan ikke engang huske, hvad du var vred over. Endnu bedre? En løsning kan komme til dig, mens du udskære der kan være i stand til at hjælpe dig med at bekæmpe den egentlige årsag til din vrede.

Tackle Kedsomhed

Sommetider vrede eller frustration kan være fra noget så simpelt som kedsomhed. Hvis dette er tilfældet, så kan det være i din bedste interesse at tage en hobby, som en af ​​følgende:

  • Reading
  • Musik- lytter til det, skrive sangtekster, eller sang / spille et instrument.
  • Afspilning sport

En anden taktik, du kan prøve at afhjælpe kedsomhed og vrede er at tage en årsag. Dette kan være baseret på en uretfærdighed eller en årsag, som du anser for værdifuldt. Du kan også få dine venner, naboer, lærere og forældre (r) involveret. Så uanset om det er at bekæmpe dyremishandling eller gøre pleje pakker til soldater, ved, at du effektivt kan kanalisere din vrede.

Sætte det hele sammen

Hvis du føler dig vred, tage trøst i at vide, at du ikke er alene, og at du kan gøre noget ved det. En af de allerbedste ting, du kan gøre, er kanalisere din frustration til en positiv bestræbelse. På den måde er det nemt at se den brede vifte af menneskelige følelser, herunder såkaldte "dårlige" følelser som vrede, kan være en grund til, og når de bruges konstruktivt, en god en af ​​slagsen.