Underworld film KostumerUnderworld film Kostumer


Da den fjerde filmens 2012 udgivelse, har Underworld film kostumer blive endnu mere populære valg for vampyr eller varulv-tema kostume parter. Uanset om du vælger at købe et kostume eller prøv din hånd på at gøre din egen, er du garanteret til at se skræmmende.

Udseendet af "Underworld" Film Kostumer

For dem der ikke i den besked, Underworld handler om den århundreder lange krig mellem vampyrer og varulve. Selene, en vampyr "død forhandler" af Kate Beckinsale spiller, er hovedpersonen i alle tre film og kjoler ligesom du ville forvente en vampyr kriger at udstyre sig selv. Hun bærer en skinnende, langærmet sort heldragt med en læder korset, læder handsker og høje sorte støvler med tunge spænder foroven.

Selene er langt den mest populære Underworld film kostume til at replikere, som kvinder er altid ivrig efter at præsentere sig selv på store begivenheder som Comic-Con og andre Cosplay lejligheder.

Shopping for en Selene Costume

Krigeren kostume til Selene er endnu ikke licens til reproduktion, muligvis fordi serien er i gang. Enhver Underworld film kostume, du ser til salg er enten for mænd eller en kjole til en vampyr bold. Mens dette måske passer til dine behov for en enkel fest, det er ikke det samme som virkelig bliver Selene.

Moon Kostumer

Kostumet på Månen Kostumer består af en rullekrave heldragt og korset vest, armbind og pistol holder til at bære på låret. Du vil naturligvis ønsker at tilføje de støvler og pels. Pelsen kan du komme med let, hvis du køber ind for en Matrix kostume, som de er så ens, at de passerer uden spørgsmål.

eBay

En af de mest populære online markedspladser er også hjemsted for et par versioner af Selene kostume. Prisfastsættelsen og dimensionering er imponerende, men det er vigtigt at vide, at tingene til salg på eBay skal købes med det samme ellers er der en stor chance for, at nogen vil overbyde dig og kostume vil glide væk så hurtigt som du fandt den.

Cosplay Fantasy

Cosplay Fantasy har en version af Selene kostume og det er helt imponerende replika. Også, det er kun $ 100, hvilket betyder, at med en overbevisende design og en tiltalende pris, vil det ikke vare længe. Dimensioneringen er meget imødekommende til en række tal, med den største størrelse går op til en 2X.

Gør dit eget kostume

For enhver, der er alvorligt med cosplay, det er meget mere involverer at gøre din kostume selv, frem for at hyre nogen til at custom design for dig.

  • Det sværeste er korsettet, så i dette tilfælde, kan du ønsker at have det gjort af en person med erfaring. Du kan kontakte Cosplay Lab, som der er nogen der, der har gjort et par nøjagtige kopier af korset og så kan sandsynligvis gøre en for dig så godt. Hvis du blot ønsker at holde det simpelt, vil enhver lingeri butik eller antyder sektion af et stormagasin har en heftig beløb på lager.
  • Køb et almindeligt sort heldragt fra en dans eller lingeri butik. Sørg for, at det har en shapewear udseende, fordi du vil have det vist at have substans, ikke spinkelt.
  • Du kan søge enhver genbrugsforretning eller kvinders sko butik for et par Selene støvler varemærke.
  • Du behøver ikke at bære pels - som Selene ikke bære det hele tiden enten. Men hvis du vælger at, kan du have svært ved at finde det i sæsonen slukket, men i de koldere måneder coat detailhandlere og stormagasiner bør et bredt udvalg.

Tilbehør

Selene har blå øjne og hugtænder og bærer skinnende sorte kanoner. Du behøver ikke at bruge kontaktlinser, selvfølgelig, men alt andet er let tilgængelige fra enhver kostume levering butik eller online. Hvis du ønsker at gøre hendes sorte hår så godt, bør du kigge efter en brugt paryk og skær det til specifikationerne, idet stills fra filmen som en vejledning.

Alt Om Fantasy

En del af det sjove ved at klæde sig som din favorit karakter fra en film, tv-show eller en bog skaber fantasien. Det er en chance for at træde ind i make-tro verden et øjeblik og leve vicariously gennem karakter, i dette tilfælde Selene. Når du er i fuld kostume, bare sørg for at have så meget sjov som muligt!

Relaterede artikler