Ultralight Backpacking Camping Gear

Ultralight Backpacking Camping Gear

Brug ultralet backpacking gear kan gøre din backcountry camping tur mere behagelig og fornøjelig end hvis du trække en tung pakke fyldt med standard campingudstyr. En ultralet pack kan endda hjælpe dig til at dække mere jord på kortere tid. Nogle af de tungeste backpacking fornødenheder vil omfatte ikke kun din rygsæk, men også din sovepose og pude, dit telt, og selv dit fodtøj. Valg lysere versioner af disse elementer vil gøre din rejse mindre omstændelig og sjovere.

Hvor de vil købe Ultralight Backpacking Gear

Der er flere gode steder at shoppe for ultralette backpacking camping gear, som du har brug for. Her er et par:

 • REI.com har et stort udvalg af produkter til alle dine vandreture og camping behov.
 • Western Mountaineering gør fantastiske letvægts soveposer. Du kan finde en forhandler i nærheden af ​​dig ved at kigge på deres forhandler side.
 • Campmor.com har et fantastisk udvalg af ultralette pakker samt alt andet du har brug for din backpacking eventyr.

Fire vigtige ting for Ultralight Backpacking

Der er flere elementer, der er afgørende, når det kommer til køb ultralet backpacking gear. Et par af de emner, du får brug for, herunder en letvægts rygsæk, sovende udstyr, en letvægts telt eller andre husly og kvalitet støvler, der passer ordentligt.

1. Letvægts Rygsæk

Ultralet backpacking camping gear vil naturligvis indeholde en rygsæk til at bære din camping gear. Hvis du vandre lange afstande vil du især sætte pris har en, der er meget lys. Selv for korte afstande, en let pakke er mindre af en byrde.

Der er interne ramme rygsække og eksterne ramme rygsække. Hver enkelt har visse fordele og mange mennesker føler stærkt for det ene eller det andet. I sidste ende, valget er dit, men valget vil være lettere at gøre, hvis du kender et par ting om hver type. Du kan beslutte at få både så du kan bruge den ene eller den anden, afhængigt af typen af ​​hike du har planlagt.

Intern Frame

Ultralight Backpacking Camping Gear

Fordele ved en intern ramme rygsæk omfatter følgende:

 • Denne type stel holder din pakke tættere på din krop, jævnt distribuere vægt. Dette kan betyde mindre træthed med mere af din krop bærer belastningen i stedet for bare dine skuldre.
 • De fleste interne rammer er lavet af plastik, hvilket gør dem mere behagelige at have på end eksterne dem.
 • Det giver dig mere fleksibilitet, når du navigerer gennem vanskelige stier. Du vil ikke være så tilbøjelige til at få hængt op på lave grene med en intern ramme pack.

Ulemper ved en indvendig ramme er, at de ikke er så let at pakke, og du vil have en tendens til at gå foroverbøjet, mens iført den. Det kan ikke kun få ubehageligt, men du kan gå glip af nogle smukke seværdigheder, når du kigger ned på sporet.

Populære interne frame mærker omfatter McHale Packs, Cabela Ultralight Extreme Hunter Pack og Osprey Atmos 65.

Ekstern Frame

Nogle gode punkter at overveje for at bruge en ekstern ramme rygsæk omfatter følgende:

 • En ekstern ramme hviler ikke mod din krop, så du bliver køligere, mens du er vandreture.
 • Fordi de er mere stive, de er lettere at pakke end enheder med interne rammer.
 • Mange er lettere end en indvendig ramme pakker, fordi de har mindre polstring.
 • En ydre ramme kan gøre det lettere at bære en tung belastning.
 • Du vil gå mere lige med vægten af ​​din last, der transporteres højere på din krop.
 • Du kan være i stand til at bære mere ved at hænge ting på ydersiden af ​​din pakke.

En ulempe ved en ydre ramme er, at du ikke kan være så adræt, når der bærer denne type rygsæk. På grund af dette, kan du have lidt svært at navigere en forvokset spor, når der bærer denne type pakke.

Populære Rammens mærker omfatter Zen rygsække, Kelty Rygsække og Luxury Lite Stack Pack.

2. Lette Sleeping Udstyr

Ultralight Backpacking Camping Gear

Du kan også reducere vægten af ​​din rygsæk ved at pakke let sovende gear. En varm sovepose behøver ikke at være voluminøs og tung. Selvfølgelig vil vægten afhænger af de betingelser, som du vil sove i. En sovepose beregnet til koldt vejr camping i Alaska bliver tungere at en sommer vægt sovepose. Du kan dog finde en god, tre sæson sovepose, der er let og nem at bære.

Sovende puder kan også være lys-vægt. Du har et valg her mellem lukkede celler eller åbne celler sovende puder, luftmadrasser, vugger og selvoppustelige puder.

 • Vugge, luftmadrasser og selvoppustelige puder tendens til at være lidt tungere end andre muligheder, så du kan ikke ønsker dem, hvis du forsøger at lette din belastning.
 • Open-celle puder er billig samt let og komfortabel. De er dog en smule vanskeligt at pakke, fordi de er voluminøse. Også de har tendens til at absorbere fugt, der er en konkret ned-side.
 • Lukkede celler puder er mere holdbare og giver en bedre værdi end åben encellede pads gør. De er også ikke absorberende, hvilket er godt, men de er ikke så cushy, som ikke kan være god.

Hvis du vil gemme nogle vægt med din liggeunderlag, overveje en tre kvart længde pad. Glem ikke at sikre, at det vil passe korrekt i dit telt!

Populære sovende udstyr omfatter Eureka Mummy soveposer, ProLite Gear og Nunatak Arc Series.

3. Lette Shelter Options

Ultralight Backpacking Camping Gear

Der er mange husly muligheder for backpackere at overveje. Hvis du ønsker at gå super-lys, overveje at gøre din egen husly med en god presenning eller sove under stjernerne. Hvis du ikke ønsker at usleben det helt så meget, overveje nogle af de mange lette telte til rådighed.

Vær sikker på at overveje, hvor mange mennesker vil bruge teltet, før du vælger en. Hvis det kun er dig, bør noget meget lille være tilstrækkelig. Solo telte eller bivy sække og krisecentre er perfekte til én person til at hvile for natten, men hvis du ønsker at tilbringe en smule mere end søvn tid i dit telt, eller hvis du har en kammerat, du ønsker noget lidt større. Uanset hvad du vælger, skal du sørge for, at polerne og stave er lavet af en letvægts-materiale samt.

Populære letvægts husly valg omfatter Eureka Solitaire, Big Agnes Kobber Spur og Ledge Scorpion telt-modeller.

4. De relevante Vandring Boots

Ultralight Backpacking Camping Gear

Under letvægts vandrestøvler er en sikker måde at øge din kilometertal. Den type boot du vælger vil afhænge af den type anvendelse, vil se. Korte dagture kræver mindre holdbare fodtøj end mere omfattende, off-trail vandreture.

Korrekt fit er afgørende. En ubehagelig sko vil gøre for en ubehagelig vandretur. Prøv med forskellige stilarter og mærker med samme slags sokker, som du vil være iført for din vandretur. Må ikke købe fra en online site, medmindre du har prøvet på det nøjagtige par du bestiller, og er sikker på, at det er et godt valg.

Nylon mesh og split-læder vil være din letteste sko. Mange af dem har også en vandtæt barriere for at holde dine fødder tørre og behagelige. Andre materialer er ikke så let, men vil give dig en mere holdbar støvle.

Populære letvægts vandrestøvle mærker omfatter Scarpa og Merrill.

Find den bedste Gear

Mens punkterne her er de mest basale elementer, hver backpacker behov, de ikke repræsenterer hele spektret af elementer, der er til rådighed, og at du min ønsker eller behov. Kig efter gear, der vil opfylde dine backpacking behov, under hensyntagen til, hvornår og hvor du vil rejse. Tal med andre backpackers om deres foretrukne letvægts mærker. Desuden læse anmeldelser online på websteder som Backpacker, Trailspace og Gear Review. At vælge det rette udstyr vil hjælpe dig med at finde succes i din backcountry eventyr.