Udsmykning Ideer til et land-tema Porch

Udsmykning Ideer til et land-tema Porch

En veranda tilbyder et unikt design lejlighed. Du kan oprette en udendørs boligareal, når du nærmer dig dit land veranda design med den samme sans for detaljer, som du gør i dit hjem.

Country Porches Designs

Når du dekorere din veranda med et land tema, er der flere design muligheder. Hver vil give din veranda et karakteristisk udseende, der kan bruges til enten spejl eller kontrast hvad en besøgende vil finde inde i dit hjem.

Land Temaer Undersøgt

Det kan overraske dig at høre, at du ikke er begrænset til en bestemt stil af land design. Der er flere temaer, du kan overveje, når du kommer op med dit land veranda udsmykning idéer:

Americana

Når du vælger Americana tema indgangsparti, du ønsker at bruge den patriotiske farveskema rød, hvid og blå. Dette kan opnås gennem en malet veranda gulv, vægge og loft. Sats på en føderal blå farve til din træ veranda gulv og et hvidt træværk og trim. Du kan bruge en lys blå på loftet eller vælge en blød beige. Hvide lofter vil hjælpe reflektere mere lys, så det kan være et godt valg samt.

En veranda uden mindst én gyngestol er ligesom en sandwich uden brød. Hvis du bruger mere end en gyngestol, overveje at male en af ​​formændene blå, en anden en rød og en tredje én hvid. Hvis du foretrækker en mere subtil udseende, vælge en farve for alle tre stole. Stolehynder giver dig flere design muligheder for at indføre farve og Americana mønstre som stjerner, striber og andre Americana motiver i gyngestol og veranda swing hynder og puder.

Hvis din farve palle hidtil er blå og hvid, drys i nogle røde med strålende røde Impatiens. Denne blomst trives på den lave diffust lys specifikke for indgangsparti og er en nem pleje plante i urtepotter og plantageejere. Hvis en del af din veranda modtager direkte sollys det meste af dagen, placere en levende rød geranium på verandaen trin og derefter gentage det røde i hele din veranda design. Tilføj et stænk af gul med andre blomst valg.

Metal væg kunst giver din veranda designe en autentisk føler. En nødstedte blå bord ved siden af ​​en kurvestol er perfekt til en udendørs bordlampe til en hyggelig følelse natten. Placer en træ fuglekøje nærheden af ​​bordet eller tilføj et træ smør churn.

Country Cottage

Et land cottage stil udnytter quilt mønstre og forår blomsterfarver. Du ønsker måske at tilføje hvide kurvemøbler eller vælge mere rustik stil møbeldesigns. En flettet tæppe er altid en stor kigge efter et hus på landet veranda. Hvis du har en lille tabel med en stol eller rocker, tilføje en blonde, blomster eller gingham dug for et særligt præg. Glem ikke loft fans til at hjælpe køle dig ned på en varm sommer eftermiddag. Ampler fyldt med bregner eller andet løv med til at skabe en nostalgisk stemning. Tilføj et par ord kunst plaques, velkomment tegn eller udendørs malerier. Glem ikke rosmarin og lavendel hoveddør krans, der vil hilse gæster med aromatiske og visuel glæde. Hæng en sol catcher lavet af farvet glas eller en facetteret krystal til at afspejle en regnbue af farver på verandaen.

Primitive Land

Et rustikt look opnås med primitive land tilbehør, ligesom udskåret træ folkart såsom ænder lokkefugle og husdyr, en smør churn og endda et par antikke værktøjer. Nødstedte malet træ finish og voluminøse møbler stil kan blandes i med pil stylet sofaer eller stole. Bomuld plaider og ginghams gøre store pude og pude tilbehør og er måder at bringe i forskellige farver som kontrast til mørke træ toner. Lad våbenhuset gulvet en naturlig finish med et beskyttende træ sealer. Tilføj et rustikt præg med ironwork væg kunst eller gamle redskaber monteret på ydervæg af dit hjem for en collage effekt.

Western Country

Denne type design afspejler en specifik region af landet. Hvis du beslutter at bruge en vestlig tema, så har du valget mellem at gå med en texaner eller tex stil. Brug vestlige motiver såsom et par af spurs hængende fra en pind bord, en sadel slynget over rækværket og et Texas stjerne for en dør dekoration. Koskind og garvet læder gøre store stof valg for hynder og puder. Prøv et koskind område tæppe eller bruge en lille en til hoveddøren måtten. Monter en koklokke ved døren til et klassisk look og konversation stykke, som dine gæster nyder ringer det i stedet for en konventionel dørklokken. Sørg for at have mindst én nice kaktus modellen i en potteplante at fuldføre din veranda indretning.

Porch størrelse og bestemme Layouts

Små indgangsparti kan være lige så imponerende som større indgangsparti. Det hele afhænger af skalaen, størrelse og placeringer af møbler og genstande. Hvis din veranda er kort og smal, tror lodret når tilføje et design element eller tilbehør. Hold vandrestien klar, så du kan komme ind og forlade området veranda uden at skulle undvige en stol eller en plante. Hvis der ikke er plads til en stol, men du vil have et sted at sidde, overveje en hængende stol, eller en bevægelig skammel, der kan trækkes op til at bruge som et sæde. Sammenklappelige stole er en anden mulighed, du kan gemme i et skab, når den ikke er i brug.

Større indgangsparti kan opdeles i adskilte områder som en spiseplads komplet med bord og stole og samtale sektion for en mere intim siddepladser arrangement. Ampler ikke blot giver skygge, farve og tekstur, kan de også give privatliv screening.

Country Style Appeal

Der er mange forskellige land design stilarter, du kan bruge. Du kan ændre forskellige elementer og tilbehør i henhold til hver ny sæson. Sæt din fantasi fri til at skabe en helt unik og personlig land våbenhus design.